Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 381 881 1281 1331 1371 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1391 1431 1481  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
柚原このみ 09:33 PM 04-20-17
作者: Sar8:
咁你又話生活緊要
唔好迫佢喇
Sar8 09:37 PM 04-20-17
我提佢昨

100%善意ok
gingq7 09:43 PM 04-20-17
作者: T.K.:
我覺得第六天魔王非常強
我覺得4星死之藝術都可以考慮
+30%人型特攻, 但唔駛限定色卡, 唔駛限定寶具, 又少d cost
stcdavidhk 09:46 PM 04-20-17
http://news.fate-go.jp/2017/0420_update/
axe1292 10:28 PM 04-20-17
作者: 柚原このみ:
唔好迫佢喇
講得出就要找數架,
仲要次次神抽都話會大爆死,
又話留多幾多石ALL IN去嫁王,
現在只係實現番之前多次提過的東西

另外雖然佢唔中嫁王, 但D副產品都唔算差,
最少我開SVR玩到呢家都未夠突到2030同黑聖杯
柚原このみ 10:38 PM 04-20-17
作者: axe1292:
講得出就要找數架,
仲要次次神抽都話會大爆死,
又話留多幾多石ALL IN去嫁王,
現在只係實現番之前多次提過的東西

另外雖然佢唔中嫁王, 但D副產品都唔算差,
最少我開SVR玩到呢家都未夠突到2030同黑聖杯
個個記得翔哥之前講定幾千幾千抽嫁王
翔哥而家抽左成千石一張唔中,好慘架

玩左四個月得1張2030,黑杯X2,我出返去先…
婠婠 10:46 PM 04-20-17
儲晒石再課埋都唔中

咁係咪應該點都追到有一隻先?

我都係玩得4個月
~小鬼~ 10:54 PM 04-20-17
作者: 婠婠:
儲晒石再課埋都唔中

我都係玩得4個月
又係唔追到中 點對得住之前果D 石
其實佢pick 果d 禮裝好似都唔差
柚原このみ 10:57 PM 04-20-17
作者: ~小鬼~:
又係唔追到中 點對得住之前果D 石
其實佢pick 果d 禮裝好似都唔差
翔哥應該開直播抽
唔係追寶5肯定好快可以完直播
蒼穹的天空 11:00 PM 04-20-17
作者: digiharuka:

之前禮裝肥也是同樣處理?

4星"無用"禮裝也會當成肥料?
"無用"都當肥料, 全部堆晒落一張突滿3星先, 可以慳唔少QP

作者: T.K.:
我覺得第六天魔王非常強
作者: gingq7:
我覺得4星死之藝術都可以考慮
+30%人型特攻, 但唔駛限定色卡, 唔駛限定寶具, 又少d cost
第六天果張沒突滿
效果接近得張 勇者エリち (B卡15%&寶具25%)

死之藝術, 效果好OK, 係差卡面, 再睇CCC先決定
NexTony 12:00 AM 04-21-17
交左兩單我的金閃王終於來了
魔性巨乳都滿左
廢‧人一個 12:47 AM 04-21-17
作者: 細路翔:
之前撻神好似先燒左1800石都唔出沖田搞到想棄坑...?

我無佢荷包咁深,有石剩都係1000石就剎車算

最正係出左4張5星櫻,3張理想王聖,即係擺明叫我死去養沖田唔好移情別戀(ry

話時話歐芙大大今晚係咪切j,我擺左清姬係房700石都唔見5星喎
allin=抽剩1000石
1抽=3石
1000石/3石=333.3抽
allin=抽剩333.3抽
計到呢度突然發覺原來我連allin嘅資格都冇
psidef 01:03 AM 04-21-17
作者: 廢‧人一個:
allin=抽剩1000石
1抽=3石
1000石/3石=333.3抽
allin=抽剩333.3抽
計到呢度突然發覺原來我連allin嘅資格都冇
無謂咁樣同人比較, 要比較就用支出/收入去比.

