Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-16-15, 01:09 AM   #8176
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
凱薩
荊軻
大衛
大流士三世
歌聲魅影
瑪莉皇后
瑪爾大
羅賓漢

同聽日新增既

黑RIDER
傑克
童謠

頭先諗住廢事打搵番以前貼過既資料..
原來我地呢個帖去得咁快
咁難搵

我就係已經揾唔返

睇黎輸出真係要靠凱薩同綠茶

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1

此篇文章於 12-16-15 01:16 AM 被 Led Mirage 編輯。
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 01:19 AM   #8177
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Bahamut 查看文章
呢排FGO抽運臉黑, 諗住臨完前用晒最後20石(5抽)都係中垃圾既話就棄機
點知營運讀心, 臨尾2抽終於出隻師匠俾我
恭喜師兄

運營: 計画通り

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
我就係已經揾唔返

睇黎輸出真係要靠凱薩同綠茶
主力應該會係黑RIDER既
但綠茶同凱薩我覺得有餘力可以升埋~

舊 12-16-15, 01:19 AM   #8178
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: psidef 查看文章
我有排都唔會再課......唔課抽得仲好過課.
我放置PLAY棄埋機
聖誕EV 9成9打都唔會打
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:18 AM   #8179
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我放置PLAY棄埋機
聖誕EV 9成9打都唔會打
我當打料都會打下嘅......師匠唔知幾時先復刻.

-------------------------------------------------------------

AOE反而中吾王......

舊 12-16-15, 05:13 AM   #8180
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
睇黎清晨開server正確,好順
10連出3,4星event禮同月神亂入,有5星人已心足
繼續訓,訓醒至算(如果正常冇關server)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 05:14 AM   #8181
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
睇黎清晨開server正確,好順
10連出3,4星event禮同月神亂入,有5星人已心足
繼續訓,訓醒至算(如果正常冇關server)
恭喜師兄

個server好順

舊 12-16-15, 05:20 AM   #8182
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
1十即出彩,錢拳馬
5十出阿提拉、童謠

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 05:26 AM   #8183
T.K.
很黃很暴力

停打小賬用左運氣添x):mask_mk2:

qqqab
超Q化

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 12-16-15 06:30 AM 被 T.K. 編輯。
舊 12-16-15, 05:31 AM   #8184
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
唔知真定假

WIKI已經更新左聖誕黑S既技能姐

賠率同普通黑S
咁之前抽黑S既人直接被裱(仲要唔知可唔可以一齊用)

本書仲誇張…
450%/600%/675%/712.5%/750%

舊 12-16-15, 05:32 AM   #8185
T.K.
很黃很暴力

主賑7十中,保持無五星禮:)

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
唔知真定假

WIKI已經更新左聖誕黑S既技能姐

賠率同普通黑S
咁之前抽黑S既人直接被裱(仲要唔知可唔可以一齊用)
黑青白可以一齊,點解雙黑唔得?

全女角五星齊了

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 12-16-15 05:54 AM 被 T.K. 編輯。
舊 12-16-15, 05:56 AM   #8186
T.K.
很黃很暴力

黑吾prpr

五十萬男又籌旗抽

蛋撻又中五英禮

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 12-16-15 06:04 AM 被 T.K. 編輯。
舊 12-16-15, 06:03 AM   #8187
蒼穹的天空
Insane Gamer

2Pack中齊 Jack + 童謠
沒Ev5星禮

舊 12-16-15, 06:04 AM   #8188
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: T.K. 查看文章
主賑7十中,保持無五星禮:)

黑青白可以一齊,點解雙黑唔得?

全女角五星齊了
TK兄真係好屈機

引用:
黑吾prpr

五十萬男又籌旗抽

蛋撻又中五英禮
話說今日好心有靈犀..
覺得自己唔會遲中JACK (可能因為小朋友既時候曾經叫過JACK? )

27抽連呼符
JACK
EVENT 5星禮裝 x2
EVENT 4星禮裝 X1

無其他任何5星禮裝
無其他任何4星英靈

我最想講既係奈須既黑RIDER駛唔駛咁樣全力賣萌法

奈須+武內雙管齊下..
不過我覺得劇本屈機d
超萌啊こいつ・・・

此篇文章於 12-16-15 06:07 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 06:08 AM   #8189
T.K.
很黃很暴力

四星女欠美lily、雙子
不求中齊英靈,只求齊晒女女

笑左www

我都天啟,無較鬧鐘,發夢中完彈起左夠鐘

切り裂き!!

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 12-16-15 06:23 AM 被 T.K. 編輯。
舊 12-16-15, 06:11 AM   #8190
神風@AMD
Action!

Nintendo Switch ID2776-5245-9304
拎蛋撻隻JACK打
個MAP落住雪,隊1同2係披住大衣船長同著住金甲既金閃
再望一望JACK

陰公豬

舊 12-16-15, 06:12 AM   #8191
a08216
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
寶具好似一樣 有無人諗住用佢升原版黑s
a08216 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 06:15 AM   #8192
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
60抽一張活動4星裝, 一張瑪麗皇后
算係咁, 唔係太傷
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 06:15 AM   #8193
蒼穹的天空

寶具共通
唔會

舊 12-16-15, 06:16 AM   #8194
蛋撻王子
功德完滿

引用:
四星女欠美lily、雙子
不求中齊英靈,只求齊晒女女

笑左www

其實我都想頗想中童謠..
睇黎我都係有d隱性蘿莉控..
但呢個模組真係好搞笑

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
拎蛋撻隻JACK打
個MAP落住雪,隊1同2係披住大衣船長同著住金甲既金閃
再望一望JACK

陰公豬
唔知三階係點..
依家卡左係素材
可能再少布d

引用:
作者: a08216 查看文章
寶具好似一樣 有無人諗住用佢升原版黑s
補血補好多..
而且個模組好靚..
b卡會變巨劍..

本來想講新模組後出既真係靚到好唔公平
但再用JACK..

啊..其實只有黑RIDER有呢D特權..
親生女..

應該無共通呢回事?

舊 12-16-15, 06:16 AM   #8195
gingq7

註冊日期: May 2008
見你地中JACK好似易過中師匠咁多
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 06:18 AM   #8196
神風@AMD
Action!

靈基三係件衫多左DD布同多左2個刀袋ONLY

舊 12-16-15, 06:18 AM   #8197
T.K.
很黃很暴力

開膛以前做定啦,特典書有模組

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-16-15, 06:22 AM   #8198
蛋撻王子
功德完滿

喂...
黑RIDER愈玩愈犯規

快D玩爆序章佢..
劇情好屈機之餘

換道具頁佢仲會唱聖誕歌.....

但d魔法襪子換既野都頗cheap下......

而引換券唔易抽
同傳統box抽一樣
多數要抽到底先中

固定道具可以換既event5星禮裝有4張
姐係有一張又係要自己打

固定道具可換素材得
世界樹之種 x 20
蛇之寶玉x20
龍之逆麟x10

無齒車...
傑克卡左係到.....
要靈基晒要15個齒車..
但活動無得換齒車...

運營全部頭庄司 ?

此篇文章於 12-16-15 06:29 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 06:29 AM   #8199
神風@AMD
Action!

多謝聖誕老人
30抽

圖太大

舊 12-16-15, 06:31 AM   #8200
蒼穹的天空

齒車 等四章?
沒爬文,第一隻黑Rider 要完Ev主線?
第二夜要17號。。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:58 AM

手機版 | APP版