Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-11-11, 12:36 PM   #151
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: 玄武 查看文章
尋晚拎機之後好快手咁上網登記 AppleCare,點知入來入去都唔得…
要今朝打電話去 Apple 先搞得掂,原來太早入都唔得~XDDD
AppleCare好似無乜用

舊 11-11-11, 01:03 PM   #152
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
同事部3gs成日回復唔到~
差唔到完成,itunes就話冇法回復
系咪要拎去整?
打算返屋企同佢jb~睇下起唔起得返部機

DC 97 目前離線  
舊 11-11-11, 01:12 PM   #153
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
不過之前放部 iPhone 4 個個都問我仲有冇 AppleCare...
引用:
作者: DC 97 查看文章
系咪要拎去整?
用 redsxxw 應該搞得掂
玄武 目前離線  
舊 11-11-11, 01:13 PM   #154
言吾矢口
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: DC 97 查看文章
系咪要拎去整?
有冇關防毒,用管理員身份開ITUNES?
言吾矢口 目前離線  
舊 11-11-11, 01:46 PM   #155
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 言吾矢口 查看文章
有冇關防毒,用管理員身份開ITUNES?
己close左norton
我公司pc得我1個user acc

DC 97 目前離線  
舊 11-11-11, 02:24 PM   #156
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
多一年保養點會無用呀?
壞左都有得比你一換一換(需然唔係新機......)
但經常換機的人黎講AppleCare真係無用
所以我部IPAD2都無買,等IPAD3時賣左佢換新的
sunhikari 目前離線  
舊 11-11-11, 02:45 PM   #157
沒名字的?君
小牧 愛佳

引用:
作者: sunhikari 查看文章
多一年保養點會無用呀?
但個iphone applecare保養成$520
只係包第12至24個月 (新機本身已有一年保養)
同唔包任何外傷
而且算係小事到壞home制都係一換一

但新機同番新機LL個二手收囬價差成$500
賣左部舊機出過部新機 (新機包一年保養)
感覺比較化算

舊 11-11-11, 02:47 PM   #158
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
但個iphone applecare保養成$520
只係包第12至24個月 (新機本身已有一年保養)
同唔包任何外傷
而且算係小事到壞home制都係一換一

但新機同番新機LL個二手收囬價差成$500
賣左部舊機出過部新機 (新機包一年保養)
感覺比較化算
你咁講.....
老實講我會等下一代IPHONE
而家MOBILE機都發展到4核心+LTE
下次應該會正好多
sunhikari 目前離線  
舊 11-11-11, 08:35 PM   #159
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
係SMC已出白機
nefrezx 目前離線  
舊 11-11-11, 11:18 PM   #160
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
如果3G機 VER 3.1.3
好唔好升上去4.2版?

舊機俾左妹用...

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 11-12-11, 01:18 AM   #161
沒名字的?君
小牧 愛佳

引用:
作者: nefrezx 查看文章
係SMC已出白機
64gb白機無通知
早知唔訂la

舊 11-12-11, 01:53 AM   #162
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: sunhikari 查看文章
多一年保養點會無用呀?
一換一, 行換水, 大型電器舖唔trade得

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 11-12-11, 12:09 PM   #163
DC 97
The One

PSN  IDDC97
123星期二拎机~16g白

DC 97 目前離線  
舊 11-12-11, 12:20 PM   #164
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
星期一去SMC拎機
16GB Black
KUTAR# 目前離線  
舊 11-12-11, 02:28 PM   #165
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
64gb白機無通知
早知唔訂la
我黑64都未有....早知係咁唔係apple store訂

舊 11-12-11, 02:38 PM   #166
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
似乎唔係太多人好似我咁係11號半夜走去 Smartone 出機~
玄武 目前離線  
舊 11-12-11, 10:20 PM   #167
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

21:55....Apple Store預訂4S開賣1分鐘即冇貨

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 11-13-11, 12:05 AM   #168
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
http://youtu.be/ehDAP1OQ9Zw?hd=1

http://hk.news.yahoo.com/12%E6%AD%B2...212056194.html

又幾似喎

舊 11-13-11, 01:17 PM   #169
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
21:55....Apple Store預訂4S開賣1分鐘即冇貨
邊有1分鐘, 應該30秒左右咋

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線  
舊 11-13-11, 03:31 PM   #170
DC 97
The One

PSN  IDDC97
入資料都唔得LA > <

DC 97 目前離線  
舊 11-13-11, 04:56 PM   #171
Hunter

咁宜家伯老會果D 有無得賣?
有FD 想買成日問我

Hunter 目前離線  
舊 11-13-11, 05:10 PM   #172
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: Hunter 查看文章
咁宜家伯老會果D 有無得賣?
有FD 想買成日問我
fortress要買一件$3000以上既非apple產品先可以買 (有人話ipad都得, 但我問個間就話非apple產品, 不過都係賣晒)
boardway第一日係5000蚊以上既指定貨品
wilson就係佢地高級vip(?)先可以買.
X&Y 目前線上  
舊 11-13-11, 05:33 PM   #173
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: X&Y 查看文章
fortress要買一件$3000以上既非apple產品先可以買 (有人話ipad都得, 但我問個間就話非apple產品, 不過都係賣晒)
boardway第一日係5000蚊以上既指定貨品
wilson就係佢地高級vip(?)先可以買.
wilson個vip好似要買到1皮野先有......

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 11-13-11, 06:06 PM   #174
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
豐X我星期五個朝排都只係限買一部同要即場開盒active,
估唔到而家學埋百XX d衰野,睇黎以後都係咁買法...

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線  
舊 11-13-11, 06:07 PM   #175
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
蘇0就要買佢地所謂既
成千幾蚊

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
itunes更新iphone內mp3問題 lunn Mac 討論區 0 06-07-11 03:21 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 V (iPhone OS 3.0 Update已經推出) Metal Gear NT 影音館 1002 06-19-09 10:53 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 IV (iPhone Software 2.1 / iTunes 8 / 七彩 iPod nano) Metal Gear NT 影音館 1001 10-04-08 01:18 PM
[Iphone] Super Monkey Ball Iphone - US $9.99, 110 Level GimGim 手提遊戲機討論版 6 06-11-08 02:15 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 III (3G iPhone 8GB US$199, 16GB US$299) Metal Gear NT 影音館 1020 06-11-08 12:50 AM

現在的時間是 03:13 AM

手機版 | APP版