Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 
PC電腦遊戲討論版>キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~
Edward29 05:24 PM 04-16-12
作者: okabe:
打7日應該係第一次
之前D盃都係打5-6日
運營係腦殘定係有信心尼次EVENT內容可以吸引人去同你打咁多日?
以佢o地一路o既表現, 我睇佢都係腦殘多.......
Edward29 05:25 PM 04-16-12
作者: zzzdx:
上次兩邊都出左張S+WY火野俾我,我兩邊都練緊佢
N E劵出過S+亞一翼、星劵出過SS+比爾
Y E劵出過SS+羅......可惜G+DF劵出左GS+羅,結果俾GS+食左
睇o黎你真係好運過我好多.......
藍澤千影 05:28 PM 04-16-12
作者: Edward29:
以佢o地一路o既表現, 我睇佢都係腦殘多.......
その他にも、豪華なイベント報酬が用意されているぞ!
詳細は、イベント開催を待とう!

有一張G+我都算他豪華了
衝鋒槍 05:31 PM 04-16-12
你估今次幾點開波呢
Edward29 05:47 PM 04-16-12
作者: 藍澤千影:

擊破數401-750應該有一張G+券.....
Edward29 05:47 PM 04-16-12
作者: 衝鋒槍:
你估今次幾點開波呢
宜家都未有水賣, 應該21:00啦
spikekit 05:50 PM 04-16-12
作者: 不是藍星人:
新田盃一開就無得你打 hd 隊喇
咁為左兩支能量飲品應酬下運營囉
Edward29 05:51 PM 04-16-12
今次應該同史杯一樣, 射龍門+儲珠出必殺技,
上次有寫馬高o既師兄可以拎返出o黎用了.
Edward29 05:52 PM 04-16-12
作者: spikekit:
咁為左兩支能量飲品應酬下運營囉
連參加賞應該有三支吧......
ko121314 05:53 PM 04-16-12

佢比唔到張有用o既我, 再豪華都係同窮人餐一樣
6eo 06:02 PM 04-16-12
7日....
我當休息下算

新田岩岩練爆左張GS
又要練過
藍澤千影 06:03 PM 04-16-12
作者: ko121314:
之前抽到D和D+的你最沒資格說窮
Edward29 06:04 PM 04-16-12
作者: ko121314:
開蛋抽到重複/地雷是正常的吧.....
今次係新田杯, 分分鐘出親都係四聖獸/南葛高校.
ko121314 06:13 PM 04-16-12
之前抽到D和D+的你最沒資格說窮
死慳死抵先有少少錢入少少point微課金
冤枉啊~~~

係P+ & D+至真
okabe 06:17 PM 04-16-12

有+ 加CHOK樣

中学
全日本
高校
合流・・・アレ?
藍澤千影 06:19 PM 04-16-12
真的有D強度....
不過手上有D日向不太受誘惑
衝鋒槍 06:22 PM 04-16-12
真的有D強度....
不過手上有D日向不太受誘惑
其實張CHOK尖值唔值玩幾千蚊去扲....?
zzzdx 06:23 PM 04-16-12
灰合流sosad
藍澤千影 06:34 PM 04-16-12
反正將來FW杯的強球員一堆,射球杯一定不會課金
gsw 06:40 PM 04-16-12
班人要彌威,垃圾都當寶架啦.
spikekit 06:44 PM 04-16-12
女性玩家召換
zzzdx 06:51 PM 04-16-12
出多幾次,組成全日本(chok樣組)
Edward29 07:11 PM 04-16-12
作者: zzzdx:
出多幾次,組成全日本(chok樣組)
呢張 Chok 得o黎冇強哥咁型......

Btw, 有冇師兄睇過高橋本《傲-PRIDE》?
macgyver 07:16 PM 04-16-12
又可以儲rush &水
藍澤千影 07:21 PM 04-16-12
打了大約8萬P,可以休息了~
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 

返回主題版面