Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-19-10, 02:14 PM   #26
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
nash+vc ,早幾年會係好強勁的組合
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-10, 03:29 PM   #27
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
紐約人真係攰啦
打塞隊果場真係爆哂氣咁打

呢次交易我覺得magic蝕左,冇左法國黑鬼,冇grotat
雖然話trade走左兩千萬...但換來果個...我諗要兩個波先夠比後場打..
雖然拿返hedo
但係hedo趺撞一年可以回復返幾多都係一個疑問
再來就係nelson繼續打先發PG,控球權又係佢手,hedo既角色?
再來gortat走左邊個頂替補中峰...
Ryan anderson變替補大前就冇走雞...替補中峰又比Bass補?
J.Rich點擺?

太陽終於放左hedo,不過就犧牲左J.Rich.
換返來VC雖然都老啦,但係佢又再一次同傳奇後衛合作

如果呢單交易之後兩千萬同VC有起色而魔術反而麻煩左....

此篇文章於 12-19-10 03:44 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-10, 03:53 PM   #28
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: Sar8 查看文章
略 ...
如果呢單交易之後兩千萬同VC有起色而魔術反而麻煩左....
係啦,內線原本呢幾年都係靠 gortat 頂 d12 個位,依家連佢都無埋,d12 就算有 10 個 pf 用都要抖下啦 ... 而且東岸最大 playoff 對手 celtics 的內線仲要咁多人,到時 d12 一個點頂??

另外今年己經無左 m.barnes 呢把鎖,依家仲要 trade 走埋 pietrus,真係靠攻黎填守?? 依家後場咁鬼多人,即管睇下會唔會再有 trade 出現吧??

反而覺得 suns 應該賺左,唯一問題係 gortat 出場時要拉慢隊波的節奏 ... 但個人認為 vc 應該夾到 nash,話哂佢之前都夾過一流的 pg kidd ~

Wizards 最應該係 ... 阿聯吧

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-10, 04:02 PM   #29
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
入carter放hedo,
入hedo放carter,
證明左之前換血係完全失敗

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-10, 04:04 PM   #30
Sar8
The One

而家後場爆滯屎
新兩千萬放唔到出去架啦....最大機會都係J.Richardson

引用:
作者: 才子 查看文章
入carter放hedo,
入hedo放carter,
證明左之前換血係完全失敗
藍網直頭萬劫不復,上年打做最差開賽紀錄

最慘係前兩年既魔術死交易爛交易換來既VC打左一年
而今日就用另一單交易(可能係蝕既)換返hedo,冇啦啦陣容可能仲差過早兩年....
而更大問題係DH冇替補...對塞隊,就算塞隊以2兌1去換你DH犯規你都唔敢兌...

其實最幸運可能係gortat
早兩年小牛去trade,魔術死攬住唔放,然後擺左一年
今日終於可以出返來打波..

此篇文章於 12-19-10 04:09 PM 被 Sar8 編輯。
舊 12-19-10, 04:11 PM   #31
才子
量地總監

而家1-3號位人才鼎盛, 今季簽返黎的Q-Rich而家冇Q用lu~

(`・ω・´)
舊 12-19-10, 04:16 PM   #32
Sar8
The One

引用:
而家1-3號位人才鼎盛, 今季簽返黎的Q-Rich而家冇Q用lu~
同埋chris duhon

舊 12-19-10, 04:38 PM   #33
Sar8
The One

43分17籃板 3分5射5中
冇錯...又係籃版痴漢凱文甩褲

舊 12-19-10, 05:38 PM   #34
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
換走GORTAT都可以唔換返個後備C、PF返嚟幫超人,MAGIC GM你喺得嘅…
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-10, 08:12 PM   #35
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 阿聰 查看文章
換走GORTAT都可以唔換返個後備C、PF返嚟幫超人,MAGIC GM你喺得嘅…
真係當左佢係超人 ... 唉 ...
咁搞法唔好話 celtics,連 heat 都贏唔到啦 ...

