Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-23-16, 09:42 PM   #20601
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
打完第二部STORY個故事好微妙
劇情幾句帶過就算
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 09:45 PM   #20602
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
無乜人掛南丁禮裝...個個都掛石抽突滿禮裝....
我都幾肯定今次係最多人課的一次
其實我覺得個主因係無乜師兄開始打緊個EVENT
雖然我有朋友尋晚已經完走左

但我諗有唔少師兄好似我依家咁仲磨緊種火關

升級同打錢真係好痛苦
點解d師兄可以升得咁快都有架

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
打完第二部STORY個故事好微妙
劇情幾句帶過就算
第二部重點只有pickup (無誤

舊 08-23-16, 09:46 PM   #20603
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
其實IPHONE6s 5se 都已經唔會彈game

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 09:47 PM   #20604
gingq7

註冊日期: May 2008
今次弓吾王+鐵拳修女兩隻都太吸引, 令到我有d失控
清姬 有一定吸引力, 但正常我唔會為左4星而抽,
L狐 正常狀態下應該引唔倒我 (我當日C狐/嫁王都pass了)
小莫 就中完先發現其實唔錯
雙子 都ok既(畢竟有川澄CV...), 不過又係我唔會為左4星而抽
皇后 ...寶5都無乜感覺

基本上除左武內臉女角, 我好忍得手, 好多隻都pass了

此篇文章於 08-23-16 09:50 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 09:54 PM   #20605
gingq7

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
升級同打錢真係好痛苦
點解d師兄可以升得咁快都有架
衝800油換100金肥其實好快, 夠升到差唔多lv80

升完鐵拳全技10後, 我唔夠錢餵聖杯 (雖然餵完都無金肥...)
舊 08-23-16, 10:02 PM   #20606
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
人生最歐的一次

https://www.dropbox.com/s/lcd1gzpaua...51-15.png?dl=0

歡迎加好友呀
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 10:07 PM   #20607
天子
StElla

恭喜 但先共唔好係條街大叫出黎~w

10支以上可議價~

舊 08-23-16, 10:07 PM   #20608
gingq7

原來弓吾除左係唯一一隻靈3站姿唔同外,
佢亦係唯一一隻放技能係有2個動作的(技1/3和技2)

親女兒即是親女兒...
舊 08-23-16, 10:14 PM   #20609
蛋撻王子
功德完滿

遲左少少 但呆毛總算90了
順手再拾下其他角色先

舊 08-23-16, 10:44 PM   #20610
蒼穹的天空

註冊日期: Dec 2006
隻弓傻搭黑聖杯真係好正.
打滅級地下工場, 尾關連續2發寶具就收工

舊 08-23-16, 11:00 PM   #20611
psidef

註冊日期: Apr 2007
原來啲運去哂CC度......

舊 08-23-16, 11:35 PM   #20612
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
鐵大換左邊部順左?
好羡慕~

聽講iphone打機順
諗緊九月換iphone7試下
Samsung, 32g

一玩才覺得之前一年我根本在自己折磨自己

各位大大的弓吾王都靈基3 甚至滿級了,但我之前幫小莫和岳父大人升級用了很多章,暫時只能仰慕大家(還好靈基2的弓吾王也不錯
用)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-23-16 11:39 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 11:39 PM   #20613
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
隻弓傻搭黑聖杯真係好正.
打滅級地下工場, 尾關連續2發寶具就收工
唔知點解最尾一張黑聖杯抽極都唔肯出黎
突滿唔到無得試

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
Samsung, 32g

一玩才覺得之前一年我根本在自己折磨自己
依家呢部仲要mon大大添

samsung應該好順好快
不過係舊電既消耗問題比較嚴重d

可能同以前相比
你依家先叫做正式「打機」尋開心緊

舊 08-23-16, 11:40 PM   #20614
天子
StElla

想問下3星卡有冇寶5 必要?

10支以上可議價~

舊 08-23-16, 11:41 PM   #20615
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 天子 查看文章
或者咁講
輕易做到寶5先係3星卡最大既意義~

第5張以後個d就可以賣掉換綠方了~

舊 08-23-16, 11:44 PM   #20616
鐵之侍

引用:
唔知點解最尾一張黑聖杯抽極都唔肯出黎
突滿唔到無得試

依家呢部仲要mon大大添

samsung應該好順好快
不過係舊電既消耗問題比較嚴重d

可能同以前相比
你依家先叫做正式「打機」尋開心緊
我暫時覺得不算耗太大,買機時40 多格電,弄了一輪安裝又打了2,3場都餘下20多格電

不過如你說我現在才是正式打手遊的(起碼今晚玩了1-2小時左右都沒彈game 已叫我感動落淚)

引用:
作者: 天子 查看文章
5寶具兼滿lv 的3星隨時比4 星強(剛才打洞最高難度的石人,我用滿lv+寶具的牛若丸加了攻擊力,一招寶具沒相克下l都扣到4 萬多)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-23-16 11:49 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-23-16, 11:46 PM   #20617
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
儲夠10抽中瑪莉,追多單, 2隻鐵拳1瑪莉1 2030 1寶石3虛數, 剩21石, 如果最後夠10抽就抽埋, 唔夠就留番下次

總計後半111抽, 鐵拳3瑪莉2, 弓吾放棄

抽之前上GAF吸仙氣真係有用

此篇文章於 08-23-16 11:50 PM 被 axe1292 編輯。
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 11:50 PM   #20618
鐵之侍

引用:
作者: axe1292 查看文章
儲夠10抽中瑪莉,追多單, 2隻鐵拳1瑪莉1 2030 1寶石3虛數, 剩21石, 如果最後夠10抽就抽埋, 唔夠就留番下次

抽之前上GAF吸仙氣真係有用
祝賀

這兒的歐氣果然有用

舊 08-24-16, 12:11 AM   #20619
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
總之抽之前吸仙氣就對了
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 12:17 AM   #20620
天子
StElla

原來今日打弓肥..要爆石打升水5王..

10支以上可議價~

舊 08-24-16, 12:25 AM   #20621
天子
StElla

新手問題:黑聖杯係禮裝..?同埋如果寶2 np上限去到200% 甘我想知如果np 去到100% 放同200%放寶具有咩分別

10支以上可議價~

舊 08-24-16, 01:10 AM   #20622
蒼穹的天空

註冊日期: Dec 2006
黑聖杯:
http://kazemai.github.io/fgo-vz/ceData.html?no=48

寶具NP200% (即OC) 個個英靈效果都未必一樣.
好似L狐-男性特攻UP, 弓吾-自身NP累積UP
有興趣可以入去睇下:
http://kazemai.github.io/fgo-vz/svtData.html?no=129

舊 08-24-16, 01:14 AM   #20623
gingq7

抽極都無黑聖杯,果d咩虫老,死靈魔術就大把...
舊 08-24-16, 01:29 AM   #20624
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
弓吾我會選裝A卡+25%...想穩定D回NP連發...有時會差DD

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 02:10 AM   #20625
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
終於嘔到個勳章要黎靈基
遲D先番黎打番升技

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:34 AM

手機版 | APP版