Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-17-16, 10:30 PM   #1501
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
三個月就要提升最高級數
在下係老闆既話,堅會覺得快快手手摺咗佢好過,D人再垃圾都應該要錢既。
又唔係好似CCV咁可以擺低個劣化模擬器咩都唔做,齋用返電話版D資料去呃錢…

舊 08-17-16, 11:00 PM   #1502
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
FFBE好似都係上年10月度開SERVER,奶挺好似今年2月出,都係4個月貨仔就加RARITY XD

不過FFBE好似過左600定700萬DOWNLOAD,呢隻就好似有頭威冇尾陣 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 12:02 AM   #1503
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
FFBE好似都係上年10月度開SERVER,奶挺好似今年2月出,都係4個月貨仔就加RARITY XD

不過FFBE好似過左600定700萬DOWNLOAD,呢隻就好似有頭威冇尾陣 XD
在下一向覺得課金GAME頭一兩個月決定有幾多客,特別係呢種好難有同其他作品搞合作EVENT既GAME。
開頭咁狼死…見到D COMMENT已經唔想DL啦

舊 08-18-16, 12:21 AM   #1504
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
我都覺得這個game開錯了頭。
抽武器唔抽人物,結果就係有齊屬性同必須的skill之後,除了活動特效之外完全唔需要抽。
如果係抽人物,都仲可以靠人造型來引人俾錢。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 12:43 AM   #1505
神人ではない!新人だ

唔抽人,在下覺得佢係想建立一個「唔係賣肉既正統RPG」形象。
不過問題係要做正統RPG就唔應該出課金GAME,在下寧願佢真係拆開一隻完整GAME逐PART賣。
有咩SET錯都可以話改就改

舊 08-18-16, 12:57 AM   #1506
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
新曜日打倒第一粒4星大劍虹玉
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 07:56 AM   #1507
ShinDou

我跌過幾次虹肉,不過4星而家冇乜用,5星都仲好少少
舊 08-18-16, 08:13 AM   #1508
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:

我覺得係連頭威都無
玩得既都因為情意結

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 11:56 AM   #1509
minazuki

4星虹玉都好好啦
可以將的狀態武升做5星

岩岩抽倒把硬劍,加得果2都唔知有咩用
舊 08-18-16, 02:54 PM   #1510
十一月
Game Master

剛剛打了一場極級有8個金箱,超好運
真係多謝今次event如此令人唔想打
舊 08-18-16, 05:28 PM   #1511
minazuki

又有6星確定
冇乜石剩,可能唔會抽了
舊 08-18-16, 07:57 PM   #1512
十一月
Game Master

黐線,低lv關每關都迫人loop幾次,係唔傻的
舊 08-18-16, 08:26 PM   #1513
ShinDou

第1次出女賊果陣D關唔易打架,因為個個都係打左3幾日好低LV,不過而家真係1D野都唔改照搬出黎,真係服左個營運,完全唔經大腦 XD
舊 08-18-16, 08:50 PM   #1514
神人ではない!新人だ

原來當日係用咁_多AP行一轉

舊 08-19-16, 11:05 AM   #1515
十一月
Game Master

打クエスト1,送第一回防衛戰的4星特效武器俾我,這營運.....
舊 08-20-16, 01:33 AM   #1516
minazuki

的書都幾難跌喎
打左4次強化1
除左第1次打唔知係咪固定有1本之外
之後都係得個吉
希望強化2會好的
舊 08-20-16, 11:01 AM   #1517
ShinDou

果陣已經係咁難跌 XD

不過女賊最多升到55,技又廢,係打多下,冇咩用

我開埋強化2R完石就算

其實有冇人升過加攻神劍個SKILL﹖除左補多D血會唔會加多D攻﹖
舊 08-20-16, 11:05 AM   #1518
神人ではない!新人だ

引用:
果陣已經係咁難跌 XD

不過女賊最多升到55,技又廢,係打多下,冇咩用

我開埋強化2R完石就算

其實有冇人升過加攻神劍個SKILL﹖除左補多D血會唔會加多D攻﹖
用過FRIEND LIST果D,回血多D,不過上升率同LV1一樣

舊 08-20-16, 11:07 AM   #1519
ShinDou

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
用過FRIEND LIST果D,回血多D,不過上升率同LV1一樣
咁即係多1把既話當凸石凸左佢好過 XD
舊 08-20-16, 11:16 AM   #1520
神人ではない!新人だ

引用:
咁即係多1把既話當凸石凸左佢好過 XD
如果你有打算打SG既,分兩隊用都唔錯既。

舊 08-20-16, 11:21 AM   #1521
ShinDou

SG深層要分2隊先夠打﹖
舊 08-20-16, 11:44 AM   #1522
神人ではない!新人だ

引用:
用主力既可以唔難一隊搞掂,不過你會嚐試到午間打機都要同睡魔搏鬥既嶄新體驗,真係唔係一般既悶。
而且一層萬幾二萬EXP,冇理由浪費,用黎練下40-50LV既都唔錯。

舊 08-20-16, 11:53 AM   #1523
minazuki

引用:
用雷法控場1隊夠晒
4,5層boss都超廢
儲滿決技1turn就ko

此篇文章於 08-20-16 12:05 PM 被 minazuki 編輯。
舊 08-20-16, 12:00 PM   #1524
minazuki

知唔知強化2會唔會跌25lv書
個機率真係太低

打到岩岩開強化2先開多兩本25lv書
強化2走左3輪又係除左第一次固定,都係得個吉

一轉成5xAP,實在太奢侈
可能又要放棄
舊 08-20-16, 12:01 PM   #1525
神人ではない!新人だ

引用:
作者: minazuki 查看文章
用雷法控場1隊夠晒
4,5場boss都超廢
儲滿決技1turn就ko
呢個其實真係好難理解,明明SET到四條友同之前同SPEC先會有D難度,偏偏去到最後先讓你…

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 12:38 PM

手機版 | APP版