Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-03-04, 12:29 AM   #51
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: Samuel
PS以前有隻類似的GAME 都唔差
所以先想試
刻命館

訓~閃~~
聽日睇上追唔追得返劍王個進度
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-04, 12:30 AM   #52
森羅
God of Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
引用:
作者: 天的黑色怨靈
刻命館

訓~閃~~
聽日睇上追唔追得返劍王個進度
等你教我反 \
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-04, 01:20 AM   #53
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
可想而知我地幾潮
今日落mk,ssp的pc game舖都無貨

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-04, 04:19 AM   #54
森羅

Cheat Code
http://www.gamerankings.com/itemrank...&itemid=915014
舊 10-03-04, 08:49 AM   #55
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: Wraith
等你教我反 \
買左明日之日dvd,都唔知今日會玩到幾多,睇完戲又要玩下the sims先

引用:
有cheat唔駛教啦

引用:
作者: 雪舟等楊
可想而知我地幾潮
今日落mk,ssp的pc game舖都無貨
咁係啦,9月30日出只係外國既時間
舊 10-03-04, 11:56 AM   #56
森羅

引用:
買左明日之日dvd,都唔知今日會玩到幾多,睇完戲又要玩下the sims先

有cheat唔駛教啦

明日之後下話?
教我英文
舊 10-03-04, 12:00 PM   #57
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
明日之後下話?
教我英文
係係係,多謝特警
岩岩玩左一陣起左發電機
英文自己學,我都係中三程度
舊 10-03-04, 06:25 PM   #58
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
DEL \/

此篇文章於 10-03-04 07:40 PM 被 Samuel 編輯。
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-04, 04:36 AM   #59
森羅

引用:
係係係,多謝特警
岩岩玩左一陣起左發電機
英文自己學,我都係中三程度
咩特警?
http://www.leadinia.com/pc/evil/evil.htm
中文hp

產品類別  PC 遊戲類型  模擬策略
上市日期  2004年10月20日 建議售價  NT$990元
國內發行  利迪娜科技股份有限公司 開發工作室  Elixir Studio

有多少心郁想買添
隻英文版洗得

此篇文章於 10-04-04 04:38 AM 被 森羅 編輯。
舊 10-04-04, 09:13 PM   #60
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
咁幾難抉擇喎
中定英好
關於Elixir Studio:該工作室是由很多知名的遊戲,如瘋狂主題樂園(Theme Park)、模擬市民(the Sims)、善與惡(Black and White)、地城守護者2(Dungeon Keeper 2)、萬艦齊發(Homeworld)、越野菁英賽(Colin McRae)的製作研發小組成員組成。

唔怪得知咁似

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」

此篇文章於 10-04-04 09:17 PM 被 雪舟等楊 編輯。
舊 10-04-04, 09:16 PM   #61
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 雪舟等楊
咁幾難抉擇喎
中定英好
比真$$買既就咁係中文啦
唔比真$$買既咪等囉
忍唔著既咪即刻搵囉
舊 10-04-04, 09:18 PM   #62
雪舟等楊
●  ω  ●

月底先都好
近排無乜銀(又射手聖衣(或者唔買)+變形剛剛superlink系列)

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 10-05-04, 01:49 AM   #63
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
隻game既流程都幾慢...

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-04, 02:17 PM   #64
Samuel
我想...

無人玩啦 ?

而家仲未熟習D操作
舊 10-10-04, 03:09 PM   #65
Crazy Gamer
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

引用:
作者: Samuel
無人玩啦 ?

而家仲未熟習D操作
唔係好適玩, 操作都唔係好明

仲有想問吓training有冇得save?

舊 10-10-04, 06:40 PM   #66
Samuel
我想...

我都唔熟

想問下點樣training d人 起左都唔得
舊 10-10-04, 11:01 PM   #67
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
F5 Quick save

training....
首先要有o個種人(e.g. Guard)先
跟住係請人個表度加人數
之後佢會自動training

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-04, 11:05 PM   #68
Samuel
我想...

引用:
作者: Viper II
F5 Quick save

training....
首先要有o個種人(e.g. Guard)先
跟住係請人個表度加人數
之後佢會自動training
thx 而家都進展唔錯..
舊 10-11-04, 04:34 PM   #69
森羅

今期pX gXmeX000開始做攻略
舊 10-11-04, 05:02 PM   #70
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
今期pX gXmeX000開始做攻略
係咪教人點起野?
舊 10-11-04, 06:24 PM   #71
森羅

引用:
係咪教人點起野?
算係掛
一版攻略,另一版教陷阱combo
舊 10-11-04, 06:26 PM   #72
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
算係掛
一版攻略,另一版教陷阱combo
陷阱combo,有用喎,但..得兩頁咁"多"?
舊 10-11-04, 06:30 PM   #73
森羅

引用:
陷阱combo,有用喎,但..得兩頁咁"多"?
有兩版算好架啦
話曬本書都質左成五,六隻安拉驚攻略係度
舊 10-11-04, 06:42 PM   #74
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
有兩版算好架啦
話曬本書都質左成五,六隻安拉驚攻略係度
搵笨,安拉驚果d攻略仲慢過上網睇
舊 10-11-04, 07:44 PM   #75
雪舟等楊
●  ω  ●

Question

即係值唔值得買本0野

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Resident Evil: Afterlife neo2046 電影版 235 01-19-12 06:21 PM
Resident Evil : Apocalypse (Biohazard 電影版 2) Fio Neo Entertainment TREND 260 10-18-04 06:41 PM
[PS2]Konami的ACT新作"McFarlane's Evil Prophecy"圖片 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 03-24-04 02:21 AM
[ETC]Devil May Cry Comic #1: Evil Woman neo2046 電視遊戲討論版 5 01-17-04 01:47 PM
Resident Evil Apocalypse(Bio 2)預告片 神祕人1號 Neo Entertainment TREND 0 10-28-03 10:01 AM

現在的時間是 12:46 PM

手機版 | APP版