Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-22-11, 05:56 PM   #26
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
引用:
作者: Seppie 查看文章

1. 我都ok爛口!! 再爛口過我好難想像 - -
甘誇張?

舊 07-22-11, 07:25 PM   #27
waitwait
God of Gamer
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
爛囗唔緊要,下下講野有骨先頂唔順

舊 07-22-11, 09:10 PM   #28
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
爛囗都頂得順, 食煙真係唔得
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-11, 10:46 AM   #29
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
成日犀面..

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-11, 04:38 PM   #30
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
脾氣

舊 07-23-11, 06:06 PM   #31
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
我最接受唔到我無另一半...畢!!
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-11, 12:48 PM   #32
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
小弟就一定係煙啦

最怕特別係 煙味COMBO香水 .... 極品到呢
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 04:12 AM   #33
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
我最接受唔到嘅係
點解我追緊嘅另一半佢會覺得佢嘅時間係多過我所浪費的..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-11, 11:18 PM   #34
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
好勝...
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-11, 11:57 PM   #35
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
講真, 如果你一早知佢有你接受唔到嘅缺點, 佢就唔會做到你另一半啦~~~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-11, 12:58 AM   #36
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
帶把。

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-11, 01:13 AM   #37
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
你的另一半有咩缺點係你接受唔到? (唔代表唔可以做朋友)
*)皮膚病如股/手/腳癬(無辨法,通常一對情侶或夫妻,其中一個有另一個一定受染,而我做接觸性行業,我絶不可以受染>.<)
*)吸煙(kiss埋黎成陣煙味,一開口陽光笑容但見到煙屎牙=.=")
*)偷食不高明讓我知道/不安全的偷食/偷食留手尾
*)假民主
*)要女人養
*)孤寒
*)賭
*)毒
*)職場不夠高手
*)無目標無大志
*)唔做運動
*)打女人
*)唔打理自己儀容
*)唔記得自己講過大話
*)唔識英文
*)唔識國語
*)唔識音樂
*)唔識欣賞浪漫
*)唔識enjoy sex
*)要生BB
等...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-11, 01:15 AM   #38
圖騰製作中

引用:
作者: 過客 查看文章
*)皮膚病如股/手/腳癬(無辨法,通常一對情侶或夫妻,其中一個有另一個一定受染,而我做接觸性行業,我絶不可以受染>.<)
*)吸煙(kiss埋黎成陣煙味,一開口陽光笑容但見到煙屎牙=.=")
*)假民主
*)要女人養
*)孤寒
*)賭
*)毒
*)職場不夠高手
*)無目標無大志
*)唔做運動
*)打女人
*)唔打理自己儀容
*)唔記得自己講過大話
*)唔識英文
*)唔識國語
*)唔識音樂
*)唔識欣賞浪漫
*)要生BB
等...
這麼多的話你會變敗犬啊

舊 09-02-11, 01:18 AM   #39
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 查看文章
這麼多的話你會變敗犬啊
你好狠啊狼哥哥

舊 09-02-11, 01:21 AM   #40
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
這麼多的話你會變敗犬啊
佢有驚過咩?

舊 09-02-11, 01:52 AM   #41
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
這麼多的話你會變敗犬啊
多嗎?還有哦,可是我的男性朋友們都沒以上問題=。="

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你好狠啊狼哥哥
敗犬是什麼?
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
佢有驚過咩?
驚?我忙到嘔白泡邊得黎拍拖
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-11, 02:14 AM   #42
圖騰製作中

引用:
多嗎?還有哦,可是我的男性朋友們都沒以上問題=。="
唔識國語
咱是你的女性朋友抑或不是你朋友

舊 09-02-11, 02:25 AM   #43
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
太瘦, 太弱, 唔運動, 有懶音, 唔睇書, 冇文化, 唔獨立, 唔聰明(會氣爆肺), 唔整潔, 吸煙, 唔打扮, 冇目標, 冇自信, 冇自己,,,,,,

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-11, 12:22 PM   #44
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
原來係男人我接受唔到羅..

引用:
作者: KIM 查看文章
唔獨立, 唔聰明(會氣爆肺)
呢兩樣我反而喜歡, 太聰明又唔好, 但唔聰明唔緊要, 唔好蠢到智商70

此篇文章於 09-02-11 12:28 PM 被 now_loading 編輯。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-11, 01:58 PM   #45
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
*)假民主
*)要女人養
*)孤寒
*)賭
*)毒
*)職場不夠高手
*)無目標無大志
*)唔做運動
*)打女人
*)唔打理自己儀容
*)唔記得自己講過大話
*)唔識英文
*)唔識國語
*)唔識音樂
*)唔識欣賞浪漫
*)要生BB
等...
煙屎牙個到我唔講唔得
老實講我都有所謂的「煙屎牙」
而係天生做成,原因係細個睇醫生食藥時的負作用以及由細飲茶飲到大所做成
如果咁樣討厭人真係好無辜下......
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-11, 02:46 PM   #46
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: sunhikari 查看文章
煙屎牙個到我唔講唔得
老實講我都有所謂的「煙屎牙」
而係天生做成,原因係細個睇醫生食藥時的負作用以及由細飲茶飲到大所做成
如果咁樣討厭人真係好無辜下......
冇人叫你飲茶後唔做事後功夫......
稍微有去牙醫度洗牙的話會教啦掛......

舊 09-02-11, 04:52 PM   #47
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
佢性格同我有8成似,所以好多我都接受到

唯一一樣我無而又比較難搞既只有一樣---
超級硬頸

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-11, 06:54 PM   #48
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
冇人叫你飲茶後唔做事後功夫......
稍微有去牙醫度洗牙的話會教啦掛......
無用,我就係一個例子
以前細個食藥的負作用再加上成日飲茶
即使一年洗一次牙+跟足牙醫指示都會黃牙(未去到煙屎的地步)....
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[年經topic]今年大家預算收到多少利是? House ~清談館~ 1 02-07-08 08:24 PM
奧斯卡百年經典歌曲~ Kojiro Fuuma Neo Music UNIVERSE 5 01-27-03 03:27 PM

現在的時間是 08:32 PM

手機版 | APP版