Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-10-12, 08:54 PM   #251
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁可能因為分歧我去左大天使號吧
我冇呢關
有一關巴拿馬大戰(飛降而舞之劍), 我走去 追擊zaft 的軍隊, 可能係因為咁去咗另一個分支

有樣嘢想問下, 如果我打完聯合, 再轉陣營玩, 駛唔駛開個新save, 定可以覆寫 , 同埋假設我有的聯合任既評價想再打多次, 而我又開zaft 時, 咁, 仲可唔可以玩番聯合個邊?

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

此篇文章於 06-10-12 08:58 PM 被 martinyau1979 編輯。
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 08:56 PM   #252
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
戈關係阿拉斯加. 啦~~~

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 08:58 PM   #253
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: 雷火武 查看文章

唔得
聽日去買
買女人定買game先?
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 09:02 PM   #254

引用:
戈關係阿拉斯加. 啦~~~
haha. 我初頭以為呢關有bug, 因為的敵機無哂, 到之後先知要去目的地

唔知呢隻高達有無dlc, 硬係覺得會有 , 始終仲有好多外傳機可以加
西川 既 黃昏之魔彈, 同海涅, 係未會無咗, 我聽a9個邊話無jor 個角色?

A9 睇有的人 問有無cagali , 但係有的人話唔會有配音, 又話什麼cagali 事件, 其實係發生咩事? 唔係好明

地球不曾為誰停一停

此篇文章於 06-10-12 09:06 PM 被 martinyau1979 編輯。
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 09:04 PM   #255
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: martinyau1979 查看文章

明明係個女人game review, 但係我不期然個焦點望jor去第2度
飛釘

明明係Seed既game, 點解show OO出黎

舊 06-10-12, 09:07 PM   #256

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
飛釘

明明係Seed既game, 點解show OO出黎
吸引 人既眼球 事實證明係好成功

地球不曾為誰停一停

舊 06-10-12, 09:19 PM   #257
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
飛釘

明明係Seed既game、點解show OO出黎
如果係OO gundam game
sell twin GN driver都可以
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 09:41 PM   #258
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:

明明係個女人game review, 但係我不期然個焦點望jor去第2度
嘩,呢舖真係GUNDAM SEED啦

ANOTHER個關巨兵進擊係咁出MA
點打好

舊 06-10-12, 09:53 PM   #259
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
haha. 我初頭以為呢關有bug, 因為的敵機無哂, 到之後先知要去目的地

唔知呢隻高達有無dlc, 硬係覺得會有 , 始終仲有好多外傳機可以加
西川 既 黃昏之魔彈, 同海涅, 係未會無咗, 我聽a9個邊話無jor 個角色?

A9 睇有的人 問有無cagali , 但係有的人話唔會有配音, 又話什麼cagali 事件, 其實係發生咩事? 唔係好明
event 卡嘉莉有聲出

但有冇得用就........

西川 既 黃昏之魔彈, 同海涅,<<<

部機一定有 人就算啦

不過真係好多野都冇-.- 異端非規格型 紅異端火星型 聖約都好似冇吧-.-

舊 06-10-12, 10:01 PM   #260
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:

部機一定有 人就算啦

不過真係好多野都冇-.- 異端非規格型 紅異端火星型 聖約都好似冇吧-.-
卡嘉莉有得用,放棄射機....用格機去格打得重快過一部部射...
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 10:12 PM   #261
kyo353
Game Master

引用:

部機一定有 人就算啦

連高機動型GINN都冇
你講個D諗都唔好諗啦

舊 06-10-12, 10:13 PM   #262

終未之光, 臨尾條柱係未玩我, 又嫣紅, 又正義, 又加一推怪, 點lock 條柱打..............
臨尾差少少打爆, 之後突然轉lock lock 唔番條柱, 比幾架機追殺.....................最後game over

地球不曾為誰停一停

舊 06-10-12, 10:54 PM   #263
kcwoo
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDKC_HK
原來partner用既機都有TP拎 練機快好多
kcwoo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 11:44 PM   #264

點解架紅色異端既巨人裝咁痴線架......................一刀劈死我滿血既strike, 6千幾血, 一嘢比佢一刀斬爆jor.................

