Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-26-14, 04:19 PM   #101
Sam=R
Insane Gamer
???

註冊日期: May 2007
睇try burning設定圖平平無奇, 好彩實體化之後都幾ok, 等mg

Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-14, 11:37 PM   #102
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
學姐新機後面個洞一看就知道是變MS化轉90度向下插腰
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-14, 11:40 PM   #103
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
由於sunrise 完全唔夠人加力
富野 福田 GBF三套スケジュール都好唔掂

ガンダムビルドファイターズトライの放送もテレビ東京系列では第12話が年内最後となりました。現在厳しいスケジュールの中、新OP・EDも含め後半の話数制作にスタッフ一同頑張ってくれています。アニメは監督やPだけでは完成しません。関係者の皆様、引き続きよろしくお願いします!

舊 12-27-14, 02:37 AM   #104
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
其實lady不太可能怕年齡被爆吧....

七年前那個怎樣看都是完全平面的貧乳...
如果現在是怕老的年齡,那七年前應該都不會跟現在的身材差這麼多
女性青春期平均到最多20歲,要做成這身材差的話現在都一定不過30啊

其實是怕被爆去了豐胸吧

舊 12-31-14, 11:32 PM   #105
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-15, 09:41 AM   #106
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
剛剛睇緊第一季 點解可以打得咁燃

不死鳥wing vs sbg 好男人式既戰鬥 睇到我眼濕濕
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-15, 03:31 PM   #107
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
LOVE LIVE X GUNPLA = 高度危險物品。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-15, 04:16 PM   #108
money
◆.西野司命.◆

舊 01-01-15, 09:29 PM   #109
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
剛剛睇緊第一季 點解可以打得咁燃

不死鳥wing vs sbg 好男人式既戰鬥 睇到我眼濕濕
第一季係好燃,第二季重點推大量gunpla,唔多燃得起
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-15, 07:35 PM   #110
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: Sam=R 查看文章
睇try burning設定圖平平無奇, 好彩實體化之後都幾ok, 等mg
而家呢個小改係全國賽用 到世界賽應該又會有新機
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
第一季係好燃,第二季重點推大量gunpla,唔多燃得起
世海君燒到成頭火都唔夠燃? 可能要師父出場先完全燃燒
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-15, 07:27 PM   #111
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
GBF Try 12:

1. Amazing Red Warrior?! 咁多名?不過唔監生中止場比賽,隻Dead-end應該會輸得好慘
2. 三代名人好心你咪嚮度大蝦細
3. 同化現像?!呢啲粒子要禁喇
4. 繼續以拳交心,兩場都幾㜣
5. 但快到點都睇唔清楚女川口部機啫
6. Lady川口?係咪佢名人老婆嚟? (第4代?)
7. 回應都係三倍速!笑咗
8. 原來學姐仲有咁多招未出,但都係畀女川口打低
9. 最後出場嘅係新肉包?!同舊肉包有冇血緣關係?

舊 01-05-15, 08:55 AM   #112
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
GBF Try 12:

1. Amazing Red Warrior?! 咁多名?不過唔監生中止場比賽,隻Dead-end應該會輸得好慘
2. 三代名人好心你咪向度大蝦細
3. 同化現像?!呢啲粒子要禁喇
4. 繼續以拳交心,兩場都幾㜣
5. 但快到點都睇唔清楚女川口部機啫
6. Lady川口?係咪佢名人老婆嚟? (第4代?)
7. 回應都係三倍速!笑咗
8. 原來學姐仲有咁多招未出,但都係畀女川口打低
9. 最後出場嘅係新肉包?!同舊肉包有冇血緣關係?
9....新女不似有肉包吧....明明貧的

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-15, 01:43 PM   #113
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
引用:
作者: pet3 查看文章
9....新女不似有肉包吧....明明貧的
似俄國女,但時間上不可能,上輯只係過左7年(又唔係魔裝機神..)

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-15, 07:46 PM   #114
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: money 查看文章
由於sunrise 完全唔夠人加力
富野 福田 GBF三套スケジュール都好唔掂

ガンダムビルドファイターズトライの放送もテレビ東京系列では第12話が年内最後となりました。現在厳しいスケジュールの中、新OP・EDも含め後半の話数制作にスタッフ一同頑張ってくれています。アニメは監督やPだけでは完成しません。関係者の皆様、引き続きよろしくお願いします!
光頭個套未看
但其他兩套唔單止人手問題,係連故事構成都有根本性問題

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-15, 01:32 PM   #115
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: clanyuen1 查看文章
似俄國女,但時間上不可能,上輯只係過左7年(又唔係魔裝機神..)
知唔知白髮女今年幾大? 7歲嘅話, 有可能

舊 01-06-15, 02:19 PM   #116
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
知唔知白髮女今年幾大? 7歲嘅話, 有可能
中出再妊娠 唔洗時間 ?

另外2個世界時間是同步的 (一代時零次還能晚上回異世界早上到地球)

一代時間點完即中出 (先不說犯罪)
兒女都比盡6歲

再剛剛部長,垃圾4眼 小時候的人設 (3-4年之前)
明顯的新女主角人設比部長小時候更高更成長(部長現在中3)

係唔係都把人物說成一代的子女的人好怪....
之前說世海未來是
被打槍

這次就到新女人物嗎 ?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-15, 02:27 PM   #117
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: pet3 查看文章
中出再妊娠 唔洗時間 ?

另外2個世界時間是同步的 (一代時零次還能晚上回異世界早上到地球)

一代時間點完即中出 (先不說犯罪)
兒女都比盡6歲

再剛剛部長,垃圾4眼 小時候的人設 (3-4年之前)
明顯的新女主角人設比部長小時候更高更成長(部長現在中3)

係唔係都把人物說成一代的子女的人好怪....
之前說世海未來是
被打槍

這次就到新女人物嗎 ?
其實有唔少睇左第一季既觀眾已經不斷將自己對第一季角色既熱情強行咁反映左係呢一季到

同埋不停無限地神化上一季角色

雖然我都好期待紅白毛既出現
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-15, 01:49 PM   #118
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: fortel 查看文章
其實有唔少睇左第一季既觀眾已經不斷將自己對第一季角色既熱情強行咁反映左係呢一季到

同埋不停無限地神化上一季角色

雖然我都好期待紅白毛既出現
係呀! 點吖?

紅白毛? 好似ZZ某女子咁?! (佢係紅黃)

舊 01-07-15, 05:16 PM   #119
money
◆.西野司命.◆

舊 01-07-15, 05:17 PM   #120
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
杉田有高達渣喇

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-15, 05:23 PM   #121
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
杉田畢業

舊 01-07-15, 05:26 PM   #122
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
杉田呀!!!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-15, 05:28 PM   #123
money
◆.西野司命.◆

舊 01-07-15, 05:31 PM   #124
Slush
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: anyone 查看文章
杉田有高達渣喇
引用:
作者: Sar8 查看文章
杉田畢業
引用:
作者: GN00508771 查看文章
杉田呀!!!
唔係高達,係鋼普拉!

舊 01-07-15, 05:33 PM   #125
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
杉田竟然有渣高達既一日

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 393 02-02-24 09:44 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 12:17 PM

手機版 | APP版