Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-07-09, 07:47 PM   #76
fiendray
God of Gamer
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
唔明點解隻污染獸被攻擊莉妮個精神狀態會有事...
污染獸又同沙耶有什麼關係...
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 05:38 AM   #77
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
看了最後一集.....
看完上一集時心想它不可能在24話完結,覺得25/26集才足夠.....怎料它真的在24完了.....
24集的上半故事和我在看20集時所想的一是樣(土),
後半的故事竟然可以合體+Virtual On的動作...我就真的估不到了......

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 08:36 AM   #78
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: AiStudio 查看文章
看了最後一集.....
看完上一集時心想它不可能在24話完結,覺得25/26集才足夠.....怎料它真的在24完了.....
24集的上半故事和我在看20集時所想的一是樣(土),
後半的故事竟然可以合體+Virtual On的動作...我就真的估不到了......
嘩!乜咁趕呀

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 01:38 PM   #79
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
最後一話既主角威能太勁,天劍當滑板,仲可以剄反彈!
17小隊班菜鳥完全做晒路人,反而會長想玩自爆仲搶戲!
嗰個好似魔女咁既天劍,把嘴好爛。
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 01:47 PM   #80
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: lbiceman 查看文章
最後一話既主角威能太勁,天劍當滑板,仲可以剄反彈!
17小隊班菜鳥完全做晒路人,反而會長想玩自爆仲搶戲!
嗰個好似魔女咁既天劍,把嘴好爛。
主角根本玩哂...應該會有下一季吧...感覺上都係乜都講得唔清唔楚~
咀爛魔女好正
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 02:02 PM   #81
星旅人
Senior Gamer
星の旅人

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDDreamsfb
御劍術都出埋
這不是仙劍X俠傳嗎
最後隊長又唔見左?

大家下一輯見
星旅人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 02:09 PM   #82
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
結局, 莉琳都無留到學?
點心妹又出番嚟,
最後小菲勁奸笑, 因為正妻唔响度, 立即嚟個親密之踢.

感覺係唔會有第二季多.

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 06:56 PM   #83
kaimankg
Crazy Gamer
我唔會再出聲

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDwhykkm
XBox Live Gamertagwhykkm
我都想有下季,講真係套劇真係好好睇,至少我係冇飛的情況下睇完24集,對上次已經魔劍美神

舊 06-21-09, 07:59 PM   #84
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
我都想有下季,但小說好似重慢過動畫(日版就唔知=-=)

原因應該是動畫飛左好多內容(應該吧...)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 08:44 PM   #85
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
小說有鬼天劍用

仲比人綑綁play

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 10:45 PM   #86
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
結束了...
上個禮拜睇完第23話後,係認為應該會做到26話先至結束...點知原來係呢一話...
隨住劇情既改動以及咁樣既結局,個人覺得應該唔會有第2季吧...

而第24話既感想係...
主角威能果然幾時都係無敵的
一把天劍竟然可以令主角變到咁勁...
而身為另一位主角既ニーナ係最後變成大配角...反而正妻既リーリン變成女主角
(好似較多人喜歡フェリ,但個人都係喜歡正妻多啲~)

動畫完咗可以繼續睇小說

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-09, 02:15 AM   #87
bb21
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
睇完的感覺是還有好多謎團留下就落雨收衫...
隊長臨尾彈出來笑左
最後只想說一句正宮果然是正宮

bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-24, 08:23 PM   #88
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
很難說, 潛質小說
過去小說全3卷 摺咗

武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:17 PM

手機版 | APP版