Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-16-15, 01:59 PM   #8301
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
信賴與安定的綠茶
lv40都等倍打到4萬真係神力

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:01 PM   #8302
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
根本一樣,擇1抽定十抽下邊有得睇,寫到明1-4一樣,係5,6先唔同

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:26 PM   #8303
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
傑克真係咁好出嗎
抽到嘔先出到仲要連埋大姐一齊出sosad
今次皇妃堅係up,真係瘋狂咁出
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:32 PM   #8304
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
信賴與安定的綠茶
lv40都等倍打到4萬真係神力
同期荊軻打緊1萬2....仲要自已扣血....
肥凱就係佢兩個中間

想放棄荊軻走去升大流士無咁嬲
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:37 PM   #8305
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
說來你中大獎就轉下一個箱還是全換了才轉的?
我又唔課金.....中獎後玩多次十下就轉
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:37 PM   #8306
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
根據歷屆任務既經驗
呢兩日應該換晒絲帶同鈴鈴既野先

星星(平蜘蛛)同魔法襪子(本能寺分)只會愈跌愈多

舊 12-16-15, 02:40 PM   #8307
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
最終靈基欠三隻爪:0)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:45 PM   #8308
gingq7

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
根據歷屆任務既經驗
呢兩日應該換晒絲帶同鈴鈴既野先

星星(平蜘蛛)同魔法襪子(本能寺分)只會愈跌愈多
AP 5 每日只能打一次, 未必好似本能寺咁爽了

不過襪子要求其實唔多, 我自已就打夠100絲帶+100鈴換左2張禮裝先, 之後就跟大腿用乜禮裝就打乜(鈴/絲帶/星)
舊 12-16-15, 02:53 PM   #8309
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: gingq7 查看文章
AP 5 每日只能打一次, 未必好似本能寺咁爽了

不過襪子要求其實唔多, 我自已就打夠100絲帶+100鈴換左2張禮裝先, 之後就跟大腿用乜禮裝就打乜(鈴/絲帶/星)
所以我都諗緊好唔好轉牛牛既禮裝出黎

鈴鈴其中有3個換領品係銀棋
其實唔係好需要換
個需求應該唔會太大
反而係絲帶都幾多野換

我依家保守D用緊聖貞德禮裝..

引用:
作者: T.K. 查看文章
最終靈基欠三隻爪:0)
非常羡慕

舊 12-16-15, 03:16 PM   #8310
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我決定呢兩日都係返去打火衝隻綠茶上頂先
我有預感綠茶會係我呢個Event既殺著:o)

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-16-15, 03:18 PM   #8311
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我決定呢兩日都係返去打火衝隻綠茶上頂先
我有預感綠茶會係我呢個Event既殺著:o)
師兄你不如直接衝活動?
其實抽都抽到好多金火種番黎架喎

舊 12-16-15, 03:22 PM   #8312
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
師兄你不如直接衝活動?
其實抽都抽到好多金火種番黎架喎
我要既量太多 我要比埋隻沖田衝....岩岩先夠龍牙

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-16-15, 03:59 PM   #8313
Crazy Gamer
馬弓手

我都打左幾日先齊到龍牙難出勁多
不過靈3後穴係另一個世界

傑克都算幾好用
齋開一技聖母QQ,打完有51星星
沖田都好似無咁多
暫時搭緊大姐唔錯
舊 12-16-15, 04:00 PM   #8314
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

佢個技2真係擺到明比你用黎打超級瑪莉皇后

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-16-15, 04:07 PM   #8315
Crazy Gamer
馬弓手

都正路既明示佢要剋
無敵緊點暗殺到
舊 12-16-15, 04:11 PM   #8316
蛋撻王子
功德完滿

不過好感激掛 牛牛瑪莉既朋友

發現原來好多師兄升滿左瑪莉~~
有愛就是無敵呢~~

舊 12-16-15, 04:11 PM   #8317
Crazy Gamer
馬弓手

岩岩傑克搭大姐+慢心
就咁每人一張Q都39星
佢地加埋沖田真係打星四天王sosad

update:上到4字頭:0

此篇文章於 12-16-15 04:14 PM 被 6078 編輯。
舊 12-16-15, 04:22 PM   #8318
gingq7

我覺得AP20仲難過AP40...
同一隊人我AP20滅了2次團
舊 12-16-15, 04:26 PM   #8319
基拉大神
Senior Gamer

第2次十連就出了,這次比師匠跟沖田好抽

基拉大神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 04:44 PM   #8320
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
中左咪易抽過之前囉

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 04:49 PM   #8321
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
中左咪易抽過之前囉+1 XDDD
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 04:49 PM   #8322
蛋撻王子
功德完滿

中左咪易抽過之前囉+2 XDDD

本日最精景

舊 12-16-15, 05:02 PM   #8323
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
中左咪易抽過之前囉+3

我見去開的FGO GROUP都無咩人慘叫....原因係大家聖人模式中....因為傑克顏值不高

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 05:05 PM   #8324
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
中左咪易抽過之前囉+3

我見去開的FGO GROUP都無咩人慘叫....原因係大家聖人模式中....因為傑克顏值不高
中左咪易抽過之前囉+4

我唔通又話琴晚課金之前好易中5*咩......

傑克好難令我有抽嘅衝動

此篇文章於 12-16-15 05:07 PM 被 psidef 編輯。
psidef 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 05:08 PM   #8325
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
雖然我今天的友人有數位都有傑克啦,但絕不是代表易出

我喜歡她,但考慮到很快可以正式抽到她根本不用急

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:00 PM

手機版 | APP版