Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-28-10, 04:50 PM   #126
石光
God of Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
作者: Sar8 查看文章
LBJ好明顯係得罪人多果類型人....
咁都要有資格先得既...你叫法馬呢d小角色成日得罪人..都唔會有人理啦...
再者~睇波又唔係睇人~
佢事實上o係球場上係好有可觀性...而且轉會轉到佢d數據依然咁穩定真係唔係個個做到
前鋒又做得, 控衛又做得, 其實球隊可以搵佢試下打中鋒

此篇文章於 12-28-10 04:55 PM 被 石光 編輯。
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-10, 04:51 PM   #127
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002

xx探員的 buzzer beater 遠射返黎喇
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-10, 04:56 PM   #128
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 石光 查看文章
咁都要有資格先得既...你叫法馬呢d小角色成日得罪人..都唔會有人理啦...
再者~睇波又唔係睇人~
佢事實上o係球場上係好有可觀性...而且轉會轉到佢d數據依然咁穩定真係唔係個個做到
就係因為佢係大角色所以先成日放話

就之前個cut隊言論雖然都講岩,但唔多唔少都令人覺得佢只係有個合體既下台階

引用:
作者: Penny仔 查看文章

佢冇打兩年仲敢唔敢似當年咁射完向後望...

此篇文章於 12-28-10 05:01 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-10, 05:04 PM   #129
Penny仔

引用:
就係因為佢係大角色所以先成日放話

就之前個cut隊言論雖然都講岩,但唔多唔少都令人覺得佢只係有個合體既下台階
LBJ把口根本就唔得,但份人又唔認衰果隻
結果比記者引下佢,LBJ就咩都爆晒出黎

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
換到都好喎,Diaw 傳波又係有一手 (只見過 suns 時的佢,依家唔知有無退化 ...)
BOBCATS好似想換J-Rich 張expire......

Diaw轉會打頭一年實有貨交的,不過之後就會頹
....magic簽黎玩半年都ok

此篇文章於 12-28-10 05:08 PM 被 Penny仔 編輯。
舊 12-28-10, 06:02 PM   #130
Sar8
The One

德老原來傷左

舊 12-28-10, 06:11 PM   #131
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
呢球咁明顯中左個鐘佢都覺得要 count 個下幾好笑 XD

引用:
BOBCATS好似想換J-Rich 張expire......

Diaw轉會打頭一年實有貨交的,不過之後就會頹
....magic簽黎玩半年都ok
佢唔頹的話都幾全面,場場都 1x 分, >5 ast, >5 reb 咁滯,希望佢幫到 magic 啦!

引用:
德老原來傷左
睇到都覺痛,落地一野拗柴 ... 希望佢無乜事啦,難得 mavs 個勢咁好 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-10, 11:07 PM   #132
Penny仔

bobcats似乎好缺水........又有傳聞對yao ming 份到期合約有興趣
舊 12-28-10, 11:22 PM   #133
Sar8
The One

山貓直頭係想砍掉重練啦

舊 12-28-10, 11:53 PM   #134
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
山貓直頭係想砍掉重練啦
本身早 1, 2 年好似發展唔錯,有 d 潛質,依家又咁 ...
波神自己出返黎打啦

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 12-29-10, 11:11 AM   #135
石光

HEAT 3個雙雙+1個準雙雙@@
舊 12-29-10, 12:08 PM   #136
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
高比近來燥底...

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-10, 01:12 PM   #137
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
TD真係好鬼hea,十場先爆一兩場
我怕入到playoffs佢唔記得點發力wo

舊 12-29-10, 01:50 PM   #138
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: POISON 查看文章
好正常丫~~~人地都34歲已經,
仲爆到一兩場已經算唔錯

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-10, 03:17 PM   #139
Sar8
The One

引用:
作者: POISON 查看文章
留返D力爆季後

舊 12-30-10, 04:05 AM   #140
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star

Howard真係好正
今日探員3分8射5中,11助攻
重好過正選個PG

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-10, 11:55 AM   #141
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
熱火開始上力....

進攻同防守真係進步左好多....

或者真係可以打出後半季最好成績....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-10, 12:12 PM   #142
石光

BOS輸, MIA嬴, 相差場數只係1場
不過KG既傷有無事
舊 12-30-10, 12:19 PM   #143
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 石光 查看文章
BOS輸, MIA嬴, 相差場數只係1場
不過KG既傷有無事

有可能十字韌帶拉傷喎
但詳細要照 MRI 先知...

李華士話KG 要休息幾場

此篇文章於 12-30-10 12:24 PM 被 不是藍星人 編輯。
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-10, 12:53 PM   #144
tat0gd
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
wow
t-mac starter 21分 8ast .. 唔通真係回勇

此篇文章於 12-30-10 12:57 PM 被 tat0gd 編輯。
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-10, 12:56 PM   #145
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: etkwok 查看文章
有可能十字韌帶拉傷喎
但詳細要照 MRI 先知...

李華士話KG 要休息幾場
NBA講係muscle injury....應該唔太大問題!
tmac今日表現好好....

舊 12-30-10, 01:48 PM   #146
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: tat0gd 查看文章
wow
t-mac starter 21分 8ast .. 唔通真係回勇
係啦! 上場先跌返谷底今日又回復!!
希望佢可以平平穏穏咁上返黎!!

舊 12-30-10, 05:10 PM   #147
tat0gd

註冊日期: May 2008
如果T-MAC 依年KEEP到依果數據又健康既話
相信下年佢份約應該可以有6~8M 一年啦
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-10, 08:41 PM   #148
紅蓮

註冊日期: Jan 2005

where amazing happens

此篇文章於 12-30-10 08:55 PM 被 紅蓮 編輯。
紅蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-10, 10:35 PM   #149
Sar8
The One

灰熊太早慶祝..

舊 12-30-10, 10:37 PM   #150
Penny仔

現在的T-Mac已經冇晒first step, 得分手段得返跳射
不過睇得出而家佢跳投比以前輕鬆好多,以前t-mac jump shoot果下去得太盡了

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA SEASON 2017/18 直播時間表 (updated: 11 Mar 22:45) 魚伕 體育版 10 12-25-11 06:41 PM
[TVB] "依家有喜" 29/11/2010 20:00首播 主演:郭晉安,廖碧兒,米雪,秦沛,廖安麗,許紹雄,郭政鴻,劉倩婷 Busconcamp Neo Entertainment TREND 60 03-19-11 09:40 PM
NBA 討論區 VOL. 28 - 2010-11 球季開鑼 阿聰 體育版 1004 12-18-10 04:27 PM
NBA 討論區 VOL. 11 - 請轉到 NBA 討論區 VOL. 12 繼續討論 阿聰 體育版 1003 01-23-06 01:52 PM
NBA 討論區 VOL. 10 - 請轉到 VOL. 11 繼續討論 阿聰 體育版 999 11-29-05 12:21 PM

現在的時間是 10:48 PM

手機版 | APP版