Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
日本動漫畫討論版>SNK「THE KING OF FIGHTERS: DESTINY」3D動畫 順次公開中 全24話[港漫gag書騎劫區]
T.K. 02:12 AM 01-24-16
大宇宙力量係98時既出的異能力量
不滅之炎
一擊必殺
真念一直線

GN00508771 11:48 AM 01-24-16
正確係97已經有 不過97得京同八神用到

京:不滅之火
八神:毀滅之炎
真吾:真念一直線

怒加:......忘了
izumo 12:09 PM 01-24-16
作者: GN00508771:
正確係97已經有 不過97得京同八神用到

京:不滅之火
八神:毀滅之炎
真吾:真念一直線

怒加:......忘了
怒意無限強

點解我會記得
macgyver 12:37 PM 01-24-16
作者: izumo:
怒意無限強

點解我會記得
證實鄺氏係成功
izumo 12:41 PM 01-24-16
作者: macgyver:
證實鄺氏係成功
d特別版創意 而家搵唔番啦
GN00508771 01:29 PM 01-24-16
講贈品 當年99特別版送K'戈條項鍊真係好印象深刻
T.K. 01:58 PM 01-24-16
講港漫贈品,梗係太空戰士將成隻ff8男主figure照翻先經典啦

axe1292 02:25 PM 01-24-16
當年刀刀劍劍未大行其道之前,
佢D特別版真係堅有心思,
雙層封面, 3D封面果D得佢會做呢D野
杯具土怒羅 02:34 PM 01-24-16
作者: T.K.:
大宇宙力量係98時既出的異能力量
不滅之炎
一擊必殺
真念一直線
冇記錯98最後怒加係俾真吾用真念一直線「諗」死左:0)
但其實97講terry覺醒大宇宙力量(當時冇講明,只係話???力量)同山崎龍二打果part幾好睇
T.K. 02:45 PM 01-24-16
97成輯都水準甚高
GN00508771 03:02 PM 01-24-16
97成輯都水準甚高
暴走八神停止時間戈段唔知點解覺得好合理
杯具土怒羅 03:38 PM 01-24-16
98鎮元齋俾heavy d 褐色子彈轟成肉碎再俾雅典娜生命女神夠返:0):0):0)
KKONG529 05:18 PM 01-24-16
作者: macgyver:
證實鄺氏係成功
那是當年香港代理Neogeo的「精密電腦」(拳皇95~99)所授摧及負責攪,
不是鄺氏.
所以和鄺氏自家的精品的貿素差天共地.

當年因SNK發覺有人報假倀,
所以在98年自己註冊返拳皇、侍魂、餓狼三本書.
但這是後話.
(現在Playmore是中國公司, 日本SNK已於在2001年散檔,
KOF亦己被Playmore玩死, 14也不是原來日本SNK的KOF班底)

不過如果鄺氏係成功的話,
亦不会多年前從港漫撤退.
KKONG529 05:32 PM 01-24-16
作者: GN00508771:
暴走八神停止時間戈段唔知點解覺得好合理
JOJO, 承太郎 VS DUO?
次期Cekehe 05:36 PM 01-24-16
作者: 杯具土怒羅:
冇記錯98最後怒加係俾真吾用真念一直線「諗」死左:0)
但其實97講terry覺醒大宇宙力量(當時冇講明,只係話???力量)同山崎龍二打果part幾好睇
97最先有???力量應該係MARY,
我記得佢用M. TYPHOON一邊打SHERMIE,一邊提升力量,
當究極力量99%之後,就變成???力量
KKONG529 05:37 PM 01-24-16
作者: 鈴蘭:
咁riot社係咪又好折墮?
由手機版發出
近年Riot有那套人氣作品嗎?
KKONG529 05:39 PM 01-24-16
作者: 次期Cekehe:
97最先有???力量應該係KIM,
我記得佢用鳳凰腳一邊踢SHERMIE,一邊提升力量,
直頭是將星矢個系統加套落去.
次期Cekehe 05:42 PM 01-24-16
97最先有???力量應該係MARY,
我記得佢用M. TYPHOON一邊打SHERMIE,一邊提升力量,
搵返床下底套書出來睇,原來係我記錯,
最先有???力量係TERRY,之後係大門五郎......
stevenfan 05:47 PM 01-24-16
作者: axe1292:
絕對領域(?
絕對領域
終極力量
大宇宙力量
izumo 05:51 PM 01-24-16
WELL 漫畫可以唔睇 但拳皇周報果頁紙係全書精華
OFF TOPIC了?
杯具土怒羅 05:52 PM 01-24-16
搵返床下底套書出來睇,原來係我記錯,
最先有???力量係TERRY,之後係大門五郎......
有成套
有個位講返最早有大宇宙力量既人係鎮元齋,話佢後生果時已經有,不過因為力量太恐怖所以封印左冇再用
Btw電視劇好難有期待,通常得啖笑
GN00508771 05:56 PM 01-24-16
作者: stevenfan:
絕對領域
終極力量
大宇宙力量
係究極力量
GN00508771 05:57 PM 01-24-16
作者: KKONG529:
JOJO, 承太郎 VS DUO?
有咩關連-.-

我講全世界時間停止戈幕

一個巨大八酒杯轟入地心
KKONG529 06:06 PM 01-24-16
作者: 杯具土怒羅:
有成套
有個位講返最早有大宇宙力量既人係鎮元齋,話佢後生果時已經有,不過因為力量太恐怖所以封印左冇再用
Btw電視劇好難有期待,通常得啖笑
同之前台灣投資、陳嘉上拍個套電影版一樣,
37應不會理原著,
繼續loop 97...

而且已無原有的KOF班底,
playmore也沒有能力監修.
就好似大陸的KOF手機版只會天馬行空.
KKONG529 06:10 PM 01-24-16
講港漫贈品,梗係太空戰士將成隻ff8男主figure照翻先經典啦
又一鄺氏的成功作品.
重有鐵拳, 羅拉、鬥神傳等等...
1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面