Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
電視遊戲討論版>Capcom Beat 'Em Up Bundle (Arcade Collection) | 已售
1515 04:25 PM 09-20-18
PSN版對戰會lag 嗎?易搵其他玩家?
強化人間ですの~★ 06:22 PM 09-20-18
作者: 1515:
PSN版對戰會lag 嗎?易搵其他玩家?
p2p連線,lag睇對面係邊度人
而家都多人,而且可以好似街機咁自己一個打住先,中途再有其他人入
張飛後代 11:49 PM 09-20-18
太耐冇玩,以前出到既旋風撻完全出唔到...又要練啦...
(旋風撻詳細指令:N698741236A 或 N632147896A,按A前搖桿不能回中)

↓理想

關於騎馬既操作:
弱攻擊--A
強攻擊--B
Mega Crush--A+B
後方攻擊--4A
轉向--4維持一定時間
轉向攻擊--4B
落馬攻擊--2B
馬上投--2A或8A,命中時236/214/896/874 (從攻擊開始直到成功前搖桿不能回中)
衝刺--6B
衝刺攻擊--衝刺期間A
衝刺旋風斬--6BB (要一直推住6然後連按B兩下)
流星劍--連按A
真空劍--46A
真空劍(金色)--46NB (要回中再按B,否則會變成衝刺)
強殖裝甲加爾巴 01:47 AM 09-21-18
我delay到震
mrk 03:18 AM 09-21-18
作者: wing:
final fight得雙打
唔好意思,小弟睇錯左呢隻Game資料

PS:重有我從未玩過,但Final Fight隻Game咁鬼出名,
之前一直都想搵機會玩番下,但無奈係之前出既家用機DL版一直都冇得Online合作過關,
加上人大左,身邊有玩家用機既fd一隻手數得晒!
八仙果 06:37 AM 09-21-18
作者: mrk:

PS:重有我從未玩過,但Final Fight隻Game咁鬼出名,
之前一直都想搵機會玩番下,但無奈係之前出既家用機DL版一直都冇得Online合作過關,
之前 XBOX 360 版 Final Fight 有 Online 合作過版。
whassupbun 09:13 AM 09-21-18
作者: 強殖裝甲加爾巴:
我delay到震
多唔多人有lag問題?
我想買哩隻, 不過早兩日見PSN個TSG Sales有Metal Slug 3, $13蚊平平地買黎過下手癮, 點知頂佢多敵人果時佢夠膽lag機
PS4玩哩D game都lag真係不能原諒
wing 09:23 AM 09-21-18
作者: mrk:

未玩過final fight, 我估你頂多都係三十幾歲的後生仔, 唔駛講咩 "人大左" 喇
wing 09:24 AM 09-21-18
作者: whassupbun:
多唔多人有lag問題?
我想買哩隻, 不過早兩日見PSN個TSG Sales有Metal Slug 3, $13蚊平平地買黎過下手癮, 點知頂佢多敵人果時佢夠膽lag機
PS4玩哩D game都lag真係不能原諒
琴晚玩左幾場 battle circuit, captain commando同powered gear的online 三打, 完全唔lag, 超順.
wing 09:26 AM 09-21-18
作者: 強化人間ですの~★:
p2p連線,lag睇對面係邊度人
而家都多人,而且可以好似街機咁自己一個打住先,中途再有其他人入
好似30週年街霸最初咁樣冇connection quality filter, 呢次仲衰到連wide/full screen同scanline都冇埋, 呢D一定要加番喇.......
強殖裝甲加爾巴 09:48 AM 09-21-18
琴晚玩左幾場 battle circuit, captain commando同powered gear的online 三打, 完全唔lag, 超順.
我雙打已有delay少lag,三打變遂格慢鏡,四打應變定格,我仲用緊8M網速,但打漆彈或PS4game又好順冇野,有冇人都一樣?
wing 10:02 AM 09-21-18
我雙打已有delay少lag,三打變遂格慢鏡,四打應變定格,我仲用緊8M網速,但打漆彈或PS4game又好順冇野,有冇人都一樣?
你同咩人打? 街客定咩? 知唔知係亞洲人定歐美人士?

呢類p2p連線,睇你連著個咩人, 雙方距離幾遠.
高級嘍囉 10:28 AM 09-21-18
吞食天地昨晚在澳門用NS internet三打,變咗慢動作,但capture做片播又變翻正常速度,真吹脹。
強殖裝甲加爾巴 10:39 AM 09-21-18
你同咩人打? 街客定咩? 知唔知係亞洲人定歐美人士?

呢類p2p連線,睇你連著個咩人, 雙方距離幾遠.
我自己fd三打都好lag同delay,全hk人得我8m線,其他光纖

每次外人加入變勁lag,未試過順暢玩一場
wing 10:40 AM 09-21-18
我自己fd三打都好lag同delay,全hk人得我8m線,其他光纖

每次外人加入變勁lag,未試過順暢玩一場
咁真係奇怪.....
強殖裝甲加爾巴 10:47 AM 09-21-18
唔怪得lag到斷哂片我fd話唔覺lag,希望解決到,我等C記出掃街合輯online好耐。。。
wing 10:50 AM 09-21-18
唔怪得lag到斷哂片我fd話唔覺lag,希望解決到,我等C記出掃街合輯online好耐。。。
你試邊幾隻GAME LAG? 就咁create game定create lobby?

我地琴晚多數都係private lobby, option個frame delay就由得佢default兩格

我自己試左一局create game, 有街客join in雙打都冇lag
強殖裝甲加爾巴 11:13 AM 09-21-18
你試邊幾隻GAME LAG? 就咁create game定create lobby?

我地琴晚多數都係private lobby, option個frame delay就由得佢default兩格

我自己試左一局create game, 有街客join in雙打都冇lag
所有都試過都lag,frame delay冇郁過,唔知有set private冇試過,雙打叫可接受勉強玩到,慢動作三打係跳格冇法玩,係連bgm都拖慢,只得offline係唔lag
強殖裝甲加爾巴 11:16 AM 09-21-18
試過做host,又試過fd做host,一樣lag同delay
wing 11:26 AM 09-21-18
試過做host,又試過fd做host,一樣lag同delay
琴晚我地3打冇開咪. 你地有冇?
強殖裝甲加爾巴 11:27 AM 09-21-18
琴晚我地3打冇開咪. 你地有冇?
冇啊,我地玩NS ver.
wing 11:40 AM 09-21-18
冇啊,我地玩NS ver.
車....講一大餐, 原來唔同平台.

我地玩ps4版完全冇lag.
強殖裝甲加爾巴 11:49 AM 09-21-18
switch唔係咁廢呀。。。
wing 11:54 AM 09-21-18
switch唔係咁廢呀。。。
簡單D, 你地幾個frd一人買多一隻ps4版, 反正只係 $156.... 一試便知.
holsety 12:52 PM 09-21-18
Switch 得個幾廿Mb ,都好正常。。。lag
switch 只能面聯。
1 2 3 4 5 6 7 8 9 

返回主題版面