Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 02-03-16, 11:34 AM   #1
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
[關公災難]nikestore.com.hk 買鞋話可以寄去OK/7-11 ,但順豐去到,OK/7-11唔收貨:O)

門市試左款,但無網上色,咪網上買
http://www.nikestore.com.hk

買左可以免運費用順豐寄屋企/寄順豐服務網點(包OK/7-11)/Nike outlet店拎
買左一日可拎貨

咁因為屋企無人收,公司唔收得,又收夜,咁咪揀左寄屋企樓下間24hrs 7-11

第二日運單追蹤

1640 快件待送往便利店,請耐心等候
1630 正在派送途中,請您準備簽收
1350 快件到達 【香港XX服務點】
1330 快件離開【香港青衣集散中心】,正發往 【香港XX服務點】
1000 順豐速運 已收取快件

一切順利

再運單追蹤
點知見到
1830 由於暫無法聯繫到收方客戶,正在處理中,待派送

不妙

跟住順豐哥哥仔打來,7-11唔收,話太大喎,
為有改去順豐速運服務中心 ,無size限制

跟住我上網check
@順豐
7-11便利店# 30*25*20cm 5公斤或以下
OK便利店# 30*25*20cm 5公斤或以下

http://www.sf-express.com/hk/tc/deli..._self_dropoff/

即係話
nikestore 買波鞋,nikestore話你知 ok/7-11可以收件,
但原來ok/7-11唔收鞋盒咁大盒

客同順豐都中伏

nikestore:
便利店/順豐門市取貨

• 如您選擇的是網上付款,您可以在訂單中選擇合適的便利店或者順豐門市做為自行取貨的地點。屆時,順豐速遞會將產品配送至您選擇的地點。
• 如您選擇的是貨到付款方式,現時僅支援順豐門市取貨,並只限使用港幣付款退貨及退款。
( 請點擊查看詳細便利店和順豐門市地址)
http://www.nikestore.com.hk/helpcent...03#Self-pickup

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 11:41 AM   #2
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
咁要inform nike wor…
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 12:07 PM   #3
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: kin~kin 查看文章
咁要inform nike wor…
留左客服~

深信順豐班哥哥仔中伏過好多次~不過班哥哥仔多數自行call收件人解決~無匯報公司/nike

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 02-03-16, 12:17 PM   #4
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: ZlWS 查看文章
留左客服~

深信順豐班哥哥仔中伏過好多次~不過班哥哥仔多數自行call收件人解決~無匯報公司/nike
咁佢地都失職

根本就係佢地0既責任通知Nike
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 12:26 PM   #5
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: kin~kin 查看文章
咁佢地都失職

根本就係佢地0既責任通知Nike
唔知見唔見到nike係寄件人?

但肯定nike買左順豐個一條龍服務,兩邊都有責任

舊 02-03-16, 12:49 PM   #6
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
呢個絕對係 OK 同 順豐 的問題

我 Taobao 都試過, 又係去到 OK 話唔收, 之後個件失蹤左幾日, 上網又追蹤唔到位置, 最後要打去順豐嘈, 先話去左服務中心, 去到羅貨重要比姐姐仔串, 最後我上 taobao 順豐到 4 項負評
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 02:40 PM   #7
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: 小白熊 查看文章
呢個絕對係 OK 同 順豐 的問題

我 Taobao 都試過, 又係去到 OK 話唔收, 之後個件失蹤左幾日, 上網又追蹤唔到位置, 最後要打去順豐嘈, 先話去左服務中心, 去到羅貨重要比姐姐仔串, 最後我上 taobao 順豐到 4 項負評
我今次寄7-11

我估ok好D,ok有獨家fingershopping網上店,大左少少會收

舊 03-14-16, 12:26 AM   #8
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
寄順豐門市最好
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-16, 12:48 AM   #9
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
我買過ok收,可能間間唔同?
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Elder Scrolls V: Skyrim (PS4/XB1版發售中 | NS版對應Amiibo ) ahleung 電視遊戲討論版 378 06-11-18 04:07 PM
第六十屆澳門格蘭披治大賽(2013/11/09,11/10, 11/14-->11/17) ALEX CHOW GAF Racing Engine車迷討論區 400 11-24-13 08:44 AM
hk d海灘係咪多數係hk區多 DC 97 ~清談館~ 8 06-09-05 11:04 AM
[TW/HK][11 MAR] 張學友 活出生命Live演唱會2004 DVD [CD, VCD ON SALE] JACKY Neo Music UNIVERSE 20 03-08-05 02:56 PM
[PS2] 行貨主機 由HK$1380調整至HK$1180 koala 電視遊戲討論版 72 05-25-04 03:06 AM

現在的時間是 06:20 PM

手機版 | APP版