Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-04, 08:50 PM   #1
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
特攝版spiderman x)

http://www.toei-video.co.jp/DVD/sp21/spiderman.html

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-04, 08:59 PM   #2
兄澤命斗
Game Master

註冊日期: Jul 2002
我見過
重有絕招出,變身果陣射張紙落去變身............
不過段片搵唔返
兄澤命斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-04, 09:01 PM   #3
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
豬豬俠無版權ga咩?

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-04, 09:25 PM   #4
石光
God of Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
變左日本人
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-04, 11:07 PM   #5
卡路士carlos
Senior Gamer
自訂用戶頭銜

註冊日期: Jan 2004
唔夠膽想像會變成點
卡路士carlos 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-04, 11:09 PM   #6
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
極想睇
有巨大機械人就是熱血

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-04, 11:23 PM   #7
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
多數都係咁架啦...
一開始有d嘰嘰同怪人搞搞震,主角fing fing下對手變豬豬俠打爆佢地,跟住有隻幹部跳出黎變大隻怪人,豬豬俠就跳上豬豬機械人打死佢,咁就一集....

舊 06-29-04, 11:53 PM   #8
naco
Insane Gamer

多謝介紹!!!
睇黎有吸引過「蜘蛛俠2」,好想睇.............

舊 06-30-04, 01:32 PM   #9
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
佢漫畫版係咪池上遼一畫0既呢?

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-04, 01:34 PM   #10
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Astaroth
豬豬俠無版權ga咩?
東寶當年有買個版權

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-04, 01:34 PM   #11
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: naco
多謝介紹!!!
睇黎有吸引過「蜘蛛俠2」,好想睇.............
吸引過「蜘蛛俠2」!?唔係呀ma
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-04, 01:36 PM   #12
AGITΩ
Game Master

註冊日期: Feb 2003
好似仲會有拉打V3客串...

舊 06-30-04, 01:39 PM   #13
naco

引用:
作者: S.T.A.R.S.
吸引過「蜘蛛俠2」!?唔係呀ma
Difficult to explain. Anyway, IT'S COMPLICATED

舊 06-30-04, 05:50 PM   #14

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Rance
多數都係咁架啦...
一開始有d嘰嘰同怪人搞搞震,主角fing fing下對手變豬豬俠打爆佢地,跟住有隻幹部跳出黎變大隻怪人,豬豬俠就跳上豬豬機械人打死佢,咁就一集....
你呢個只適合戰隊系列

幪面超人(Kamen Rider).
6124 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-04, 05:56 PM   #15
赤目黑龍
赤貧神

PSN  IDdamnprincess
呢套嘢好耐歷史囉~~~
呢套嘢係日本......應該係唯一一套正式攞正版權製作嘅特攝片
相當唔錯o架~~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-04, 06:00 PM   #16
thom
Ultimate Gamer

之前睇過變身條片,超讚的說
thom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-04, 06:12 PM   #17
Ishimura