Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 41 - CLOSED
Penny仔 07:02 PM 05-01-17
我覺得CP3應該傾向留隊
如果CP3要贏的話,不幸地大飛仍然係最佳選擇
一來大飛可以offer 5年頂薪比佢,呢張大概係CP3最後一張大約
二來大飛老闆有的是錢,起碼肯洗鉉擴軍
最後就係出面根本選擇唔多...

而家Clippers情況, 睇怕都係要保留big 3
然後踢走文件河...
佢冇晒計架喇,戰術又變唔出戲法
搵球員眼光又一般, 亦培養唔到年輕球員
文件河既能力, 唔配手握咁大權
搖搖 09:37 PM 05-01-17
唔係丫, 培養左小河出黎
HEAD_HUNTER 09:55 PM 05-01-17
作者: 搖搖:
仲有無小二河先?無就要byebye囉
Penny仔 11:27 PM 05-01-17
佢只係盡一個父親的責任,唔係教練的責任

不過有小河的話,jj redick 大概可以走人了
今個playoff, redick 係咁比jazz 追住黎攻
小河打2號的話,至少防守算ok
可以分擔一下Cp3 壓力
sunnypigdog 10:18 AM 05-02-17
火箭有無咁準呀.......
okabe 10:26 AM 05-02-17
馬刺完全捱打中....
火箭3分雨
加上馬刺內線好弱靠家嫂同LEE真係好慢
下下靠KL開無雙都唔掂
Penny仔 11:30 AM 05-02-17
一地玻璃碎
....就算輸都唔係輸30分啦吓嘛

對住火箭,就唔可以用李大衛
要出返Dedmon 對返Capela

Aldridge 如果對位Anderson/Capela 都冇表現的話, 就真係大穫
Penny仔 01:33 PM 05-03-17
老實Jazz 又打得唔差
應入既波都入到
不過首先要注意唔好輸咁多快攻...

隔離IT已經化悲奮為力量,爆你53pts
呢場Beal 打好D 就唔駛輸
臨尾進攻籃板後中距離竟然air Ball...唔夠集中呢
Sar8 12:23 PM 05-04-17
馬刺即刻炒返火箭30分
不過parker已傷,TP應該可以抖暑

速度繼續playoff寶麗龍
kin~kin 01:21 PM 05-04-17
馬刺跟火箭搞乜…頭兩場互炒
Penny仔 01:33 PM 05-04-17
速龍你走啦, 我唔想搞大佢....
年年都係咁,真係罵都廢事
其實LBJ座地炮3分幾準的,你諗住放射就奶硬野
今場吾皇係3分線果球, 真係當Ibaka傻仔咁玩

馬刺今場雖然贏波, 但Parker 傷左....
Shadow 神 07:35 PM 05-04-17
作者: Penny仔:
速龍你走啦, 我唔想搞大佢....
年年都係咁,真係罵都廢事
其實LBJ座地炮3分幾準的,你諗住放射就奶硬野
今場吾皇係3分線果球, 真係當Ibaka傻仔咁玩

馬刺今場雖然贏波, 但Parker 傷左....
其實東岸隊隊都唔會阻到 cavs 所以龍仔呢 d 笑下算啦
Spurs 無 parker 應該凍過水 ...
okabe 08:02 PM 05-04-17
睇左兩場其實我覺得Spurs有parker都凍過水
唔係第一場俾大炒下今場反底番,真係睇唔到佢地有咩計
LA打唔出水準,內線又慢守唔住
全程真係靠KL一條友又攻又守
睇下POP爺仲有咩計應付加下既困局
Penny仔 08:32 PM 05-04-17
作者: okabe:
睇左兩場其實我覺得Spurs有parker都凍過水
唔係第一場俾大炒下今場反底番,真係睇唔到佢地有咩計
LA打唔出水準,內線又慢守唔住
全程真係靠KL一條友又攻又守
睇下POP爺仲有咩計應付加下既困局
呢2季spurs去到playoff, 感覺上係有D老態
球隊開始以Leonard 做核心,但supporting cast仲要慢慢去執
始終manu 同 Parker 呢D球員好難搵
Sar8 09:37 PM 05-04-17
LMA兩年好似都未適應到
Penny仔 09:56 AM 05-05-17
[OT]波鞋post
Lonzo Ball 對波鞋公佈左
盛謂$495..................美金

如果錢不夠的可以買佢地出既拖鞋, 好似$200美金有交易

http://weartesters.com/worlds-weirde...-baller-brand/
搖搖 07:52 AM 05-06-17
佢老豆真係好有自信

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
搖搖 09:17 AM 05-06-17
DDR今場復活,不過睇黎都係...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
sgouki 12:05 PM 05-06-17
雖然吾like 火箭, 但咁快放棄? 剩2-3分鐘吾用犯規戰術? 雖然馬刺贏, 但覺得都係打得麻麻, 靠2個主力爆, 只不過火箭綠葉熄晒火.....
Sar8 04:56 PM 05-06-17
寶麗龍場場都輸十幾廿分

不如比pacers打算啦
Penny仔 06:13 PM 05-06-17
只要馬刺唔好比火箭一個Run帶走
大家互咬情況下, 再靠Leonard分勝負
關鍵時刻部署,馬刺應該可以睇高一線...

今日騎士對速龍, 騎士第4節打左個1x-x Run之後
徐嘉樂旁述話速龍終於回復原來水準......
搖搖 09:46 AM 05-07-17
23號戰術變左35號戰術

勇士最大不安因素應該係教練
搖搖 11:03 AM 05-07-17
Gobert先推人 T foul, KD還拖推番佢就惡意犯規.....
Penny仔 03:20 PM 05-07-17
23號戰術變左35號戰術

勇士最大不安因素應該係教練
之前2場都係打緊23號戰術
而家除左23號,仲有35號,30號同11號啊
Penny仔 09:45 AM 05-08-17
作者: :
DeMar DeRozan after Cavaliers swept Raptors: "If we had LeBron on our team, too, we woulda won."
年薪26m 喎.....咁冇種既說話都講得出
Pacers起碼力戰而敗,有幾場仲爭小小贏到
呢隊垃圾真係火氣全無
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面