話時話今日 heat 都贏得好險 ... 球證吹罰唔同/hinrich 入多球的話一來一回戰果都唔同 ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-10, 08:20 PM   #36
才子
量地總監

我覺得magic仲會有文易...

(`・ω・´)
舊 12-19-10, 09:39 PM   #37
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
真係當左佢係超人 ... 唉 ...
咁搞法唔好話 celtics,連 heat 都贏唔到啦 ...

話時話今日 heat 都贏得好險 ... 球證吹罰唔同/hinrich 入多球的話一來一回戰果都唔同 ~
好心MAGIC GM OTIS SMITH簽多幾件大舊佬PF打後備喇!就算正選出BASS+超人,
後備就算以前都只喺得GORTAT可以用,邊度夠人抽?依家仲要送埋GORTAT出去…腦殘…
依家咁搞法,正常情況之下,季後賽要贏CELTICS可謂天方夜譚了…

HEAT今日-6到爆,WIZARDS今日輸在唔夠經驗…
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 02:26 AM   #38
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
magic幾時換埋教練

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 04:07 AM   #39
才子
量地總監

PP 個blk shot 好勁, 失晒重心跌低左仲要望個波去左邊

(`・ω・´)
舊 12-20-10, 04:22 AM   #40
才子
量地總監

PP 大三

(`・ω・´)
舊 12-20-10, 10:21 AM   #41
Sar8
The One

老鷹輸NJN
NJN後備既+/-全部都係正數
正選就全部都係負數...

此篇文章於 12-20-10 10:26 AM 被 Sar8 編輯。
舊 12-20-10, 10:35 AM   #42
Sar8
The One

nelson打首發
探員打第6人

現役最貴第6人....

舊 12-20-10, 10:50 AM   #43
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Grant Hill 技壓Durant......30pts 11rebs

Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 11:01 AM   #44
Sar8
The One

連Lopez都可以9中10射

舊 12-20-10, 11:10 AM   #45
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
連Lopez都可以9中10射
沒有hedo的日子真好
suns打法終於回復正常

不過VC 同Pietrus黎左之後, 2-3號位又會多人得滯
.......尤其childress解放後表現很不錯
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 02:46 PM   #46
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Penny仔 查看文章
Grant Hill 技壓Durant......30pts 11rebs

薑越老越辣....... Hill 今年狀態超強!
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 03:01 PM   #47
Sar8
The One

引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
薑越老越辣....... Hill 今年狀態超強!
其實可能係A米走左分到D開火權

舊 12-20-10, 03:35 PM   #48
才子
量地總監

有傳nash去nyk, nyk籌碼係felton+一份到期合約

(`・ω・´)
舊 12-20-10, 03:39 PM   #49
Sar8
The One

引用:
有傳nash去nyk, nyk籌碼係felton+一份到期合約
唔係咁搞丫...
NYK唔係想吸CP3咩?

舊 12-20-10, 03:47 PM   #50
才子
量地總監

引用:
唔係咁搞丫...
NYK唔係想吸CP3咩?
CP3又係冇半月板, 可能NYK唔敢搏...

不過felton處於上升期, 換個就快37歲的老人家看來不值...

(`・ω・´)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA SEASON 2017/18 直播時間表 (updated: 11 Mar 22:45) 魚伕 體育版 10 12-25-11 06:41 PM
[TVB] "依家有喜" 29/11/2010 20:00首播 主演:郭晉安,廖碧兒,米雪,秦沛,廖安麗,許紹雄,郭政鴻,劉倩婷 Busconcamp Neo Entertainment TREND 60 03-19-11 09:40 PM
NBA 討論區 VOL. 28 - 2010-11 球季開鑼 阿聰 體育版 1004 12-18-10 04:27 PM
NBA 討論區 VOL. 11 - 請轉到 NBA 討論區 VOL. 12 繼續討論 阿聰 體育版 1003 01-23-06 01:52 PM
NBA 討論區 VOL. 10 - 請轉到 VOL. 11 繼續討論 阿聰 體育版 999 11-29-05 12:21 PM

現在的時間是 04:35 AM

手機版 | APP版