Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-02-09, 11:55 AM   #26
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我以前有個fd都係咁
方法正如其他版友所講俾多啲時間去了解佢,日子耐咗戒心就會放下
有時唔需要刻意問佢屋企有關嘅事,因為佢想講自然會講,仲會講好多(因為平時收埋得多吧?)

如果佢本身係一個比較內向嘅人就仲要更多時間
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-09, 04:54 PM   #27
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
佢約左本身班fd去睇戲
我就快比佢玩死我..
我琴日無約過佢番黎溫書
我話可能啦 我未知返唔返
我都無準備返 (因為呢幾日真係累到爆炸)
佢今朝sms 問我 你番到黎未丫
咁我就即刻返黎啦..
返到黎佢簡直當我唔存在
搞到我頹哂 連搵佢都唔想
我d fd睇唔過眼 扲左我部電話 sms左幾個比佢
之後佢連應都唔應我 佢呢兩日再搵我都未必想理佢住onz

我d fd叫我放棄佢 onz
引用:
作者: 如月刃 查看文章
我以前有個fd都係咁
方法正如其他版友所講俾多啲時間去了解佢,日子耐咗戒心就會放下
有時唔需要刻意問佢屋企有關嘅事,因為佢想講自然會講,仲會講好多(因為平時收埋得多吧?)

如果佢本身係一個比較內向嘅人就仲要更多時間

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

此篇文章於 06-02-09 04:58 PM 被 House 編輯。
House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-09, 06:18 PM   #28
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
太上心
有用嗎?

舊 06-02-09, 08:18 PM   #29
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
太緊張啦, 點當你唔存在法先

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-09, 08:34 PM   #30
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
患得患失
戀愛症狀

人地問趕你返唔返, 唔知道你原本唔返, 係為左佢先返架嘛
可能只係問下你而已

話明返去係溫書, 又唔係聯誼, 可能人地只係專注溫書呢
唔好太敏感

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-09, 01:35 PM   #31
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
你想人地有幾注意你?..orz
睇唔出人地做過咩野...似係你自己單方面放棄
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-09, 01:53 PM   #32
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
其實佢係米根本唔想拍拖...
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-09, 01:47 AM   #33
smalltung

註冊日期: Apr 2004
http://gaforum.org/showthread.php?t=185987
http://gaforum.org/showthread.php?t=187431

同之前同一個 定第二個嚟架?

舊 06-09-09, 03:18 AM   #34
House
里村★紅葉

引用:
作者: smalltung 查看文章
係 好失敗 把不到
nz 同佢玩埋魔術都唔show我nz
逢親搵佢玩 佢都要睇佢身邊果個女仔fd去唔去(果個女仔fd我都識)nz
我就快被定位做好人nz 身邊d女性朋友成日都話我係好人一個nz
我唔想做好人nz

Get

Get 周防天音!

舊 06-10-09, 02:32 PM   #35
stonechi
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: House 查看文章
係 好失敗 把不到
nz 同佢玩埋魔術都唔show我nz
逢親搵佢玩 佢都要睇佢身邊果個女仔fd去唔去(果個女仔fd我都識)nz
我就快被定位做好人nz 身邊d女性朋友成日都話我係好人一個nz
我唔想做好人nz
99% 是婉轉拒絕你, 1%是真遲鈍...
or 另外果個女仔可能私下商議佢book左你

女性朋友話係好人, 即是說我們沒有機會的
stonechi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-09, 02:39 PM   #36
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
點解溝女係要玩魔術...
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-09, 02:44 PM   #37
stonechi

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
因為d女仔大多喜歡(好奇心)看魔術吧...
所以識d小魔術實有著數
舊 06-10-09, 04:25 PM   #38
ladykylie
Junior Member
otaku

註冊日期: Jan 2009
不理她她自然會留意你

ladykylie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-09, 04:34 PM   #39
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
係lor~~~

引用:
作者: stonechi 查看文章
因為d女仔大多喜歡(好奇心)看魔術吧...
所以識d小魔術實有著數
最討厭呢d厄細路既把戲
識玩呢d野成日show off既男仔自動o係我面前扣分!

引用:
作者: ladykylie 查看文章
不理她她自然會留意你
係lor
我男朋友係用呢招

舊 06-10-09, 05:02 PM   #40
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: Seppie 查看文章
係lor~~~

最討厭呢d厄細路既把戲
識玩呢d野成日show off既男仔自動o係我面前扣分!

