Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-04-08, 11:34 PM   #151
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
乜唔係同一個人配音架咩 ? 我又唔係好覺得有咩分別

舊 10-04-08, 11:35 PM   #152
闇影風
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
Luke我唔覺好大唔同, 反而Tear我覺有少少唔同

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 12:08 AM   #153
真!DC
Banned User
奉行我道

我都覺luke有d唔同, 用ge聲調有差別?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 12:10 AM   #154
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

事隔幾年,有出入都好正常姐

舊 10-05-08, 12:54 AM   #155
orlando_dog
Senior Gamer

唔知有冇post過......
點算......死忠fans好難唔買架wor...

但點解冇左Anise & Natalia...

此篇文章於 10-05-08 12:58 AM 被 orlando_dog 編輯。
orlando_dog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 01:22 AM   #156
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
tear押左條鏈做車費,luke一句多謝都無,真係大少爺
記得響隻game度遲下可以買番,但要十倍價錢
但買左,tear的好感度會勁up

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 01:30 AM   #157
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 團子~o~ 查看文章
tear押左條鏈做車費,luke一句多謝都無,真係大少爺
記得響隻game度遲下可以買番,但要十倍價錢
但買左,tear的好感度會勁up
我都買左 因為後期實在太多錢洗唔曬.
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 01:31 AM   #158
闇影風

Nintendo Switch ID207717831903
引用:
作者: funnyfun 查看文章
我都買左 因為後期實在太多錢洗唔曬.
一定要買, 加好多譜攻架 (好似加10%定20%)
Tear專用最強飾品黎架

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 10-05-08, 01:58 AM   #159
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-05-08, 02:02 AM   #160
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

謝 money 提供的實況圖~~~

呀.....好想睇完先去訓覺

舊 10-05-08, 02:15 AM   #161
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
哎呀...真係俾我估中左....出場 譜術 捉人 唱ed...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 11:18 AM   #162
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
有食野唔比錢呢幕喎
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 12:01 PM   #163
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 闇影風 查看文章
一定要買, 加好多譜攻架 (好似加10%定20%)
Tear專用最強飾品黎架
我記得好似係譜攻同譜防加10%的~~~

唔知動畫版路克會唔會買番OTL

引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
有食野唔比錢呢幕喎
重要EVENT來的~~~

日本咁快做第二集

此篇文章於 10-05-08 12:05 PM 被 chh622 編輯。
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 12:05 PM   #164
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
前版說了 電視台的進度不同問題

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 12:08 PM   #165
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
前版說了 電視台的進度不同問題
原來係咁,THX

咁就有得快D睇大佐出場

P.S. ED轉去預告之前見到有入戰鬥之前果個畫面(爆玻璃)

此篇文章於 10-05-08 12:15 PM 被 chh622 編輯。
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 12:24 PM   #166
軀魔人
Game Master
刺しますよΨ

註冊日期: Aug 2002
之前做結界師的SUNRISE 1ST STUDIO呢,應該會幾穩.

AKB48的都來配音了...

舊 10-05-08, 01:54 PM   #167
闇影風

我想知, 動畫版會唔會換衫架, 我要貓耳版Tear

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 10-05-08, 02:24 PM   #168
CARO
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
萌壞了
CARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 08:12 PM   #169
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
TOTA實在太強.... 雙蘿莉.....
(TOS偽蘿莉, TOV敵蘿莉, TOP無 XD)

反而男角比較遜, 一個MK, 另一個不男不女... ^^''

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 08:31 PM   #170
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Jamie 查看文章

反而男角比較遜, 一個MK, 另一個不男不女... ^^''
luke遲d就唔同晒架la

由利什麼不男不女
不知幾man

舊 10-05-08, 08:53 PM   #171
闇影風

其實大家有冇咩推薦一下
見好多都普普通通, 或者對TOA唔太熟咁

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 10-05-08, 09:19 PM   #172
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
引用:
TOTA實在太強.... 雙蘿莉.....
(TOS偽蘿莉, TOV敵蘿莉, TOP無 XD)

TOP有呀
掃把魔法師同忍者

舊 10-05-08, 09:33 PM   #173
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: 正樹(masaki) 查看文章
TOP有呀
掃把魔法師同忍者
阿慈已經是少女
至於鈴鈴... 我對SFC初代印象太深所以無視了 XD

至於字幕組問題
我看了兩個版本, 澄空 WOLF 好一點

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 10:11 PM   #174
闇影風

引用:
阿慈已經是少女
至於鈴鈴... 我對SFC初代印象太深所以無視了 XD

至於字幕組問題
我看了兩個版本, 澄空 WOLF 好一點
澄空有睇, 但我接受唔到創世女神既說法...但已經差唔多係暫時好既一個

第二集睇左, Tear好抵死
果然係十分鐘意可愛既野

下集六神將出現

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 10-05-08, 11:27 PM   #175
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
大佐咁快出神之雷係咪因為怕之後無得出

>TOTA實在太強.... 雙蘿莉.....
..........イオン係仔黎架喎

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Tales of the Abyss(仮題) money 手提遊戲機討論版 390 06-07-17 02:50 PM
[問題] 哪裡有the best版TALES OF THE ABYSS賣 112914 電視遊戲討論版 2 10-08-08 10:30 PM
[PS2] Tales of the Abyss 深淵傳說 攻略心得 vol.2 武藤遊戲 攻略及心得交流區 67 12-03-06 05:03 PM
Tales Of The Abyss 一些cosplay House Cosplay同人MIX討論區 9 01-05-06 09:14 AM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM

現在的時間是 01:18 PM

手機版 | APP版