Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-07-15, 10:04 PM   #151
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Dom031059 查看文章
仲有Power wave
遲下應該可以期待大蛇薙?
我想問問師傅到底呢招唔係玩高達正常人可以點用
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-15, 10:11 PM   #152
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: B.. 查看文章
有三代名人係度提高中二度成場戰鬥氣氛好左好多
學姊線不如放棄吧有點火影入面櫻既影子 兩面不討好
差好多吧
部長和世海的同步率好高
好夾

賤貨就從頭到尾都在拿救世劍

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-15, 10:12 PM   #153
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
直頭就係宇宙騎士黎啦 你睇把死人槍
就係把死人槍先咁講,我睇到都懷疑係咪高達裡面有部宇宙騎士,打爆左先會彈出來。
次元霸王流人用,應該係格game世界吧……

舊 01-07-15, 10:21 PM   #154
jason_kasim
God of Gamer
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
都未出超級霸王電影彈
杜門幾時出黎

原來小真真唔要迪士尼改用宇宙騎士

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-15, 10:25 PM   #155
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
世:依家既ビルドバーニング好似我的手腳 咁就可以出戈招...

嗯...即係呢 你生身狀態隨時都可以出POWER WAVE......果然MS只係限制器

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-15, 10:30 PM   #156
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
引用:
作者: GN00508771 查看文章
世:依家既ビルドバーニング好似我的手腳 咁就可以出戈招...

嗯...即係呢 你生身狀態隨時都可以出POWER WAVE......果然MS只係限制器
我都係咁諗
世海學次元霸王流之前唔係唔識高達既咩
點解次元霸王流技能表會有打地下哩招

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-15, 10:36 PM   #157
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咁其實由龍卷風同流星擊既時候已經知道 唔可以吐糟呢樣野

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-15, 11:01 PM   #158
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
好快會出無式同神塵wwwwwwwww

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-15, 11:09 PM   #159
pet3
The One

我有問題0.0//
完全同步下 頭部被擦到會流血

完全同步下斷手呢

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 01-07-15, 11:13 PM   #160
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: pet3 查看文章
我有問題0.0//
完全同步下 頭部被擦到會流血

完全同步下斷手呢
可能damage level得C所以冇野

舊 01-07-15, 11:45 PM   #161
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
メイジンカワグチの過去が描かれるガンダムビルドファイターズAはガンダムAで連載中。
ガンプラ学園以前のガンプラ塾パートで登場しましたガンダムナドレ パルティータ
(GNキャノン未装着)です。

舊 01-08-15, 12:35 AM   #162
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
學姐自話自說的修羅場很有趣
次元霸王流究竟咩料, 場地內既月球都打得爆, 超級系確定
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 01:45 AM   #163
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: fmptsrhk 查看文章
學姐自話自說的修羅場很有趣
次元霸王流究竟咩料, 場地內既月球都打得爆, 超級系確定
戈招咪講左唔係霸王流招式

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 01:59 AM   #164
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha

做咩姐你

引用:
作者: fortel 查看文章
打爆地板下面D氣管

==========================

依家只能夠講團隊戰分薄晒D人既劇情, 除非之後過半都係有組織既團隊戰, 唔係都真係幾難唔同上季比

無睇錯部銀機有 Age 個D bit 砲?

此篇文章於 01-08-15 02:32 AM 被 Van仔 編輯。
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 06:25 AM   #165
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: Dom031059 查看文章
仲有Power wave
遲下應該可以期待大蛇薙?
引用:
作者: fortel 查看文章
引用:
作者: B.. 查看文章
我都係咁諗
世海學次元霸王流之前唔係唔識高達既咩
點解次元霸王流技能表會有打地下哩招
g gun俄羅斯代表:無人記得我招炸裂ガイアクラッシャー~表示哭哭~

引用:
可能g gun裡面有d機~有依d招~我地唔知呢~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 06:28 AM   #166
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

其實誠哥點解整隻無武器既機~留比下手~?佢又估到下手識格鬥技~?定係部機唔係誠哥整架~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 07:11 AM   #167
pet3
The One

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
其實誠哥點解整隻無武器既機~留比下手~?佢又估到下手識格鬥技~?定係部機唔係誠哥整架~?
其實只是大魔放唔落
放了在其他模型中

FGO 目標預算
舊 01-08-15, 07:58 AM   #168
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
鳳凰幻魔拳

再次証明砌模形既入門技巧係做聖鬥士

明顯世界主修既係天翔十字鳳唔係次元霸王流

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-08-15 08:06 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 09:52 AM   #169
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
感覺今集先開始似返樣...........
咁我明點解學姐機會變成全裝甲了~

舊 01-08-15, 10:29 AM   #170
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
唔同,龍卷風同流星擊你真人都可以做個架式,只係出黎效果無咁勁
但依家既鳯翼天翔........裁判!對面用飛行道具啊!
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 11:31 AM   #171
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
宇宙騎士用召喚術,空氣斬
可唔可理解為金毛肉身都用到
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 11:51 AM   #172
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
回帶前幾頁先

鳯翼天翔真係好合情合理嫁

無敵既聖衣~
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 11:56 AM   #173
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
學姐今集又話只顧將身體獻俾隊友唔啱
但新機又……

開發完之後身體誠實了?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 12:06 PM   #174
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
應該係除左合體之外 自身都有一定既戰鬥能力

而家果隻係佢整左既武器佢自己都用唔到
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 12:14 PM   #175
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: kimtch 查看文章
應該係除左合體之外 自身都有一定既戰鬥能力

而家果隻係佢整左既武器佢自己都用唔到
對女川口嗰集咪用過自己隻腳掌
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 393 02-02-24 09:44 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 06:57 PM

手機版 | APP版