Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-05-11, 01:20 PM   #151
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: NEAR 查看文章
咁我寧願播bw
搵個地方播dp唔好斷左pm
無記買pm買得好慢, 就算一星期播一集, 播哂52集又要等一排先有得睇
不過我都想佢呢個時段做好過放icu, 放入icu我睇唔到

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-11, 09:47 PM   #152
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: W!LL 查看文章
無記買pm買得好慢, 就算一星期播一集, 播哂52集又要等一排先有得睇
不過我都想佢呢個時段做好過放icu, 放入icu我睇唔到
你頭像俊門口狗好正,
佢而+dp 星期六日都有播wo
放dp係icu吧,週末慢慢播bw

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-11, 08:16 PM   #153
天光光
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code3050 8753 1274
PSN  IDcharchan1133
新POKEMON漫畫

digimon 04化
天光光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-11, 08:20 PM   #154
dust11
God of Gamer

註冊日期: Aug 2010
新連載
第一話係冇pokemon既戰鬥
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-11, 06:43 PM   #155
阿kit
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2010
呢D新連載
真係無眼睇

都係將祈望
擺係特別篇到
阿kit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-11, 11:36 PM   #156
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: 天光光 查看文章
新POKEMON漫畫

digimon 04化
好正

舊 03-12-11, 02:59 AM   #157
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
我有貼POST哦.但點解無人回////
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=210108

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-11, 06:07 PM   #158
NEAR
Majora's!?

dp做完lu,d貓尢斬好撩交打,
下星期請收看sd高達
引用:
作者: 蚊蚊 查看文章
我有貼POST哦.但點解無人回////
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=210108
哈哈可能看不到

舊 03-17-11, 01:17 AM   #159
wyvern
Game Master

註冊日期: Dec 2004
《寵物小精靈DP》/《寵物小精靈》(第三輯)(第54-119、121-191集,共191集)將於4月29日起逢星期一至五1635-1705首播

唔通俾我講中左, 真係極速清晒DP然後播BW??

舊 03-19-11, 12:52 PM   #160
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: wyvern 查看文章
《寵物小精靈DP》/《寵物小精靈》(第三輯)(第54-119、121-191集,共191集)將於4月29日起逢星期一至五1635-1705首播

唔通俾我講中左, 真係極速清晒DP然後播BW??
哇,icu極速清dp
我仲係學生就好
播到幾時?
120點解唔播?

舊 03-19-11, 01:05 PM   #161
天光光
Crazy Gamer

3DS Friend Code3050 8753 1274
PSN  IDcharchan1133
引用:
哇,icu極速清dp
我仲係學生就好
播到幾時?
120點解唔播?
DP120係總編集
天光光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-11, 11:54 PM   #162
kwsyeung
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
>放送期間中の2011年3月11日に発生した東北地方太平洋沖地震後に、初の放送となった同年3月17日放送回では当初予定されていた「ロケット団VSプラズマ団!」が次週分も含めて放送延期となり、3月31日放送分が前倒しで放送された。また、これ以降の放送分についても放送予定の変更が行われている。このため、話の展開には若干の矛盾が生じている。

放送自肅了...
簡單d講今集是25話

求關注...(汗)
twitter / facebook
kwsyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-11, 02:20 PM   #163
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
最唔想既結果終於都要發生
放icu播最煩, 一錄要錄哂成個icu

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-11, 02:54 PM   #164
wyvern
Game Master

BW 23,24集講P團現身, 不過因為大地震而停播
由22跳去25
25集已出街

舊 03-20-11, 08:26 PM   #165
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
因咩要由22跳去25? 唔可以繼續23?
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-11, 09:35 AM   #166
Kouji
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: W!LL 查看文章
最唔想既結果終於都要發生
放icu播最煩, 一錄要錄哂成個icu
剩係錄第2-3節就OK了
呢排好少調

.. 但係, 一錄就要錄半年...||
Kouji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-11, 12:03 AM   #167
蚊蚊
Game Master

引用:
作者: Kouji 查看文章
剩係錄第2-3節就OK了
呢排好少調

.. 但係, 一錄就要錄半年...||
"POKEMON合成獸傳" 漫畫出左第2話....竟然會有第2話....
果然E套係合成獸VS合成獸既對戰漫畫.....
第2話同之前一樣,沒POKEMON同POKEMON對戰場面...(一格都無!!)
另玩寶石封印POKEMON,唔係精靈球,果然 E套漫畫巳經腐敗到難以形容既地步....

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO

此篇文章於 03-22-11 12:06 AM 被 蚊蚊 編輯。
舊 03-22-11, 11:59 PM   #168
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: 蚊蚊 查看文章
"POKEMON合成獸傳" 漫畫出左第2話....竟然會有第2話....
果然E套係合成獸VS合成獸既對戰漫畫.....
第2話同之前一樣,沒POKEMON同POKEMON對戰場面...(一格都無!!)
另玩寶石封印POKEMON,唔係精靈球,果然 E套漫畫巳經腐敗到難以形容既地步....
點解會批出這樣的pm漫

舊 03-23-11, 12:42 AM   #169
蚊蚊
Game Master

引用:
點解會批出這樣的pm漫
幻想破滅神作,POKEMON合成獸傳

POKEMON 白
KALO
舊 03-23-11, 12:54 AM   #170
wyvern
Game Master

引用:
作者: 泰利 查看文章
因咩要由22跳去25? 唔可以繼續23?
22集最尾的預告, 見到23集有d地面裂開的畫面
所以停播

舊 03-23-11, 01:00 AM   #171
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: wyvern 查看文章
22集最尾的預告, 見到23集有d地面裂開的畫面
所以停播

神級地系pm的威力

舊 03-23-11, 01:01 AM   #172
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
我想問小智打左勝章未?我想睇松本對古谷
(HALO對阿寶)

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 12:54 PM   #173
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
bw 又無26... 甩友甩骨重有咩好睇?
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 06:43 PM   #174
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: 泰利 查看文章
bw 又無26... 甩友甩骨重有咩好睇?
又因為地震pm?
期待港版吧

舊 03-28-11, 05:32 PM   #175
tat0gd
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: mario0606 查看文章
我想問小智打左勝章未?我想睇松本對古谷
(HALO對阿寶)
25打左啦~~~
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 小山宙哉「宇宙兄弟」 好評放送中 money 日本動漫畫討論版 72 04-21-16 12:03 PM
賣二手 3dsll 限定機(pokemon xy 藍色機) isumi2613 買賣專區 1 11-11-13 02:39 PM
[NDS] Pokemon Diamond/Pearl Vol.2 W!LL 手提遊戲機討論版 386 02-17-08 03:15 AM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 07:28 AM

手機版 | APP版