Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
電視遊戲討論版>DOOM | Remake | PS4/XB1/NS | 已售
RPG之鬼 03:45 PM 05-09-16
有冇話會早出?
古烈特 12:17 PM 05-13-16
其實琴日已經出左中英文版,竟然冇人講
GAOGAIGAR 12:59 PM 05-13-16
作者: 古烈特:
中文版D字太細好難睇
Amuro0093 01:10 PM 05-13-16
實體唔係中日英版?

個個玩緊U4.
RPG之鬼 02:09 PM 05-13-16
玩緊
玩緊第二難度,怪物數量幾適中,畫面又唔差,係個地圖難控制咗啲,睇佢個WAY POINT真係睇死人
古烈特 02:51 PM 05-13-16
作者: RPG之鬼:
玩緊
玩緊第二難度,怪物數量幾適中,畫面又唔差,係個地圖難控制咗啲,睇佢個WAY POINT真係睇死人
請大力打我呀
david 02:57 PM 05-13-16
諗緊入唔入本ARTBOOK...
WidePok 03:11 PM 05-13-16
琴日已經出左實體版?有冇ching報下價
RPG之鬼 03:41 PM 05-13-16
348 話加多幾蚊有限定武器,不過算吧
Avelcain 07:12 PM 05-13-16
Psn how much?
mrk 07:27 PM 05-13-16
請問中英文版係咪PS4獨佔??(之前完全收唔到風會有中英版出!)
WidePok 02:44 AM 05-14-16
信和$329 ps4版 已入手
Avelcain 03:21 AM 05-14-16
隻game係完左一關先會save?
IDGAF 04:19 AM 05-14-16
原來有中文~!

之前個OPEN BETA係全英文,
我以為正式版都係得英文添~~!

係咪PS4/XBOX ONE都有中文?
亍 ◣ 09:57 AM 05-14-16
仲有冇當年doom o既感覺???
Amuro0093 02:09 PM 05-14-16
作者: Avelcain:
隻game係完左一關先會save?
有checkpoint save.
Avelcain 06:18 PM 05-14-16
作者: 亍 ◣:
仲有冇當年doom o既感覺???
有,有得開class map
Avelcain 07:34 PM 05-14-16
天降死神之壯烈擊殺 係點出?
RPG之鬼 09:20 PM 05-15-16
作者: Avelcain:
天降死神之壯烈擊殺 係點出?
從上方跳下去殺掉敵人,最簡單方法是打暈敵人後再用二段跳攻擊
RPG之鬼 09:29 PM 05-15-16
爆機感想

好玩,真係好玩過DOOM3,比起近期唔少FPS有心思好多,後期戰鬥差不多行兩行就打十幾廿隻怪,完成冇悶場,每一種武器都有用途,沒有所謂升錯級之後就冇計打的問題
符文挑戰完成是教你點樣去玩呢隻GAME
缺點是佢既WAYPOINT十分唔親切,有些門要開咗機關先會開,但WAYPOINT卻指實度門

www43w2002 09:58 PM 05-15-16
作者: RPG之鬼:
348 話加多幾蚊有限定武器,不過算吧
即係實體有兩個版本?
mrk 10:45 PM 05-15-16
作者: mrk:
請問中英文版係咪PS4獨佔??(之前完全收唔到風會有中英版出!)
補充:星期五見到PC版都有中英文版
古烈特 12:30 PM 05-16-16
作者: mrk:
作者: LEGOCAPTOR:
原來有中文~!

之前個OPEN BETA係全英文,
我以為正式版都係得英文添~~!

係咪PS4/XBOX ONE都有中文?
咁又真係唔知XBOX ONE有冇中文喎

我都係4月份係以下依個POSTER先留意到有中文

不過真係好正,有返以前起初DOOM既感覺,如果有埋CHEAT CODE你玩就好喇QDDQE
J+1 12:51 PM 05-16-16
Iddqd
由手機版發出
古烈特 02:20 PM 05-16-16
作者: J+1:
Iddqd
由手機版發出
you're right
1 2 3 4 5 6 

返回主題版面