Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.020
Cly 07:29 PM 12-22-16

Fi秘技
Thaws 07:48 PM 12-22-16
YOU BAN
kiburedo 11:03 PM 12-26-16
都係壞世好刷, 月母collection好難呀
HAKAIDER 11:36 AM 12-27-16
唔怪得魯蛇噤執著紫苑

原來兩位有噤激情o既黑歴史............

Cly 02:29 PM 12-27-16
作者: kiburedo:
都係壞世好刷, 月母collection好難呀
原來打5場+跑拉斯維加斯係咁難
HAKAIDER 03:09 PM 12-27-16
作者: Cly:
原來打5場+跑拉斯維加斯係咁難
重點就係拉斯維加斯

玩部糞操作飛機打空中UFO再Loop 隻獅身人面出黎真係想掉手制

所以我都無接月母collection
Rv250 03:22 PM 12-27-16
難度在於過唔到自己嗰關?
武器就算, 蛋點都打番隻

今次ES啲人咁積極開boss, 咩事
kiburedo 03:33 PM 12-27-16
真係唔識搵拉斯維加斯BOSS wo
Cly 03:37 PM 12-27-16
作者: Rv250:
難度在於過唔到自己嗰關?
武器就算, 蛋點都打番隻

今次ES啲人咁積極開boss, 咩事

有呢粒野你話積5積極
Cly 03:39 PM 12-27-16
作者: HAKAIDER:
重點就係拉斯維加斯

玩部糞操作飛機打空中UFO再Loop 隻獅身人面出黎真係想掉手制

所以我都無接月母collection

真係咁5惦既可以參考上面
Noble6 04:52 PM 12-27-16
最大問題係隻蛋
代官 05:16 PM 12-27-16
等ES派彩我正正經經挖複製好過
Blur 05:32 PM 12-27-16
作者: Cly:

有呢粒野你話積5積極
今次5S以上喪跌
綾風祐希 10:15 PM 12-28-16
第一次被
d5480a26b3dea3dda37abd1b61fb47cd.PAT
呢個 File 玩死我
PSO2 No. 103 最新バージョンのダウンロードに失敗しました

Uninstall, Del My Doc裡面個PSO2 data 重裝下先
PSV同PS4反而正常……
D.SANJI 10:48 PM 12-28-16
作者: 綾風祐希:
第一次被
d5480a26b3dea3dda37abd1b61fb47cd.PAT
呢個 File 玩死我
PSO2 No. 103 最新バージョンのダウンロードに失敗しました

Uninstall, Del My Doc裡面個PSO2 data 重裝下先
唔駛試 我都卡緊 裝左3次都係唔得
HAKAIDER 11:15 PM 12-28-16
第一次被
呢個 File 玩死我

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25167&snA=8697
綾風祐希 11:32 PM 12-28-16
呢個Post我都搵到(for台伏Only)……

但似乎問題唔只HKBN度出現……
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...A=22229&tnum=4

似乎係Sega果邊問題?乜力8點果下斷過一次
http://pso2.jp/players/news/?id=10444
Squall-Lucifer 11:37 PM 12-28-16
一直沒事的表示很幸運....
綾風祐希 11:38 PM 12-28-16
作者: Squall-Lucifer:
一直沒事的表示很幸運....
你係HKBN?
話說你係唔係8點前已經Update好data?
Squall-Lucifer 11:56 PM 12-28-16
你係HKBN?
話說你係唔係8點前已經Update好data?
PCCW,下午已更新好
綾風祐希 12:02 AM 12-29-16
作者: Squall-Lucifer:
PCCW,下午已更新好
我同D.SANJI都係HKBN……

冇人報冇得追

https://www.plurk.com/p/m0im96
D.SANJI 12:08 AM 12-29-16
連台灣都中伏 咁就唔好理咩isp

呢家情況係有人update完出640
之後重裝就103 loop

等乜力

case close
Noble6 01:21 AM 12-29-16
我都中招,放工返去試吓樓上條link個方法睇吓得吾得
老套啲都要講多次 乜力技術力世界一"流"p
Kaori Yae 01:21 AM 12-29-16
同HKBN中伏
最後用PSO2 Tweaker更新先玩到
綾風祐希 01:38 PM 12-29-16
作者: Noble6:
我都中招,放工返去試吓樓上條link個方法睇吓得吾得
老套啲都要講多次 乜力技術力世界一"流"p
但目前所見都係HKBN度出事……
PCCW同3都冇問題

可能係HKBN個 file cache 頂住左個File
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面