Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-29-18, 06:08 PM   #1476
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
https://www.youtube.com/watch?v=x7sfktZlvZQ
第9話

小肥真的有夠弱

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-18, 07:38 PM   #1477
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
結果係高達既世界線
魔女教大司教怠惰都係贏唔到掃把佬

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-18, 08:31 PM   #1478
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: pet3 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=x7sfktZlvZQ
第9話
小肥真的有夠弱
上載者並未允許這部影片在您的國家/地區播放。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-18, 09:04 PM   #1479
pet3
The One

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
上載者並未允許這部影片在您的國家/地區播放。
自己爬文vpn方法
香港唔自己vpn

想正版睇到只有等cctvb

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 05-29-18, 09:25 PM   #1480
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
#9 死肥仔,你拈污咗你哥哥個戰場!

-打佔咗過半,好滿足!
-肥仔真係好屎,係就係阿哥睇好佢,但係今集都幾累街坊噃
-呢度主角個對手係有啲(變態嘅)執著,但好睇過GBFT個天人隊多多聲,當然又未到名人個級數
-又係大氣圈內出肥油炮~唉
-莎菈繼續做吉詳物嘅角式,幾時會有啲嘢佢發揮下?
-天昏地暗嗰下以為瑪姬姐姐會終於出手添
-忍者幾時會曝露佢係無間道嘅身份?
-下一話又打大交

(細聲)唔介意又啃得落英門字幕嘅,仲有門路~~~

此篇文章於 05-29-18 09:31 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-18, 09:44 PM   #1481
pet3
The One

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
-打佔咗過半,好滿足!
-肥仔真係好屎,係就係阿哥睇好佢,但係今集都幾累街坊噃
-呢度主角個對手係有啲(變態嘅)執著,但好睇過GBFT個天人隊多多聲,當然又未到名人個級數
-又係大氣圈內出肥油炮~唉
-莎菈繼續做吉詳物嘅角式,幾時會有啲嘢佢發揮下?
-天昏地暗嗰下以為瑪姬姐姐會終於出手添
-忍者幾時會曝露佢係無間道嘅身份?
-下一話又打大交

(細聲)唔介意又啃得落英門字幕嘅,仲有門路~~~
正版計哦

唔正版的話
等一日就有花園啦

FGO 目標預算
舊 05-30-18, 10:07 PM   #1482
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

唔係話想吐嘈套野

但點解連打擊不正都要靠玩家自發w 營運去左邊

舊 05-30-18, 10:10 PM   #1483
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
唔係話想吐嘈套野

現實就有個遊戲橘子同GAMECYBER你睇

舊 06-01-18, 08:17 AM   #1484
肉羊哩咖
griffin611

一個唔覺意,搞事嗰位其實就係營運人 

舊 06-01-18, 08:25 PM   #1485
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
第一季已經係咁啦 睇下隻1/60 渣古2
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 06:00 PM   #1486
pet3
The One

引用:
唔係話想吐嘈套野

第10集冠軍 有問為什麼官方營運不做野

------------------------------------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=hq7j_l6_lCs&t=13s

因為TVB開播了
所以tvb播了的集數解禁了(正確是超級cctvb 下架了的集數)

這是第10集
https://www.youtube.com/watch?v=EICHa-H3r7k

日本vpn 又睇得番了

第10集終於進主線
冠軍隊的人其實睇唔起主角隊
覺得他沒資格加入作戰

忍者應該就快正式加入了

FGO 目標預算

此篇文章於 06-05-18 06:40 PM 被 pet3 編輯。
舊 06-05-18, 07:27 PM   #1487
ゆり

最近動畫點解咁鍾意粉紅色
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 07:49 PM   #1488
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

忍者竟然係間碟 怎可能⋯!?(棒讀)

莎拉、GAME SER擬人說(咪即係黃昏腕輪w)
依家d外掛真係高級⋯

識⋯⋯識郁既G-UNIT呀 感動

引用:
作者: pet3 查看文章
第10集冠軍 有問為什麼官方營運不做野
上星期既問題唔好依家解左畫先答我啦

此篇文章於 06-05-18 07:53 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 06-05-18, 09:24 PM   #1489
肉羊哩咖
griffin611

#10 Now you see me

- 個外掛設計咁巧妙嘅,整嘅人花咁多心機,一係對隻game有好強大嘅怨念,一係就好無聊,一係就好黑心
- 搞到連 admin 都無符?真係咁?
- 「面具男」隊?!
- 又見不死身の男過場
-一班為老不尊~~~
-個會真係咁秘密?admin點會唔知啫?!
- 獸人隊都算係老實,主腳雖雖執二攤,但係以兒童向作品,點都有得出場
-繼「花旗少林」,又有「血染東方一片紅」
-瑪姬大姐部機真係意料之外~
-咁多舖排,莎拉終於有用,下一話忍者反正,都係咁精彩掛?

