Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 59  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
緋村 光 04:23 PM 04-21-14
作者: クラウド:
李老子今集都勁(用緊)
點解無人用
個人少見到啫,唔係話冇
V2都少見,但冇理由部野唔得吧。
可能純粹係人氣唔夠

DX就真係RANK底(大概)...
我自己用過就嗌哂媽媽,呢部真係2500都比多佢
mario0606 04:25 PM 04-21-14
作者: クラウド:
李老子今集都勁(用緊)
點解無人用
我細佬有用,佢話:香港機鋪D制用佢好辛苦入力錯哂
axe1292 05:22 PM 04-21-14
8.長沙灣活力城 (煙場
4機 1line Team Free 150秒

請改時間變左240秒(定270秒XD?)

下次看完再報告
廢人 06:36 PM 04-21-14
可能我打得少,戰數最多果3部都未咩撞過

廢人 06:42 PM 04-21-14
2000機既調齊
EXゲージ増加量 被ダメージによる増加量を上げました。
耐久値による
補正 耐久値が一定値以下になった時に掛かる性能補正を強化しました。
機動力 機動力を上げました。

字面上既感覺應該可以確定咁半覺+全覺?

其他 update
http://gundam-vs.jp/extreme/acmb/game/
GUSTAV 07:02 PM 04-21-14
唔知玩乜機好
zzzdx 09:47 PM 04-21-14
A西終於有番豆炮
mihimaru GT 11:40 AM 04-22-14
新安洲+ gp02
緋村 光 12:30 PM 04-22-14
作者: zzzdx:
A西終於有番豆炮
小弟日文唔好,求高人指點。

strike>全部形態指令回復FB模式
即係空西AB係豆
炮西AB都係豆
劍西A係回力鏢
咁樣?

然後ASS變CHARGE B,架飛機仔既攻擊追加一發軌道炮(自由後AB)+原本既有線筒?
好似用得過

另抱怨
部GP01FB直頭cancel左個一般mode佢啦
上集淨係fb都已經係最低rank
今集fb都冇變勁,仲要等
一係降做1500cost好過
(利申fb玩家,攻擊只有轉轉槍同個ass)

睇住部gp02A升格到2500高rank,部01fb就一直頹足3集
笨大係咪好唔鐘意gp01.....
mihimaru GT 12:40 PM 04-22-14
作者: 緋村 光:
小弟日文唔好,求高人指點。

strike>全部形態指令回復FB模式
即係空西AB係豆
炮西AB都係豆
劍西A係回力鏢
咁樣?

然後ASS變CHARGE B,架飛機仔既攻擊追加一發軌道炮(自由後AB)+原本既有線筒?
好似用得過

另抱怨
部GP01FB直頭cancel左個一般mode佢啦
上集淨係fb都已經係最低rank
今集fb都冇變勁,仲要等
一係降做1500cost好過
(利申fb玩家,攻擊只有轉轉槍同個ass)

睇住部gp02A升格到2500高rank,部01fb就一直頹足3集
笨大係咪好唔鐘意gp01.....
隻GP01 BUFF左
緋村 光 12:45 PM 04-22-14
作者: mihimaru GT:
隻GP01 BUFF左
睇佢buff個效果覺得冇乜用
因為個重點係fb mode仍然冇料到
佢buff左個一般mode亦冇咩意思
廢人 01:01 PM 04-22-14
點會無用
之前日本用gg01既第一關就係生存到40秒先講
依家35秒(後落17.5秒)
好好多啦

豆機10連射同13連射其實差好遠
不過我無用過唔知本身佢槍口如何啦

我有諗住8蚊佢試下嫁
由手機版發出
緋村 光 01:11 PM 04-22-14
作者: 廢人:
點會無用
之前日本用gg01既第一關就係生存到40秒先講
依家35秒(後落17.5秒)
好好多啦

豆機10連射同13連射其實差好遠
不過我無用過唔知本身佢槍口如何啦

我有諗住8蚊佢試下嫁
由手機版發出
我明你講咩
當然快左一定係好既
但若果佢fb冇用,咁換左裝都係比人秒
武裝算係設定問題冇得講
但佢個特殊移動...我都唔知話佢難用好定話佢廢好....
gun2506 11:42 AM 04-23-14
作者: 緋村 光:
個人少見到啫,唔係話冇
V2都少見,但冇理由部野唔得吧。
可能純粹係人氣唔夠

DX就真係RANK底(大概)...
我自己用過就嗌哂媽媽,呢部真係2500都比多佢
DX其實很強的...日本的人氣不低

李瘋子那些人上集都用厭了還會用嗎
sugihara 12:11 PM 04-23-14
新安洲唔減氣...咁改其實OK唔OK?

點解出面咁多A廚2
神風@AMD 12:35 PM 04-23-14
作者: sugihara:

點解出面咁多A廚2
日本仔果邊話爆緊F drive既新安州橫格而家會撞輸比人(對方無爆氣
age2 都算係高性能萬能機…
chow263 03:55 PM 04-23-14
作者: sugihara:

點解出面咁多A廚2

4.29%既自由先恐怖呀
忍者 04:47 PM 04-23-14
作者: chow263:
4.29%既自由先恐怖呀
有幾多個真係知自由D特性??
唔係2打2我自己都唔敢開自由
GUSTAV 04:50 PM 04-23-14
已唔識打THIS GAME
緋村 光 06:25 PM 04-23-14
琴晚用過2部大改的機

STRIKE>個ASS真係好用左,支RAIL GUN好易中
另外回復FULL BOOST的操作指令係一件好美好的事特別係劍西個回力鏢變番A真係太好
但IWSP用時好似變得微妙地唔就手,可以係我錯覺。

GP01>快左換到01FB總係好既....不過01FB其實亦只係一部非常普通冇優勢的2000機...都唔好話同IWSP STRIKE(我覺得呢部有2500既級數架)比啦,同唔駛等既青椒/露娜渣/OO個妹都爭十萬八千里,仲要等變身先有得用,正常要等唔係應該有2500的實力嗎?

另外一般版個武裝都搞搞佢啦,個AB真係唔知想點...
我覺得1500隻死亡先鋒同依夫烈特都勁過成部GP01(+FB)囉
tongmak 08:01 PM 04-23-14
龍威270秒 DAM 2
HI NU 1槍72
mario0606 08:22 PM 04-23-14
作者: tongmak:
龍威270秒 DAM 2
HI NU 1槍72
龍威最大問題係D制好難用
Furon 09:00 PM 04-23-14
龍威仲係咪禁制遲半秒先有反應
mario0606 09:57 PM 04-23-14
係龍威唔見左張卡,開過張先發覺原來解除左原本果張
新果張戰績同軍尉會由頭計過
星仔~* 11:38 PM 04-23-14
可以扮新手
第一 ... 39 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 59  ... 最後

返回主題版面