Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-23-05, 04:39 PM   #151
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 金比@_@
想問下大埔 吉之島附近有冇玩具店架? 唔係好熟大埔添....

Tyoko Station~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-05, 08:45 AM   #152
金比@_@
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: Lilith
Tyoko Station~~
都唔係好知係邊間添....
有冇得可以詳細d~ 唔該晒~
金比@_@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-06, 01:33 AM   #153
kitkit1217
Junior Member

註冊日期: Jan 2006
想問下先達商場二樓角落賣figure間shop的店名和電話
即係二樓落電梯旁邊那間
謝謝^^
kitkit1217 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-06, 05:27 PM   #154
kenhon
みくる♪だいすき♪

註冊日期: Dec 2004
水星????

此篇文章於 01-25-06 06:01 PM 被 kenhon 編輯。
kenhon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-06, 01:43 AM   #155
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
有冇版友知道葵芳間藍戰士幾號電話呢?

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-06, 04:21 PM   #156
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
有冇人有兆萬龍之城電話?

想打去問野.

Thanks.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-06, 08:57 PM   #157
馬卡爾

註冊日期: Sep 2003
請問邊間有得訂模型?
馬卡爾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 09:50 PM   #158
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
請問池袋ゲーマーズ,係唔係執左?

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 07:33 PM   #159
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

其實係咪要update 一下呢

我想問佐敦mtr一帶 除左頭post個一間外仲有無其他模型/玩具舖嫁?
thx
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-06, 11:05 PM   #160
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
尖東社團摺左?!?!定搬左......今日行過去....成間吉左.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 12:05 AM   #161
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: jaVaj ◣
尖東社團摺左?!?!定搬左......今日行過去....成間吉左.....
尖東...
社團係尖東開過既咩...a
係咪指佐敦呀...
佐敦果個舖業主加租...
故唔再租...
現剩餘灣仔1間~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-06, 02:02 PM   #162
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
hihi
我想要全港各大扭蛋場的address 呀
我只知apm 果間ja, 同埋唔知mk 新世紀既蛋場摺左未呢?

thx a lot

舊 09-26-06, 02:08 PM   #163
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

樓主,

將軍澳奇趣已不是新開, 請delete各項優惠.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 09-26-06, 11:21 PM   #164
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: Seppie
hihi
我想要全港各大扭蛋場的address 呀
我只知apm 果間ja, 同埋唔知mk 新世紀既蛋場摺左未呢?

thx a lot
九龍城廣場唔記得一樓定二樓
旺角中旅社附近(舊時係標準遊戲機中心)
太子始創中心二樓

以上都係唔知摺左未

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 10-01-06, 05:07 PM   #165
aiic
Insane Gamer
謎之生物

註冊日期: Oct 2005
有冇版友知道兆萬B104
TOYS STATION 電話?
想打去問野~
aiic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-06, 08:19 PM   #166
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

版主,

官塘熊本已執, 請delete.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 12-01-06, 06:53 PM   #167
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
收藏家
荃灣青山道215號華建樓2樓A 電話: 2409 6288
http://www.toyslimit.com.hk

摺左,開了間叫"大滿貫"
位置一樣,賣模型玩具

舊 12-16-06, 03:26 PM   #168
RnB
Insane Gamer
黃金體驗安魂曲

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDRnB6779
XBox Live GamertagRnB HK
請問有無邊位知道大埔廣場間模型舖o既營業時間呢?
thx!

舊 12-31-06, 06:46 AM   #169
vinvinsonson

註冊日期: Dec 2006
油麻地
康田模型
地址:彌敦道北河街(永安百貨則邊)
主要賣軍事模型,高達有d貴@@,不過基本上所有模型都可以開盒任睇(盒邊冇痴住)
vinvinsonson 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-07, 12:56 AM   #170
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

牛頭角99係咪執左,幾日都冇開檔...

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 03-10-07, 01:02 AM   #171
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
係囉,我都想問....
佢收檔之前幾日都路過,睇佢唔似執笠o既樣bor....

舊 04-01-07, 01:12 AM   #172
pkpkjai

註冊日期: Mar 2006
分享下一個網上既香港店playasia...都有好多figure..有時有discount都ok,
d野唔會話好平不過就方便..因為佢提供免費送貨~
link is here

買d game番黎都冇時間玩
pkpkjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-07, 02:23 PM   #173
hkcurry

註冊日期: May 2007
鑽石山荷里活廣場都環球
hkcurry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-07, 08:10 AM   #174
chestnut912

註冊日期: Oct 2007
屯門黎黎去去都係得0個一間真係冇咩新野好睇
chestnut912 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-07, 06:52 PM   #175
惡搞的

註冊日期: Jul 2007
我想問一下
上水,粉嶺,大埔,太和大約這幾個地區
有什麼店舖有賣Figure的?

另外
接近旺角區的
除了x萬16樓.(不懂打那個字..") 信和
還有什麼地方有Figure賣的?
深水步附近的也可

希望各位大大可以提供一下資料
謝謝
惡搞的 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:38 PM

手機版 | APP版