舊 06-06-18, 08:11 AM   #1490
pet3
The One

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
- 個外掛設計咁巧妙嘅,整嘅人花咁多心機,一係對隻game有好強大嘅怨念,一係就好無聊,一係就好黑心
- 搞到連 admin 都無符?真係咁?
- 「面具男」隊?!
- 又見不死身の男過場
-一班為老不尊~~~
-個會真係咁秘密?admin點會唔知啫?!
- 獸人隊都算係老實,主腳雖雖執二攤,但係以兒童向作品,點都有得出場
-繼「花旗少林」,又有「血染東方一片紅」
-瑪姬大姐部機真係意料之外~
-咁多舖排,莎拉終於有用,下一話忍者反正,都係咁精彩掛?
低級地區只能低級人入
壞人頭目應該很低lv(機都唔坐那種)
未發動貼紙之前 應該無法檢測

這次作戰是機械人管理員開特權比所有人入之後封路線

FGO 目標預算
舊 06-06-18, 10:09 AM   #1491
肉羊哩咖
griffin611

如果 OP 無老點,上半部(?)個 boss 係會有部咱家機,佢 hack 到個系統,連 ID 都隱藏到,扮低 level 應該難唔到佢,預計下一話交待埋忍者個身世,跟住打 boss

再多少少吐糟
- 瑪姬姐嗰隊原來係成班同好嚟
- 世界第七居然揸部Seed 系 MA,肥油炮萬歲!照計好勁先啱,但係無乜表現就被秒咗
- 卡普點樣嚮太空度移動㗎? 無乜表現預咗,但居然引發一幕英雄救「美」~~
- 一開打隆美爾就路人化

此篇文章於 06-06-18 10:15 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 06:12 PM   #1492
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

次回 トランザム

舊 06-12-18, 06:29 PM   #1493
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
差D唔記得有呢套野……果然係垃圾營運……

舊 06-12-18, 06:56 PM   #1494
pet3
The One

https://www.youtube.com/watch?v=VwOoJSAGk7M

我們中出了叛徒

這套不會只有13話吧?

FGO 目標預算

此篇文章於 06-12-18 07:15 PM 被 pet3 編輯。
舊 06-12-18, 08:01 PM   #1495
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

其實今集幾好睇呀⋯
唔係好睇左閃忍既過去同說得

係好睇左藉住對面三個外掛傭兵既戰鬥方式、刻畫出佢地真係對GBN(或者係高達本身)冇愛

舊 06-12-18, 08:11 PM   #1496
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
其實今集幾好睇呀⋯
唔係好睇左閃忍既過去同說得

係好睇左藉住對面三個外掛傭兵既戰鬥方式、刻畫出佢地真係對GBN(或者係高達本身)冇愛
閃忍個過去...呢D三四流公會流程,真係悶到嘔
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 09:04 PM   #1497
肉羊哩咖
griffin611

#11 超級機械人大戰 GBN

-大張老師又使出拿手好戲--合體!
-係老梗咗少少,今次寫忍者個過去畀足時間,出賣原汁都要輸,悲劇
-跟住出雙重說得~
-三大天王除咗隻卡碧尼改其他都係麻麻,因為都係無愛呢個精神指令?
-你有間無我都有屈機嘅NT-D,格食格
-大佬出場,下一話好似有少少講返佢個身世,最係大波係魔霸?唔係喎
-男主腳同魔獸隊仲未分出高下,邊只十三話咁少?

舊 06-12-18, 09:25 PM   #1498
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
鐘意SD就係原罪嗎

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 09:35 PM   #1499
ゆり

開trans-am變左光之翼

等等明明第9話先話唔會用transam
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 09:42 PM   #1500
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
官網公布咗第二季OP同ED

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 393 02-02-24 09:44 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 10:36 AM

手機版 | APP版