Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-18, 06:45 PM   #12701
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
因為呢幾個月我都卡精26B麻 XD 基本上我淨係改版前打到1陣,好似都只係有3,4個月每月雙限凸,舊版我都卡好耐

冇阿怒加呀,連SR都冇,之前另1個刷首抽就好似有,不過果個ACCOUNT棄左

此篇文章於 05-09-18 06:47 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 06:57 PM   #12702
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
天龍神

三龍棍
https://twitter.com/srw_xomg/status/...253043200?s=19

Omg一刀兩斷

https://twitter.com/srw_xomg/status/...133757440?s=19
由手機版發出

此篇文章於 05-09-18 07:20 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 07:07 PM   #12703
ShinDou

鬥滅中大佬而家砌到個陣打到249萬 @@ 爭少少先可以1千EN殺1隻 @@
舊 05-09-18, 10:10 PM   #12704
ShinDou

求其清埋D珠,1562排25,又等俾人打番落去 XD
舊 05-10-18, 11:52 AM   #12705
ShinDou

而家鬥滅大佬lv1都打到250萬度,打左4下成千萬咁濟秒殺,唔怪得平時成日掂唔到,原來1個單挑都夠 XD

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 05-10-18, 01:16 PM   #12706
J+1
望過黎呀!!!!!!

玩單機好差效率喎..
由手機版發出
舊 05-10-18, 01:20 PM   #12707
ShinDou

而家個場同棄左冇分別,而家先lv2 XD

舊 05-10-18, 11:09 PM   #12708
ShinDou

清完珠1627排17 @@
舊 05-11-18, 10:58 AM   #12709
ShinDou

Sp中多隻威龍凸3了,試下魂左夠唔夠秒先 XD

舊 05-11-18, 01:46 PM   #12710
ShinDou

Lv3大佬combo7都打到3百幾萬了

舊 05-11-18, 03:19 PM   #12711
J+1
望過黎呀!!!!!!

因為今次係拳boss...
由手機版發出
舊 05-11-18, 08:41 PM   #12712
ShinDou

威龍凸3左之後真係暴力左好多喎,1野秒到盾筆 @@ 同埋原來以前個攻陣擺錯位 @@ 而家應該再易攻左
舊 05-11-18, 09:45 PM   #12713
J+1
望過黎呀!!!!!!

Lvl 11 換走筆頭放入今輪隻omg天威,差唔多變成永續滿珠狀態ww (之後可能試用呢個陣打中boss睇下有幾多傷害...)

重點仲有270萬傷害...

由手機版發出
舊 05-11-18, 11:19 PM   #12714
ShinDou

清完珠1677排27,千6D分好接近 @@
舊 05-12-18, 10:17 PM   #12715
ShinDou

清完珠1719排54,聽日又係臨尾先爆水衝先 XD
舊 05-12-18, 11:31 PM   #12716
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
今日升呢多10粒之下連勝30場上到1650......

重點係遊擊鬥滅同時多一條滿o既EN又可以打多三四隻BOSS 用ch01吹雞打boss真係方便

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-12-18 11:35 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 08:26 AM   #12717
ShinDou

暫時都係覺得中大佬跌野仲好過大佬,大佬成日跌垃圾,飛都冇張,中大佬好似未試過冇飛,係睇下咩飛
舊 05-13-18, 04:53 PM   #12718
J+1
望過黎呀!!!!!!

大boss至少有機4星parts..
由手機版發出
舊 05-13-18, 10:56 PM   #12719
ShinDou

埋單1778排83,唔知會唔會俾人踢出百大 @@ 最盡都係咁,始終都係打唔到上去,D機太低凸,基本上個個都凸爆晒得我多數岩岩凸2 @@

派彩94位 XD 重打前好似都未試過入到百大

大器飛中左射豹馬,唔知算好定唔好 @@ 不過好似已經改左精霸,暫時唔駛理住﹖

此篇文章於 05-13-18 11:04 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-14-18, 08:55 AM   #12720
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有人問先留意到原來buff 盡的地獄王係可以一隻坦完普征29C........早知之前就唔駛玩自爆流磨.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 11:04 AM   #12721
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
阿修羅,藍水桶同號都有能力坦晒29c
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 11:19 AM   #12722
J+1
望過黎呀!!!!!!

冇藍光武試唔到,我用隻buff爆二突地獄王已經夠坦係要小心SF直衝入自陣直擊戰艦....
由手機版發出
舊 05-14-18, 12:50 PM   #12723
ShinDou

精霸pool有bug又遲1星期先renew,即係6月5前都唔駛射了,而家所有飛係咪都冇晒限期?唔見有寫

舊 05-14-18, 01:45 PM   #12724
J+1
望過黎呀!!!!!!

有呀,所持一覽入面睇喎

由手機版發出
舊 05-14-18, 01:58 PM   #12725
ShinDou

係喎上次唔知做咩冇,而家仲有112日,3個幾月,等岩先射先

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:50 AM

手機版 | APP版