Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-16, 05:39 PM   #326
www43w2002
Insane Gamer
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
想問問4特別信和仲有冇幾錢
仲要等收工
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 05:40 PM   #327
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
有無人係要全Game (PS4+PSV+全限定Code[PS4+PSV])?

舊 03-24-16, 05:48 PM   #328
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
Code全要
PS4 Game係多左一隻嗎?
其實我未買Game

此篇文章於 03-24-16 05:50 PM 被 zero0417hk 編輯。
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 06:02 PM   #329
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
話說有冇人知觀賞mode要升到幾多lv至開到?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 06:06 PM   #330
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
話說有冇人知觀賞mode要升到幾多lv至開到?
我估30,30有成就
如無意外2日後知
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 06:59 PM   #331
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
呢緊連Miki都加入喎!
http://www.famitsu.com/news/201603/22101851.html

PS:今日已經24號啦!請問有冇最新合作消息詳情呀!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 08:10 PM   #332
GOGamer

註冊日期: Mar 2016
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
Poster重有邊個要?(請講明你要邊個定成set)
已PM

引用:
作者: kanone 查看文章
希望4日連假有攻略wiki列哂D喜好品
D無愛角色完全唔想loop幾次
Helena,marie,momiji完全無動力玩

Ayane我可以提供到齊8成以上既道具表
我都係對MARIE無愛,但係為左個杯就無辦法,唉 有次我7個任做晒,最後竟然話滿足度99,俾得個S我又唔開最終結局…
…我當堂心都離一離
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 08:23 PM   #333
GOGamer

引用:
嘩,但洗唔洗玩到成千銀?我唔想隻Game變課金地獄喎。

個d券只係俾你用黎代替OWNER幣黎用,舉個例跳舞券有兩張需要70至80萬OWNER幣,亦可以用呢d券17至18買,但係OWNER幣都幾難羅或者說需要運氣及時間
舊 03-24-16, 09:15 PM   #334
1pi

註冊日期: Aug 2013
黃金 最強版賣晒
PS4限定版 980, 我入左一隻, 走嗰陣重有一盒.

信和 熱線有一隻未開過ge PSV限定版 + 一盒疑似開過ge最強版海報, 要一set咁買, 價錢係1198

買唔到最強版, 個心好唔安樂, 好唔甘心T_T

此篇文章於 03-24-16 10:47 PM 被 1pi 編輯。
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 09:29 PM   #335
tim0627
Junior Member

註冊日期: Jan 2013
引用:
作者: 1pi 查看文章
黃金 最強版賣晒

信和 熱線有一隻未開過ge PSV限定版+最強版的海報, 要一set咁買, 價錢係1198

買唔到最強版, 個心好唔安落, 好唔甘心T_T
唔係話分派發貨咩,我問某藍店話特別版未返貨,等之後再算
tim0627 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 10:43 PM   #336
1pi

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: tim0627 查看文章
唔係話分派發貨咩,我問某藍店話特別版未返貨,等之後再算
信和熱線4眼收銀話: 俾人cut晒D單, 今批最強版賣晒, 之後就冇啦.

如果藍店之後有, 記得係度講出黎, 我始終都係想入返一隻最強版
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 10:51 PM   #337
ComeLOLoh

忍唔住,出左去行左個大運。完全無買到任何版本、亦當然無買最強。
涼粉有一盒,同我報價29xx。我再好清楚問多次確認…29xx
Display價果然好靚。X_X

引用:
黃金 最強版賣晒

信和 熱線有一隻未開過ge PSV限定版 + 一盒疑似開過ge最強版海報, 要一set咁買, 價錢係1198

買唔到最強版, 個心好唔安樂, 好唔甘心T_T
我都見到,唔值。

等遲d補貨先。隻game咁搞法,本身已經好貴,未派晒貨搞到再升,貴過上次隻DOA5 Last Round限定絕對唔值而家街個價。

舊 03-24-16, 10:52 PM   #338
tim0627

註冊日期: Jan 2013
引用:
信和熱線4眼收銀話: 俾人cut晒D單, 今批最強版賣晒, 之後就冇啦.

