Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 01-17-13, 06:35 PM   #51
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: Eking 查看文章
...你個仔出世紙一樣係寫父親 ? ...我係好奇....
係, 沒問題的. 放心做爸爸吧~

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 11:25 PM   #52
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
但事實都有好多成功例子,唔通因為身邊太多失敗就唔去試下同自己鍾意Ge人一齊?
唔一定話係因為人地失敗所以影響自己唔想去試架喎
的確有人係對呢方面無乜好咁,或者係冇諗過,連想擁有看情關係既意願都冇

但依家好係連真心想獨身既都會比人標籤係怪人/有病咁

舊 01-19-13, 12:22 PM   #53
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 加量熱狗 查看文章
唔一定話係因為人地失敗所以影響自己唔想去試架喎
的確有人係對呢方面無乜好咁,或者係冇諗過,連想擁有看情關係既意願都冇

但依家好係連真心想獨身既都會比人標籤係怪人/有病咁
問題係我覆果個係見到好多失敗攪到無好感丫嗎

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-13, 03:55 PM   #54
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
追求自己想要既野啦....唔洗諗咁多

舊 01-22-13, 12:30 PM   #55
hentaiqueen
Junior Member
叫我女王

註冊日期: Jan 2013
我反而看得比較多,是圈子太窄朋友太少以致單身的情況
好吧以下我也全部中鎗倒地不起了 = ="

例如:
男校女校出生
在性別不均衡的學系就讀,如工程系文學系
太宅,除了宅圈同學圈同事圈這兩三個圈,完全沒有其他的圈子

誰來給姐一個叛團的機會…… TAT
hentaiqueen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-13, 02:59 AM   #56
朋也君
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
阿。我好幾個朋友都一樣係單身漢
朋也君 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[轉貼] I want it that way kin~kin ~清談館~ 16 10-28-05 11:24 PM
[轉貼]李 怡 專 欄: 中 國 該 如 何 承 擔 道 德 與 精 神 徹 底 崩 潰 的 後 果 ? 不死身的出木杉 ~清談館~ 23 02-17-05 02:48 PM
[轉貼] 重 慶 雙 性 人   是 媽 也 是 爸 惡魔X魔鬼 ~清談館~ 49 01-13-05 11:27 AM
轉貼:即 叫 即 做 新 舊 甜 品 啤梨王子 飲食版 2 10-26-04 09:12 AM
[轉貼] 明 年 公 眾 假 期   周 一 周 六 最 多 bbaeric ~清談館~ 10 04-03-04 04:24 PM

現在的時間是 02:16 AM

手機版 | APP版