Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-02-06, 12:18 PM   #26
機動盜賊首領-電
God of Gamer

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: 艾莉娜
有無人有睇銃夢?

做咩辛格唯斯段回憶可以講咁耐o既,幾時先可以睇返正傳呀
人地(黃鼠狼)搵左百幾年既紀錄.點可能咁快完?

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 01:07 PM   #27
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: cinimod
sorry,近牌無乜留意書報攤,係咪出左新一期呀?thx
仲未出,未有消息話出

舊 02-03-06, 10:41 AM   #28
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 鐵之侍
特別推介怎可少了機動鐵球帝王亞西加呢?
好一個"站在火炎中的男人"啊!!!~~~

仲有果個巨形肥仔都好正!!!~~~
死得好轟烈!!!~~~

前日行過MTR站見到占基利新電影果張海報................
如果銃夢拍真人電影..............占基利演羅亞博士一定好似.................

此篇文章於 02-03-06 10:45 AM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-06, 10:45 AM   #29
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: HAKAIDER
好一個"站在火炎中的男人"啊!!!~~~

前日行過MTR站見到占基利新電影果張海報................
如果銃夢拍真人電影..............占基利演羅亞博士一定好似.................
我忘記了,還要加哩神鎗大姐和氣功漁夫呢
占基利演羅亞?!
這也不錯呢
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-06, 10:59 AM   #30
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
咁邊個扮章魚

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-06, 07:24 PM   #31
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

呢張好正,不過有好多人都唔知出自邊度,可能只出過一格的人都有份

此篇文章於 02-05-06 12:22 PM 被 艾莉娜 編輯。
艾莉娜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-06, 07:26 PM   #32
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
作者: 機動盜賊首領-電
人地(黃鼠狼)搵左百幾年既紀錄.點可能咁快完?
係我有生之年,都唔知可唔可以睇到幾時先講到攞返露維個腦袋,更加唔好講幾時先打到上火星

舊 02-04-06, 09:51 PM   #33
cinimod

註冊日期: Dec 2001
引用:
呢張好正,不過有好多人都唔知出自邊度,可能只出過一和格的人都有份
左下角攬住個機械人個細路係邊個?
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 03:57 AM   #34
機動盜賊首領-電

引用:
係我有生之年,都唔知可唔可以睇到幾時先講到攞返露維個腦袋,更加唔好講幾時先打到上火星
玩"銃夢---火星之記憶"咪得囉.機甲術vs機甲拳.

舊 02-05-06, 04:01 AM   #35
機動盜賊首領-電

引用:
作者: cinimod
左下角攬住個機械人個細路係邊個?
係lo第四期偷左火星女皇隻公星個個小朋友

舊 02-05-06, 11:35 AM   #36
細路翔
The One

炸到一岩一忽個件靚仔?

英國說大家抱團死
舊 02-05-06, 11:44 AM   #37
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
火星大王都有
好懷念

舊 02-05-06, 12:50 PM   #38
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
作者: 機動盜賊首領-電
玩"銃夢---火星之記憶"咪得囉.機甲術vs機甲拳.
無呢隻Game,半年前見到二手都要$400,買唔落手呀

舊 02-05-06, 03:29 PM   #39
chriscth
Banned

註冊日期: Aug 2005
引用:
我有喎,要不要?
不過..
chriscth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 03:35 PM   #40
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

註冊日期: Jan 2002
第8期中文版仲未出?
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 03:51 PM   #41
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: JASUGUN
第8期中文版仲未出?
今個月17號應有啦
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 12:12 PM   #42
機動盜賊首領-電

引用:
我2xx手入.但隻game真係fans向.
畫面爛操作差.

舊 02-16-06, 05:26 PM   #43
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
作者: JASUGUN
第8期中文版仲未出?
無意外的話,第8期中文版明天應該可以見街

舊 02-17-06, 07:13 PM   #44
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
今期變左"The Day After Tomorrow" 吸血鬼版......

舊 02-17-06, 08:38 PM   #45
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
作者: Rance
今期變左"The Day After Tomorrow" 吸血鬼版......
呢期好似係銃夢自出版以來第一次唔係加里做封面,可想而知辛格唯斯個地位幾高

舊 02-18-06, 10:20 PM   #46
細路翔
The One

下期兩公婆開片

英國說大家抱團死
舊 02-18-06, 11:11 PM   #47
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: XENOS=翔
下期兩公婆開片

青柳無影鞭!!~秘技!!~籠鶯鞭炮!!~

b
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-06, 01:33 AM   #48
cinimod

引用:
作者: XENOS=翔
下期兩公婆開片

今期兩公婆都有開片,不過篇幅少左d
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-06, 02:46 AM   #49
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
呢期好似係銃夢自出版以來第一次唔係加里做封面,可想而知辛格唯斯個地位幾高
第5期封面係軾古斯

學左one piece,一件配角講成期半

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 02-19-06 12:38 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-06, 06:52 PM   #50
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
作者: Rance
真係好明顯

D雪境+辛格唯斯個look令我諗起銀河鐵路999

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
占士金馬倫 計畫2017年開拍 銃夢(Battle Angel) 電影 neo2046 電影版 59 12-20-18 12:31 AM
銃夢 外伝 , 有冇人買o左? neo2046 日本動漫畫討論版 1 12-21-07 11:28 PM
[ETC]James Cameron x 銃夢 x ??? neo2046 電視遊戲討論版 12 02-06-06 09:42 PM
《與你漫遊 二 《銃夢Last Order》五》 思狼 日本動漫畫討論版 0 07-07-04 09:45 PM
有無人知銃夢 Last Order第5期幾時出呀 bluesman830 日本動漫畫討論版 12 05-22-04 01:29 AM

現在的時間是 07:35 PM

手機版 | APP版