如果藍店之後有, 記得係度講出黎, 我始終都係想入返一隻最強版
OK,如果唔嫌貴,PLXX-ASXA 同BXYGAXE2 都好似仲有
tim0627 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 10:55 PM   #339
ComeLOLoh

d 外國人同PA買,都好多重係未出貨。
所以PA應該未有齊貨去應付限定版 d order。

舊 03-24-16, 11:09 PM   #340
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
中文版份外傳神

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 11:12 PM   #341
sing1980

註冊日期: May 2004
引用:
作者: kanone 查看文章
仲有樣我覺得超重要
唔想見個人黑蚊蚊記得搽cream白色果支
時效2time slot,要keep住白1日要用2次
每日早上一次ok的
sing1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 11:19 PM   #342
zero0417hk

PLXX-AXXX個中文版最強包寫住現有存貨, 通常會於 24 小時內寄出.
不過個價就.........
舊 03-24-16, 11:21 PM   #343
ComeLOLoh

引用:
作者: mrk 查看文章
呢緊連Miki都加入喎!
http://www.famitsu.com/news/201603/22101851.html

PS:今日已經24號啦!請問有冇最新合作消息詳情呀!
初音Miku唔係加入。
只係雜誌見兩隻Game同一週出,同時間訪問兩位製作人。
會有200名抽獎Cover海報/封面, 初音Miku+Marie Rose來紀念一下。
因兩個馬尾角色差唔多…

舊 03-24-16, 11:23 PM   #344
ComeLOLoh

引用:
作者: zero0417hk 查看文章
PLXX-AXXX個中文版最強包寫住現有存貨, 通常會於 24 小時內寄出.
不過個價就.........
不過係神早d 人訂左,重有d到而家都未寄出。

舊 03-24-16, 11:23 PM   #345
sing1980

註冊日期: May 2004
引用:
作者: GOGamer 查看文章
想問下打排球有無咩技巧, 都唔知 正方 同 圓圈 有咩分別
正方<= 2傳,正常接到會推個波比電腦直接"殺"波
圓圈<= 傳波,會傳比電腦再比你殺波

左邊古自方向、右邊古電腦走位(only 4 position 上下左右)

圓圈接波起手慢過正方小小 & 所有波必須提早0.2秒以上接。

習慣左對面HARD X HARD 都好易贏,除能非電腦(PARTNER)唔開心
sing1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 11:27 PM   #346
maskrider
變身!!!

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDjpfelixmcli
引用:
不過係神早d 人訂左,重有d到而家都未寄出。
我VITA件DOAX3 Collectors' Edition同初音DIVA-X都仲烘住未出,9 號落訂。

amazon JP 隻 PS4 DOAX3 都出咗貨啦。

舊 03-24-16, 11:32 PM   #347
ComeLOLoh

今次係假期前夕,加無派晒貨。
PA更加忙,全世界外國玩家係佢道訂。

今次Game/Code等等有無人係要日版架?

此篇文章於 03-25-16 12:18 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 01:02 AM   #348
GOGamer

引用:
作者: sing1980 查看文章
正方<= 2傳,正常接到會推個波比電腦直接"殺"波
圓圈<= 傳波,會傳比電腦再比你殺波

左邊古自方向、右邊古電腦走位(only 4 position 上下左右)

圓圈接波起手慢過正方小小 & 所有波必須提早0.2秒以上接。

習慣左對面HARD X HARD 都好易贏,除能非電腦(PARTNER)唔開心
唔該曬,想問清楚D

要得分係米只有殺球?
殺球有無可能自己控制方向?
操作電腦具体有乜用呢?
對方殺球時乜情况要接,乜情況要阻?

希望高手指點!

另外那個butt battle 有無乜技巧呢?

Thanks
舊 03-25-16, 01:12 AM   #349
zero0417hk

引用:
今次係假期前夕,加無派晒貨。
PA更加忙,全世界外國玩家係佢道訂。

今次Game/Code等等有無人係要日版架?
Code全收, 要中文版
唔該哂巴打
舊 03-25-16, 01:37 AM   #350
PORTABLE

註冊日期: Mar 2009
有冇人淨放限定想收Code
PORTABLE 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
[分享] Dead Fantasy II - DOA vs FF nofire 電視遊戲討論版 26 03-31-08 02:01 AM
death or alive - 生死格鬥(doa?) 佐藤成樹 電影版 86 10-10-06 05:29 PM
[XB]Dead Or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 neo2046 電視遊戲討論版 0 12-18-04 10:27 PM
[XB]DEAD OR ALIVE Ultimate圖片及影片,行版10月28日發售($299預訂送DOA Ultimate) 神祕人1號 電視遊戲討論版 344 12-01-04 10:54 PM

現在的時間是 03:30 AM

手機版 | APP版