影響唔到入肉叫咩all in?
柚原このみ 01:23 AM 04-21-17
而家至望到,歐芙大大今晚係咪切j未?
the fool 02:24 AM 04-21-17
燒多5單居然只突爆左5星櫻,3張高文,2張龍女,一張4星尼祿

任務達成(?
你地應該再插得入肉d等我下星期唔好又身痕倒埋剩低個1900石
仲有1900石,嫁王都未出邊叫任務達成
作者: 雷帝.嘉芙:
講呢d
事到如今我地都係一齊積極研究下點樣先可以抽中
咁會實際d
由手機版發出
試下學我咁凌晨3點去抽(我多數2-3個10連出5星)
作者: 婠婠:
儲晒石再課埋都唔中

我都係玩得4個月
千其唔好咁諗,學翔哥咁搵第2個時段去抽先明智,佢唔出o既,你課1萬都無用

作者: 蒼穹的天空:

搞左咁耐終於完成, 第八張滿等禮裝
下一張應該係邊張...?.
第8張
我一張都未有
the fool 02:31 AM 04-21-17
下次update
・一部クエストの「クエスト情報」画面にて、ミッションクリアの対象となっている遭遇済エネミーに「Target」の表示を追加します。
Quest情報D敵人會有個Target字表示同Mission有關
應該唔少師兄有用,雖然D Master Mission通常都係打Event同曜日任就ok,但有時miss左都可以搵返要打乜敵人

・バトルにて、スキル使用確認をOFFにした状態でスキルボタンを長押しした際に、スキル使用確認ウィンドウを開くよう変更します。
Off左Skill使用確認長按Skill,可以開返Skill確認
呢樣早應加返,成日試新角都要開返個Skill確認Window
gingq7 06:37 AM 04-21-17
作者: 蒼穹的天空:
第六天果張沒突滿
效果接近得張 勇者エリち (B卡15%&寶具25%)

死之藝術, 效果好OK, 係差卡面, 再睇CCC先決定
反正最實用的寶石翁和2030都係仔, 最汎用的相樸又係仔, 所以卡面無所謂啦

唔知幾時會出debuff 5星禮裝系列(黑聖杯/老騎士果類), 例如未突滿每回合出12星但每回合扣500血, 綠卡+50%但減10%防, etc., 應該會幾好玩, 現時無乜用的自補技能就會有多d用;
又或者全體buff系列(理想之王聖,各種絆10禮裝), 可以係一開場全隊加30%NP(突滿40%NP)之類
細路翔 07:37 AM 04-21-17
要屎忽痕玩戰鬥續行都要等技安PICK UP完返歸先

妖尼姑我好似差一張先突滿,寶石翁連一張都無見過(非洲人確定)

話說尋晚試完,隔離裝左突滿2030的話,沖田插ぐたお好似好打過用張5星櫻

張櫻好明顯係比jack專用(?),自己無突滿2030的話用壬生狼補返個4粒星都ok既

沖田向96lv邁進中有需要的話歡迎取用(skill現時點基本上得4 lv就是了
雷帝.嘉芙 08:59 AM 04-21-17
作者: 柚原このみ:
而家至望到,歐芙大大今晚係咪切j未?
我對翔哥ge遭遇感到十分同情及遺憾
細路翔 09:03 AM 04-21-17
我對翔哥ge遭遇感到十分同情及遺憾
唔洗同情及遺憾,切就可以了

其實話超絕大爆死都未至於,始終出左9隻四星,突左兩張廚禮,出左一張癡女三藏

只係想要個隻唔出現咁解,
我依幾日都係向三藏大師求道淨下心算(看著胸部
雷帝.嘉芙 09:08 AM 04-21-17
唔洗同情及遺憾,切就可以了

其實話超絕大爆死都未至於,始終出左9隻四星,突左兩張廚禮,出左一張癡女三藏

只係想要個隻唔出現咁解,
我依幾日都係向三藏大師求道淨下心算(看著胸部
你好似抽左700石?
咁有1隻5星9隻4星
仲有咁多勁禮裝, 其實都黑唔晒wor
細路翔 09:10 AM 04-21-17
你好似抽左700石?
咁有1隻5星9隻4星
仲有咁多勁禮裝, 其實都黑唔晒wor
係兩日夾埋抽左1090石(大概)先有

最大戰果就係5星櫻/黑聖杯/2030突滿
stcdavidhk 09:11 AM 04-21-17

妖尼姑我好似差一張先突滿,寶石翁連一張都無見過(非洲人確定)
妖尼up緊但我抽左7單一張妖尼都冇(本身一張都冇),咁我叫乜?
雷帝.嘉芙 09:12 AM 04-21-17
係兩日夾埋抽左1090石(大概)先有

最大戰果就係5星櫻/黑聖杯/2030突滿
頂你, 1100石突滿呢3張仲有咁多鯖
仲好意思叫我切
細路翔 09:16 AM 04-21-17
頂你, 1100石突滿呢3張仲有咁多鯖
仲好意思叫我切
咁你話叫我試擺清姬係房去賭j嘛,我擺完之後個700石真係一張5星鯖都唔見喎
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 381 881 1281 1331 1371 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1391 1431 1481  ... 最後

返回主題版面