Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
~清談館~>其實D支那種既身體構造係唔係特別D架呢
Rance 12:45 PM 08-15-14
你係咪要睇相先信?

捲毛老爺 01:25 PM 08-15-14
作者: Rance:
你係咪要睇相先信?
呢個細路真係...

如果司機 行車期間 若有緊急停車需要時 個細路會好危險
J+1 01:31 PM 08-15-14
根本第一行就唔比細路坐的
由手機版發出
Fio 01:35 PM 08-15-14
個細路都幾大個, 不過最大問題都係佢父母
AkaIITO 01:44 PM 08-15-14
呢D咁無聊既事情, 應該唔單止強國小童會做...XD
Tano 02:01 PM 08-15-14
車頭相夠晒"名留清史"

確定到是否新移民未?
david 02:05 PM 08-15-14
作者: Tano:
車頭相夠晒"名留清史"

確定到是否新移民未?
444樓有講啦。

作者: :
一名來港旅遊的內地男童
否則都唔會放O係呢條串到啦。
Chris Redfield 02:56 PM 08-15-14
依單都正爆啦

婦伸手驗鱷魚真假遭咬
http://hk.apple.nextmedia.com/intern...40815/18832538
捲毛老爺 04:16 PM 08-15-14
作者: Chris Redfield:
依單都正爆啦

婦伸手驗鱷魚真假遭咬
http://hk.apple.nextmedia.com/intern...40815/18832538
又唔怪得佢既,鱷魚呆起上黎,都真係好假架

我通常認為,最多會有d 無公德心人用野丟下隻鱷魚試真假,點會有人用手架a。
怪盜小G 04:29 PM 08-15-14
前排去鳥羽先見條超大鱷魚成條死屍咁唔郁
真!DC 04:36 PM 08-15-14
大陸多假野,難怪會起疑心
不過都唔係咁勇用手
由手機版發出
凍檸茶 05:00 PM 08-15-14
呢啲野, 細個比寺廟教, 用錢掉, 許願
由手機版發出
嘿哈兒 05:52 PM 08-15-14
作者: Chris Redfield:
依單都正爆啦

婦伸手驗鱷魚真假遭咬
哩D我真係唔覺得係意外,點睇都叫抵死.........
同之前有單爬入外欄同獅子合照一樣,比獅子啪左一下你唔死係你好彩.
donaldfung 05:52 PM 08-15-14
作者: traveller:
昨晚10時許,一班原訂昨午2時許飛往北京的航機,由於延遲起飛,數十名內地旅客在離境禁區鼓譟,有人報警求助。一名30歲內地女子,更持機票往另一個閘口,擬搭乘另一班往北京航機,航空公司女職員在登機橋將她截停,內地女一度情緒激動,職員於是報警。

警員到場調查,內地女聲稱以為該閘口的客機是她乘搭的航班,隨後願意離開,警方將事件列誤會處理。

http://hk.apple.nextmedia.com/realti...40814/52792644

一定要上倒雞呀! 上倒就有得屈ga la!!
作者: :
【本報訊】中國國際航空公司前日至少四班由香港飛往北京的航班,疑因天氣、空管及機組人員超時問題要延誤或取消,其中一班航機的乘客在機場禁區登機閘口鼓譟,一名內地女乘客更衝擊另一登機閘口,驚動警方到場。結果該班機延誤20小時,有乘客在微博指摘航空公司「大細超」,港人只賠300元,內地人卻獲賠500元。
搵平機會?
Rance 05:54 PM 08-15-14
你是什麼時產生平機會係幫正常香港永久居民的錯覺了?
knight-philip 06:25 PM 08-15-14
作者: donaldfung:
搵平機會?
平機會表示:你好想人地當你大陸人咩?a
怪盜小G 12:25 PM 08-23-14
【太陽報專訊】逾期逗留的內地女子,攀窗避警墮樓亡。昨晨十一時許,治安警聯同旅遊局到羅理基博士大馬路永泰大廈突擊調查非法旅館,一名姓劉(四十六歲)逾期逗留的內地女子,疑恐被揭發被捕,在十二樓一單位露台,攀窗爬出外牆擬逃走時,疑跣腳失足墮樓,直墮五樓平台,頭部重創昏迷,由救護車送院搶救後傷重不治。警方在單位再發現四名男女,當中兩人逾期逗留,被帶走調查。

旅遊局指,初步證實有關單位非法提供住宿,按程序採取臨時措施並封查單位。案件暫列作有人墮樓死亡,女死者持中國護照,警方懷疑她因逾期居留,為逃避警方調查逃走時失足墮樓,真正原因有待確定,案件交調查科跟進。

可喜可賀
W!LL 05:17 PM 08-23-14
睇一睇護照一見過期掟Q返哂上去啦仲調查, 公安真係得閒得濟
怪盜小G 05:58 PM 08-23-14
澳門來架~
機動盜賊首領-電 01:52 PM 08-28-14
有時我都唔知D港女個心諗乜?
話說貼文的是我小學同學.而家係南韓住,帶旅行團的.

好老實,呢張相入面啲客唔係新移民就係大陸人,
成班唔知邊條鄉走出嚟,隨街痾尿第一日佢地已經係咁,
但第一日已經感覺到佢地唔鍾意香港人,間公司對佢地既洗腦法第二日已經睇得好清楚。。。
但我睇得更清楚既係喺呢五日純正港人點樣對待佢地。。。

當你地厭棄人地既時候,你有無諗過人地究唔鍾意你班港人,
當你趕人上返大陸個陣,你有無諗過你祖先都係游水落嚟香港,
當你笑人講野唔正個陣,你點解唔返去屋企笑下你啲長輩,
落嚟香港咁多年都講野唔正,當你笑人無文化個陣,
點解唔諗下你長輩文化修養高佢地幾多,你一出世就個書識禮?
當你話人(王)蟲搶貴晒啲野個陣,你唔諗下自己出去旅行係咪又係買買買,
一樣買到行李超重,但航空公司收你超重費用時,你點樣拍枱大鬧,
當你話佢地落嚟攞香港福利個陣,你唔去睇下統計數字攞錢班人大部份係純正港人,
當你由第一個特首已經吵吵鬧鬧推佢落台既時候,
其他國家經濟雜誌同新聞講緊香港最可憐的人是誰??
係特首呀!!當你為自己係攪風攪雨但自以為高人一等既香港人好了不起既時候,
其他人覺得你"香港人"有什麼了不起...放開偏見同厭棄,攪事既心,
去對待身邊人和事,唔好將所有負面形象和事推落去班新移民到,
最起碼呢張相入面既新移民,我睇到既係佢地心地比任何港人善良同單純,更比任何港人努力工作先有今次旅行機會。。。
香港人已經忘記將心比己,忘本同自私自利。。。

只係突然有感而發,唔好亂咁入坐,洗我fb
真!DC 02:00 PM 08-28-14
>而家係南韓住
that,s all
由手機版發出
機動盜賊首領-電 02:43 PM 08-28-14
作者: 真!DC:
>而家係南韓住
that,s all
由手機版發出
重點係佢覺得同團的香港人唔應該討厭大陸人.
就算D大陸人第一日已經周街痾尿
Rance 02:56 PM 08-28-14
對於一D可以比到你利益O既人,就算佢殺哂你成家人你都可以愛佢如自己家人
呢D咪現代中國人思想囉
Sar8 03:02 PM 08-28-14
爹親娘親不夠毛主席親
爹親娘親不夠毛主席(人仔上面果個麥頭)親
怪盜小G 04:09 PM 08-28-14
乜我地香港人同支那同種族架咩??
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面