Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
收藏品討論版>超合金討論區 IV
mikemike 10:19 AM 05-26-15
作者: T.K.:
V型十月再版
D人雞咁腳走
2200>2100>2000
T.K. 01:07 PM 05-26-15
我執平二手初版$1000,有排唔見家鄉:0)
mikemike 04:22 PM 05-26-15
我執平二手初版$1000,有排唔見家鄉:0)
其實貴在乜
T.K. 04:34 PM 05-26-15
唔知喎,以為好似超力咁唔會再出吧
同期萬能俠、愛美神、勇者王都多到水浸,大家無野好炒拎呢款炒掛
Dangerous-boy 12:16 AM 05-27-15
作者: mikemike:
其實貴在乜
可能係隻GX-31V(40th Anniv.)多人後追啩?
因為好多人(包括我)都係後來才知GX-31V關節改善咗和可變戰車形態,但初版GX-31就唔得
V型同超力一樣,我都係賤賣咗隻初版,然後後追隻新版
ai. 09:53 PM 06-03-15
想問一下,新版的v型,最平試過幾錢??定一出無跌過??只有炒高??
鳳熾魂 02:22 PM 06-07-15
隻超合金雄火做咩事跌到咁慘?隻野唔OK咩
野良猫 02:43 PM 06-07-15
作者: 鳳熾魂:
隻超合金雄火做咩事跌到咁慘?隻野唔OK咩
佢唔搞變形同轉過隻紅的話我會俾錢
T.K. 03:40 PM 06-07-15
跌到幾錢?
鳳熾魂 03:47 PM 06-07-15
作者: 野良猫:
佢唔搞變形同轉過隻紅的話我會俾錢
我睇相見到隻龍形態係變到好似機械化咁係唔係呢個死因?
kyo353 03:51 PM 06-07-15
跌到幾錢?
見過最平4魚有找
GN00508771 03:58 PM 06-07-15
隻野上年TGS展出的試辦同正式出戈陣差太多(主要係上色)

唔係叫左貨的話 我諗我都唔會食⋯
SUNLOK 11:46 AM 06-09-15
作者: kyo353:
見過最平4魚有找
400有找? 介唔介意透露邊度賣呢個價?
kyo353 10:13 AM 06-10-15
作者: SUNLOK:
400有找? 介唔介意透露邊度賣呢個價?
我早幾日係In's點 1樓見過
暗黑騎士 12:18 PM 06-10-15
如果係芒亨FANS, 你當買隻合金索斯機器獸個心會舒服D
野良猫 12:00 PM 06-11-15
今日旺角精品特賣,雄火360有隻

一抽再平$5
bbdaishogun 09:58 PM 06-11-15
作者: 野良猫:
今日旺角精品特賣,雄火360有隻

一抽再平$5
再低D!再低D!
Dangerous-boy 08:22 PM 06-15-15

スーパーロボット超合金 グレートマジンガー ジャンボマシンダーカラー
販売価格:5,000円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000097999/

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100002982/
Hunter 10:53 AM 06-18-15

多圖

DX超合金魂 グレートマジンガー

価格:53,784円(税8%込)
発売日:2015年12月
対象年齢:15才以上

仲以為哩條LINE已經死左
好彩我唔好, 5萬羊真係
Dangerous-boy 07:58 PM 06-18-15
偉大な勇者「DX超合金魂 グレートマジンガー」12月発売決定、特設ページ公開!6月18日店頭予約解禁

T.K. 12:14 AM 06-28-15
成長期----下半身
出得相當核突,好似爬緊龍舟
Attached: 11657376_1185813998100449_1252333824_n.jpg (96.4 KB) 
T.K. 05:34 PM 06-28-15
天元的存在感
Attached: 11709609_10200847114736624_9067368254371312308_n.jpg (75.5 KB) 
C.Ryo 05:47 PM 06-28-15
隻真龍騎錯幼生體
飛天紅中哥布拉
鳳熾魂 11:30 PM 07-01-15
之前買左隻紅火,今日終於有時間開呢玩發覺佢都係人形算啦變形煩煩地都算,重點反而隻野可唔可以唔好咁吉手真係痛果隻
anyone 12:07 AM 07-02-15
不如出getter皇帝丫
標籤:超合金魂
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面