Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-04-15, 10:03 PM   #26
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
確實一開頭居然同隔離嗰套裝公主換衫情節一模一樣嗰下笑咗,但buy呢套多D +1

主角又係果類名義上「劣等」,但其實同右手哥同上帝等有超級主角威能嘅「神級」高手。
公主傲嬌起來又幾可愛吓。
威能
主角個威能係有把握贏果時先會用, 打擂台時都係捱到發現對手弱點先開威能做最後一擊. 而唔係右手哥果種一唔夠打就開cheat反敗為勝

舊 10-04-15, 11:25 PM   #27
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
故事設計同乜乜雙刃好似wo 又係靈魂變武器ww
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 12:03 AM   #28
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
男主角得一招肉體強化,應該唔會攪咩八門遁甲之類.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 12:16 AM   #29
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
用一招打到尾

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 12:50 AM   #30
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
大沼心畫好看過學園....A1-PICUTRE

舊 10-05-15, 10:16 AM   #31
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
男主角得一招肉體強化,應該唔會攪咩八門遁甲之類.
其實就係得八門遁甲,不過就壓縮到一分鐘超人
一招入就入,唔入佢就輸得

動畫壓縮得好厲害,好多野真係要睇小說先知乜事,而家咁處理法應該三話就完小說一期

小說真心好好睇,就算冇插圖都精彩
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 01:24 PM   #32
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
用一招打到尾
還是有劍技習得和看破啦
雖然這不是魔法

看看得到禮物後
用普攻把上代第1(還是第2?) 斬到差點快贏

現在小說擁有魔法
只有60秒強化模式和集中1秒超強化的一擊
如果未來掌握到即用即取消
應該可能更強
這樣就可能攻擊時先用1秒
可以出60下破魔劍再配合禮物劍法

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 07:54 PM   #33
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: teealpha 查看文章
其實就係得八門遁甲,不過就壓縮到一分鐘超人
一招入就入,唔入佢就輸得

動畫壓縮得好厲害,好多野真係要睇小說先知乜事,而家咁處理法應該三話就完小說一期

小說真心好好睇,就算冇插圖都精彩
主角每場都打得好熱血
由手機版發出
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 09:25 PM   #34
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 10:23 AM   #35
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
玩冰火....

結果呢套都只能當肉番來睇/\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 01:14 PM   #36
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
突然就倒貼,都唔知講咩好

舊 10-11-15, 01:25 PM   #37
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
無啦啦變左肉番
隔離就後宮番
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 02:14 PM   #38
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
做乜無啦啦幫人洗身體之後又打人.

睇到O晒嘴....
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 10:51 PM   #39
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
仲諗住今集最震撼係病嬌妹妹偷吻主角,點知公主嚟個咁嘅殺手鐧。

我仲以為睇緊新妹魔王。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 12:43 AM   #40
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
日本仔果然死性不改
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 12:18 PM   #41
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:

睇到O晒嘴....
今時は破廉恥なのか清楚なのかわからん女性が多すぎる。BY XRD レオ

舊 10-12-15, 01:43 PM   #42
The One
あかん

引用:

睇到O晒嘴....
唔自然係因為CUTo左呢段

舊 10-12-15, 01:46 PM   #43
green
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
睇完第一集, 本來覺得呢套比學戰都市好, 但第二集後觀感就調轉

個女主角識左男主角幾日就春情勃發咁, 真係好唔自然, 而且話哂係公主, 都應有少少矜持吧
學戰都市都係開後宮, 但女主角都未致於訓哂身

BTW 呢間學校咁鍾意安排男女共住一間房, 真係無問題?正常都係分開吧
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 01:55 PM   #44
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
可能之前服侍公主嘅都係變態呢
結果佢心目中既僕人就係要做埋呢d xxoo
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 02:07 PM   #45
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
雖然同樣都係發情,不過有呢段會正常D…

舊 10-12-15, 02:40 PM   #46
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
加番呢節正常番好多
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-15, 01:51 PM   #47
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
睇左第二話
熟口熟面既背景
熟口熟面既設定...

又係老掉牙既自動發情,擦背ev,妹....
頂唔順cut
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-15, 02:03 PM   #48
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
呢幾段唔加都算,隻發情母豬擦前半身都冇畫出來就好有問題啦....正常理解可以咁擦法會平安冇事再轉去擦背脊?!?!
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-15, 02:22 PM   #49
The One
あかん

引用:
落第騎士の英雄譚 Blu-ray&DVD 第1巻 

2015年12月25日(金) 発売
Blu-ray 本体価格¥7,000+税(各巻)<MFXN-0031>
DVD 本体価格¥6,000円+税(各巻)<MFBN-0025>

第1巻特典

初回生産特典
.キャラクターデザイン小松原聖描き下ろしイラスト仕様
特製三方背ケース&ジャケット
.イベント優先参加申込券(2016年4月予定)

毎回封入特典
.原作者・海空りく書き下ろしシチュエーションドラマCD
※ダミーヘッドマイクによる音声ドラマを収録
.EDカードイラスト特製ポストカード 2枚セット
※AT-X放送時EDカードを使用
.特製ブックレット

※その他、オーディオコメンタリー、映像特典を収録。
以降、毎月リリース。
Blu-ray 本体価格¥7,000+税(各巻)<MFXN-0031~0036>
DVD 本体価格¥6,000円+税(各巻)<MFBN-0025~0030>

発売元:株式会社フロンティアワークス
販売元:株式会社KADOKAWA メディアファクトリー
※内容は全て予定です。予告無く変更になる場合がございます。
舊 10-18-15, 09:00 AM   #50
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
畫面好明顯說明妹妹放結界係用聖水??/\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
タユタマ -Kiss on my Deity- Episode #12「裕理」 Gallardo 日本動漫畫討論版 89 04-01-16 04:47 AM
SONIC THE HEDGEHOG 4 Episode II seed2005 電視遊戲討論版 1 01-01-12 11:36 PM
[PS2]Xenosaga: Episode II 圖片及影片,美版預定05年2月15日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 11-11-04 01:09 AM
[PS2]Xenosaga Episode II新圖及影片,6/24發售決定(2DVD) neo2046 電視遊戲討論版 489 07-23-04 07:47 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM

現在的時間是 11:55 AM

手機版 | APP版