Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
Mazinger-Z 10:42 PM 10-07-04
作者: 雪舟等楊:
其實美版可唔可以同日版合到體
superlink+energon
同一個模做出來的東西為什麼不能合體質
Mazinger-Z 10:44 PM 10-07-04
究竟邊間仲有日版sc-01
另,superlink戰鬥派sd21,本月到貨
旺角皆x見到有
價錢不詳
雪舟等楊 10:52 PM 10-07-04
作者: Mazinger-Z:
旺角皆x見到有
價錢不詳
邊層咩位置
你指戰鬥派定sc01
Mazinger-Z 12:46 AM 10-08-04
sc-01
3/f
Rance 01:29 AM 10-08-04
今日買左隻美版Rx-8 $158...
變對腳煩過掃把佬好多,扭來扭去
無賴男 04:00 AM 10-08-04
作者: Rance:
yah~RX8 so handsome,i bought jap ver~
show the pic
kuuga:fire red RX8 wake up~!!!

LACUS:cold white RX8 warm up~!!!

kog:圖大,56k小心~~
雪舟等楊 09:45 AM 10-08-04
作者: Mazinger-Z:
sc-01
3/f
多謝
雪舟等楊 09:47 AM 10-08-04
作者: 無賴男:
yah~RX8 so handsome,i bought jap ver~
show the pic
我都係紅色
$300走人
而家紅色起哂價,好彩早入
白色仍然$300
證明:紅色rx8型好多
鳳熾魂 07:05 PM 10-08-04
我想知遲下係唔係復刻2010中狂派有獅子,鷹合體果隻丫
無賴男 07:38 PM 10-08-04
我都係紅色
$300走人
而家紅色起哂價,好彩早入
白色仍然$300
證明:紅色rx8型好多
其實都幾平均,都有好多人覺得白色靚d,個人覺得紅色sharp 和cool d ,白色斯文handsome d 2隻我都咁like
雪舟等楊 09:24 PM 10-08-04
作者: armswong:
我想知遲下係唔係復刻2010中狂派有獅子,鷹合體果隻丫
12月

我今日做了一件事令我放棄了柯柏文
索性等買superlink戰鬥派
黃昏之魔彈 09:47 PM 10-08-04
作者: Rance:
邊度有ar?
Rance 10:44 PM 10-08-04
兆萬2樓○蟻...間野隻美版jeep重平$138...
無賴男 12:08 AM 10-09-04
the red car is new...but now is not on sale....

鳳熾魂 09:06 AM 10-09-04
12月

我今日做了一件事令我放棄了柯柏文
索性等買superlink戰鬥派
知唔知會大約幾錢丫
雪舟等楊 10:13 AM 10-09-04
作者: armswong:
知唔知會大約幾錢丫
~$1000
鳳熾魂 10:32 AM 10-09-04
~$1000
以前買都唔洗啦,我隻獅子好似買左100蚊都唔洗
雪舟等楊 10:33 AM 10-09-04
咁唔知喇
個價係人地估,正式好似未firm實
鳳熾魂 12:56 PM 10-09-04
應該唔會太貴,因為點講都係復刻
雪舟等楊 09:15 PM 10-10-04
買了sd-14
仲有sc-01
雪舟等楊 10:50 AM 10-17-04
superlink sd-21 戰鬥派
$478
旺角某處價
蒲公英 01:32 PM 10-17-04
我想問下變形金剛d卡通有冇出過VCD/DVD架?

尋日終於買番BT04部JEEP~$288
Mazinger-Z 04:09 PM 10-17-04
去信和see see~
雪舟等楊 04:15 PM 10-17-04
superlink
旺角大佬版有prt1,2
但日本仲未播完
<~等播完先入
Rance 05:32 PM 10-17-04
見到newsgroup話出左energon 鋼鎖飛撲...未得閒出去買,唔好咁快賣哂啊~~~
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面