地球不曾為誰停一停

舊 06-11-12, 12:24 AM   #265

岩岩開jor 呢部雙狗頭渣古幽靈, 超勁law, 又型到爆

地球不曾為誰停一停

舊 06-11-12, 02:47 AM   #266
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
估唔到有紅Frame逆三角
渣古勇士5星戰隊

笑左lol

此篇文章於 06-11-12 02:58 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 02:49 AM   #267
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

destiny impules game入邊有幾多呢...暫時get左2部 設定就4部(一部唔見左)

引用:
作者: kyo353 查看文章
連高機動型GINN都冇
你講個D諗都唔好諗啦
參戰作品冇 GUNDAM SEED DESTINY ASTRAY

舊 06-11-12, 11:25 AM   #268

以下全是轉載:

單通一個路線後自捏角色的限制解除(扎夫特可以捏自然人)
通二個路線無獎勵
三路線通關後 自捏和原作角色成長限制解除、機體搭乘和出擊限制解除、原作角色可參與的任務限制解除(時代、勢力)

把所有能刷的關卡都刷過一遍之後(任務達成率96.9%),在所有存檔裡追加最後3個外傳任務,沙漠の獵人、宇宙の狩人、戰鬥命運
以上解禁獎勵的出現和任務評價無關

全外傳任務S評價,開啟外傳機體可以在全任務出擊的獎勵
全任務A評價以上,開啟機體出擊時代限制解除
全任務S評價以上,開啟機體改造上限、下限解除
右上已經沒有空位放新的解禁獎勵了,所以收集到的機體無法跨存檔使用...

最後3個任務中,戰鬥命運就是老樣子的全機體,基本沒難度只要不死都能有SS
另外兩關是高達無雙..30分鐘內不斷循環的砍幾組雜兵+小BOSS,最後以每擊墜100機為單位加算分數,一場大約能刷2萬多TP...

http://udmovie.blogspot.hk/2012/06/seed_09.html

會唔會有呢部強化型?

係未呢部聖約?

ZGMF-11A

地球不曾為誰停一停

此篇文章於 06-11-12 11:38 AM 被 martinyau1979 編輯。
舊 06-11-12, 11:58 AM   #269
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:

係未呢部聖約?

ZGMF-11A
呢部叫再生

呢部先係聖約

舊 06-11-12, 04:16 PM   #270
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
差一個獎杯
故事MODE CE.73 黑強襲和觀星者

舊 06-11-12, 05:02 PM   #271
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Smile

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
差一個獎杯
咁快白金

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 05:08 PM   #272

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
差一個獎杯
你地的進度真係快, 我尋晚先完咗seed 既聯合線 only

地球不曾為誰停一停

舊 06-11-12, 05:11 PM   #273
kyo353
Game Master

引用:
作者: Transformers 查看文章
咁快白金
日本個邊話廿幾個鐘就得
我都要快D衝完呢隻之後玩其他

舊 06-11-12, 05:19 PM   #274

無人試AD-HOC ?

地球不曾為誰停一停

舊 06-11-12, 06:38 PM   #275
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360

total 95 missions?
If that's true, that's worth to buy
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
The Agency [開発中止] 神祕人1號 電視遊戲討論版 21 04-01-11 03:05 AM
Megaman Universe [開発中止] 6402oen 電視遊戲討論版 86 03-31-11 10:39 PM
Gun Loco [XBLA] (開発中止) neo 電視遊戲討論版 19 03-19-11 02:00 AM
[業界] マーベラス(MMV)、PS3・360向けに開発着手していた大作RPGの開発を中止 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 0 02-10-11 04:07 PM
[新聞] Pentax 645 Digital... 開発中断 KKH 照相館 4 03-28-08 11:56 AM

現在的時間是 06:51 AM

手機版 | APP版