Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#5
Lilith 03:35 PM 09-18-11
Actually... this is not the first time this pic has been posted on the interent...~~~
滅龍士 07:43 PM 09-21-11
頭先逼火車番屋企俾我聽到有條化衡粧o既港女俾條死MK仔非禮。擰轉頭一睇件港女俾mk仔攪完真係大聲喊出馬尿,條死MK仔咁夠薑扮佢BF咁慢慢搶條港女手機唔俾佢報寸不特止,仲要攬身攬勢又俾tissue件港女抹馬尿,件港女梗係一手撥開隻鹹豬手啦。

後尾佢兩個都落車因為太逼人乜都睇唔到,仲要攪到班車遲足成分鐘先開番。

各位姊妹睇完請小心小心。m9
二伍 07:49 PM 09-21-11
冇圖冇真相
滅龍士 07:52 PM 09-21-11
作者: 二伍:
冇圖冇真相
有圖都未必信,而且我多事影佢o地盞燒埋我果疊m9
二伍 08:06 PM 09-21-11
如果一齊落車,條女又唔叫,真係可能係情侶個喎
sunhikari 10:45 AM 09-24-11
作者: 二伍:
如果一齊落車,條女又唔叫,真係可能係情侶個喎
咁仲怪.....咁點解搞完佢又喊,仲要推開人?

順便請教一下,各位同女仔食飯有無話特定點樣坐法?
例如女仔會坐近牆個邊之餘此類個D....
綾小路雷太 10:54 AM 09-24-11
作者: sunhikari:
咁仲怪.....咁點解搞完佢又喊,仲要推開人?

順便請教一下,各位同女仔食飯有無話特定點樣坐法?
例如女仔會坐近牆個邊之餘此類個D....
你幾多個人食飯呀?
sunhikari 10:57 AM 09-24-11
作者: 綾小路雷太:
你幾多個人食飯呀?
兩個
綾小路雷太 11:07 AM 09-24-11
兩個
諗咁複雜做乜呀...你留意下個冷氣會唔會太凍,張椅會唔會坐得人唔舒服...之類
覺得唔係咁對路既,多D禮貌地問下對方有冇覺得點唔舒服
咁就得架啦

唔駛下下搞到好似奴才服侍太后咁款架嘛~_~"
sunhikari 11:14 AM 09-24-11
諗咁複雜做乜呀...你留意下個冷氣會唔會太凍,張椅會唔會坐得人唔舒服...之類
覺得唔係咁對路既,多D禮貌地問下對方有冇覺得點唔舒服
咁就得架啦

唔駛下下搞到好似奴才服侍太后咁款架嘛~_~"
又未去到唔對路,一路都覺得很不錯(應該話間餐廳水準很高)
但問題係昨日見D情侶,係女仔坐近牆,男的坐近走廊,但我就剛剛相反
突然覺得會唔會好怪姐
綾小路雷太 11:46 AM 09-24-11
又未去到唔對路,一路都覺得很不錯(應該話間餐廳水準很高)
但問題係昨日見D情侶,係女仔坐近牆,男的坐近走廊,但我就剛剛相反
突然覺得會唔會好怪姐
哦!講清楚點個實況呀嘛。
通常咁樣係因為近走廊的話好多時都會有侍應行過傳菜執碟之類,
如果坐個邊可能會有突發事發生都未定

另外,如果睇呢個情況,應該係你自己一股腦兒自顧自坐左先/各自各搵位坐啦,有冇估錯?
sunhikari 11:55 AM 09-24-11
哦!講清楚點個實況呀嘛。
通常咁樣係因為近走廊的話好多時都會有侍應行過傳菜執碟之類,
如果坐個邊可能會有突發事發生都未定

另外,如果睇呢個情況,應該係你自己一股腦兒自顧自坐左先/各自各搵位坐啦,有冇估錯?
應該係我地見有吉位就坐
算係反射動作吧.....
綾小路雷太 09:19 PM 09-24-11
應該係我地見有吉位就坐
咁係咪俾女士先行?
KIM 09:55 PM 09-24-11
作者: 滅龍士:
頭先逼火車番屋企俾我聽到有條化衡粧o既港女俾條死MK仔非禮。擰轉頭一睇件港女俾mk仔攪完真係大聲喊出馬尿,條死MK仔咁夠薑扮佢BF咁慢慢搶條港女手機唔俾佢報寸不特止,仲要攬身攬勢又俾tissue件港女抹馬尿,件港女梗係一手撥開隻鹹豬手啦。

後尾佢兩個都落車因為太逼人乜都睇唔到,仲要攪到班車遲足成分鐘先開番。

各位姊妹睇完請小心小心。m9
點解你唔站出來伸張正義!!!
雷火武 05:42 AM 09-25-11
應該係我地見有吉位就坐
食個飯坐邊度都唔係好重要既問題姐..洗唔洗咁拘緊.
我諗個女仔應該唔會在意呢d野

你咁在意小心人地覺得你奇怪仲好
作者: KIM:
點解你唔站出來伸張正義!!!
比人伸定係伸人先
KIM 08:24 AM 09-25-11
作者: Deviantnip:
食個飯坐邊度都唔係好重要既問題姐..洗唔洗咁拘緊.
我諗個女仔應該唔會在意呢d野

你咁在意小心人地覺得你奇怪仲好

比人伸定係伸人先
見到此事而出手相助是很正常吧!
雷火武 12:44 PM 09-25-11
條街度咁多人,咁多個人睇見都無人出手
即係成條街都無咩正常人

議事論事,唔係串嘴
計我話最正常既反應就係,見到有事發生又唔即時幫手,反而放上網講/影相/拍片
而家呢種現像先叫正常
二伍 01:13 PM 09-25-11
除非真係親眼睇到佢非禮
就咁喊出黎真係唔知乜事點幫
KIM 10:56 PM 09-25-11
作者: Deviantnip:
條街度咁多人,咁多個人睇見都無人出手
即係成條街都無咩正常人

議事論事,唔係串嘴
計我話最正常既反應就係,見到有事發生又唔即時幫手,反而放上網講/影相/拍片
而家呢種現像先叫正常
我試過現場拯救了一位女性, 被一名男性欺負的情況! 途人之後有聲援~!
牛仔‧骨 11:35 PM 09-25-11
我試過現場拯救了一位女性, 被一名男性欺負的情況! 途人之後有聲援~!
只要有第一個出聲,就多數都有人幫
>>>>>劉伯<<<<< 10:20 PM 09-26-11
情版淪陷了

一話淪陷就做野, 哈哈哈哈哈哈哈
綾小路雷太 11:31 PM 09-26-11
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
情版淪陷了

一話淪陷就做野, 哈哈哈哈哈哈哈
咩淪陷?spam?
>>>>>劉伯<<<<< 11:36 PM 09-26-11
咩淪陷?spam?
做左野啦
綾小路雷太 12:08 AM 09-27-11
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
做左野啦
咁咪好囉
綾小路雷太 01:52 AM 09-28-11

見圖,笑左
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 

返回主題版面