Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-07, 04:49 PM   #201
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
黃同貓
其實貓點解會無啦啦...

最尾amber個shot
個肥佬以為佢好勁...點知比人秒左兩次...
燒佢個o個女仔係咪之前出過 ?
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-07, 07:41 PM   #202
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 紫月  查看文章
黃同貓
其實貓點解會無啦啦...

最尾amber個shot
個肥佬以為佢好勁...點知比人秒左兩次...
燒佢個o個女仔係咪之前出過 ?
舞?
之前由Doll變番契約者個女仔咪佢囉...
Amber...縮到重有幾歲剩?

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-07, 08:23 PM   #203
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
放火女好勁,不過係二打六|||||

放火女唔係由doll變做契約者,
果陣放火女係モラトリアム,
係一個唔完整既契約者

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛

此篇文章於 09-21-07 08:28 PM 被 大山椒魚 編輯。
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-07, 09:33 PM   #204
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005

蘿莉琥珀
不過我都唔係好明貓發生咩事
唔可以話佢死左..似乎係意識突然消失

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-07, 09:39 PM   #205
Hunter

註冊日期: Jan 2002
貓叔好慘, 無啦啦消失左
Amber縮到咁細係因為用左太多預知未來 or 停頓時間?

睇個勢無可能有第二季
下一集要講哂所有謎題? 還是講d 唔講d 就完左套野?

此篇文章於 09-21-07 09:45 PM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-07, 09:44 PM   #206
Aqours
Crazy Gamer

引用:
作者: Hunter 查看文章
貓叔好慘, 無啦啦消失左
Amber縮到咁細係因為用左太多預知未來 or 停頓時間?
應該佢用左能力去救左次肥佬同祼女...
(雖則最後都係變燒豬...)
攪到自己又細左n年

下集唔知白會唔會有得出場呢
想睇下佢點屈機
舊 09-21-07, 09:55 PM   #207
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 東條英俊 查看文章

蘿莉琥珀
不過我都唔係好明貓發生咩事
唔可以話佢死左..似乎係意識突然消失
佢身體又無左
現在意識都沒有,同死了有什麼分別?

他好像是做緊某種入侵行為時被反攻擊
(內置無線上網?其實我也不太明)

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。

此篇文章於 09-21-07 10:07 PM 被 飛燕 編輯。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-07, 11:43 PM   #208
阿棠
Insane Gamer

XBox Live GamertagTOM AIKAWA
畫功唔錯呀, 點解貓會特然咁...
好唔開心呀

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-07, 12:15 AM   #209
大山椒魚
......

因為留低貓哥會破壞氣氛,
所以編劇要屈死貓哥

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
舊 09-22-07, 12:44 AM   #210
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
預告Full Ver.
http://www.nicovideo.jp/watch/sm1105989

舊 09-22-07, 01:40 AM   #211
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: 飛燕 查看文章
佢身體又無左
現在意識都沒有,同死了有什麼分別?

他好像是做緊某種入侵行為時被反攻擊
(內置無線上網?其實我也不太明)
貓一直同外置server有聯繫
因為貓的腦袋不能像人類般思考

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-07, 02:10 AM   #212
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
貓個腦本身同組織個server有連絡
先可以用人既意識黎overcome動物本能
依家比組織cut左所以動物本能超越左人類意識(貓腦裝唔哂)

冇記錯應該係咁

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-07, 09:32 PM   #213
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
到依家都冇講gate 點解會存在, 同埋班人點會變種, 仲係一頭霧水

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-07, 09:43 PM   #214
EZ-8-HWC
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
貓個腦本身同組織個server有連絡
先可以用人既意識黎overcome動物本能
依家比組織cut左所以動物本能超越左人類意識(貓腦裝唔哂)

冇記錯應該係咁
係隻耳環接收,但點樣同腦部連接都仲係迷
之前有個doll對門內空間或某物質產生抗性,搞到我以為貓又係咁樣至出事,原來唔係
EZ-8-HWC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-07, 09:44 PM   #215
EZ-8-HWC
Crazy Gamer

引用:
作者: kain_plus 查看文章
到依家都冇講gate 點解會存在, 同埋班人點會變種, 仲係一頭霧水
佢地話班契約者係突然之間出現 囧
舊 09-22-07, 09:45 PM   #216
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: EZ-8-HWC 查看文章
係隻耳環接收,但點樣同腦部連接都仲係迷
之前有個doll對門內空間或某物質產生抗性,搞到我以為貓又係咁樣至出事,原來唔係
套野賣點唔係真實科學
呢d野冇理由去解釋既...
要話既話契約者同假星空仲迷啦

貓呢件事係頭幾話唔記得邊話講過...(應該係7-8)

引用:
應該係有一班人突然變左做契約者?
呢個真係冇咩講

舊 09-22-07, 09:46 PM   #217
Einhander
能登かわいいよ能登

偵探出場嗰兩話

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 09-22-07, 10:09 PM   #218
Aqours
Crazy Gamer

引用:
但南美事件個陣經已有一大班契約者? ...
d契約者又關d星星乜事...
舊 09-22-07, 10:44 PM   #219
EZ-8-HWC
Crazy Gamer

引用:
但南美事件個陣經已有一大班契約者? ...
d契約者又關d星星乜事...
唔知,淨係知啲星星係同契約者同時出現
舊 09-23-07, 12:17 AM   #220
Hunter

引用:
應該佢用左能力去救左次肥佬同祼女...
(雖則最後都係變燒豬...)
攪到自己又細左n年

下集唔知白會唔會有得出場呢
想睇下佢點屈機
即係 Amber 可以停頓時間, 預知未來, 倒流時間

令我諗起 JoJo 奇妙冒險

舊 09-23-07, 12:18 AM   #221
GUSTAV
The One
poor

應該唔可以倒流....

舊 09-23-07, 12:26 AM   #222
Hunter

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
應該唔可以倒流....
但肥佬後來身上有隻蛋
祼女傳送後唔應該有野可以帶係身上
所以我諗係Amber救完佢俾左肥佬

舊 09-23-07, 12:28 AM   #223
大山椒魚
......

引用:
但肥佬後來身上有隻蛋
送蛋既話剩係時間停頓都夠...

舊 09-23-07, 02:25 PM   #224
Aqours
Crazy Gamer

引用:
但肥佬後來身上有隻蛋
應該係時間倒流個陣
人可以倒流但物件唔得...
所以隻蛋比人燒熟左
但肥佬可以番去前幾min...
舊 09-23-07, 02:32 PM   #225
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
應該係時間倒流個陣
人可以倒流但物件唔得...
所以隻蛋比人燒熟左
但肥佬可以番去前幾min...
隻蛋晨早比肥佬煮熟左啦

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《 2008 年 度 十 大 勁 歌 金 曲 頒 獎 典 禮 》 IamO Neo Music UNIVERSE 719 01-13-09 01:51 AM
[飲食新聞] 六 款 健 康 糉 三 款 高 脂 IamO 飲食版 0 06-06-08 09:31 AM
2007年度叱吒樂壇流行榜頒獎典禮討論區[結果出爐,2/1起Moov足本重溫] URA Neo Music UNIVERSE 653 01-06-08 10:52 AM
G.O.D.會唔會又惹官非? MO ~清談館~ 45 12-30-07 02:06 AM
[TVB] 天怒人怨 - 詹 瑞 文 遭 封 殺 轟 無 線 霸 道 IamO Neo Entertainment TREND 50 10-30-07 02:04 PM

現在的時間是 07:50 AM

手機版 | APP版