係lor
我男朋友係用呢招
通常係唔識玩magic 的仔見到d 識玩的仲要響佢面前溝女先會覺得討厭

好少見有女生都會覺得討厭~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-09, 05:07 PM   #41
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 基路亞 查看文章
通常係唔識玩magic 的仔見到d 識玩的仲要響佢面前溝女先會覺得討厭

好少見有女生都會覺得討厭~
最憎d人玩埋d咁既把戲
講穿左根本只係掩眼法
冇surprise 冇趣味可言

仲有ar
專登o係女面前玩果d好明顯係為溝女而玩架啦
以為咁就溝到女?? 超膚淺

睇電視都啦~~有d真係會流到出汁wor

回番正題
如果真係自我保護意識強既女仔, 你o係佢面前玩埋d咁既野, 佢會更大疑心就真!!

此篇文章於 06-10-09 05:12 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-09, 06:49 PM   #42
Game Master

引用:
最憎d人玩埋d咁既把戲
講穿左根本只係掩眼法

仲有ar

回番正題
如果真係自我保護意識強既女仔, 你o係佢面前玩埋d咁既野, 佢會更大疑心就真!!

其實如果係果D扮哂係女仔頭髮到拎隻鑽戒出泥果D魔術..我諗會受歡迎既
舊 06-10-09, 10:01 PM   #43
House
里村★紅葉

引用:
最憎d人玩埋d咁既把戲
講穿左根本只係掩眼法

仲有ar

回番正題
咁有時Dead air 咪同佢玩下魔術囉
係 但唔好講到呃呃聲 可唔可以尊重一下魔術? 魔術係一種ENTERTAINMENT黎!
同埋魔術係表演比人睇架緊係要周圍要同人玩架啦..唔通表演比自己看?

Get

Get 周防天音!

此篇文章於 06-10-09 10:08 PM 被 House 編輯。
舊 06-10-09, 10:05 PM   #44
House
里村★紅葉

引用:
作者: stonechi 查看文章
99% 是婉轉拒絕你, 1%是真遲鈍...
or 另外果個女仔可能私下商議佢book左你

女性朋友話係好人, 即是說我們沒有機會的
我星期一同佢做義工
佢主動問我參唔參加day camp 玩 一時反應唔到
我話如果你參加我咪去囉,我無所謂
但後尾佢又問身邊果個女仔去唔去 佢又話佢去佢先去..
我只有"....."比反應佢

Get

Get 周防天音!

此篇文章於 06-10-09 10:07 PM 被 House 編輯。
舊 06-10-09, 10:41 PM   #45
Game Master

引用:
咁有時Dead air 咪同佢玩下魔術囉
係 但唔好講到呃呃聲 可唔可以尊重一下魔術? 魔術係一種ENTERTAINMENT黎!
同埋魔術係表演比人睇架緊係要周圍要同人玩架啦..唔通表演比自己看?

你玩邊隻魔術架..如果係果d咩啤牌呀,果d...真係中學生先愛泥氹女仔架喎
而家你大個左 最好係變d野出泥送俾佢就實際d
舊 06-10-09, 10:52 PM   #46
House
里村★紅葉

引用:
你玩邊隻魔術架..如果係果d咩啤牌呀,果d...真係中學生先愛泥氹女仔架喎
而家你大個左 最好係變d野出泥送俾佢就實際d
果d用消失器玩之嘛

Get

Get 周防天音!

舊 06-11-09, 10:24 AM   #47
stonechi

引用:
我星期一同佢做義工
佢主動問我參唔參加day camp 玩 一時反應唔到
我話如果你參加我咪去囉,我無所謂
但後尾佢又問身邊果個女仔去唔去 佢又話佢去佢先去..
我只有"....."比反應佢
可能佢做緊雞仔媒人...
你可能不知不覺被人book左
舊 07-09-09, 01:47 AM   #48
House
里村★紅葉

某個朋友原來跟我說她仲未放低之前果段感情..
可以做既..只有等?
不過我知到她對我既印象唔係差先..今日我有個FD佢同佢一齊搭地鐵果時試探佢
佢起馬覺得我有上進心先(雖然果種印象好唔同男女果種..不過佢係個讀書好比心機既女仔黎..)
對我既態度開始有少少變好左(當然可能大家係再熟左)

私は。。情けない男です。。

Get

Get 周防天音!

此篇文章於 07-09-09 02:06 AM 被 House 編輯。
舊 07-09-09, 09:47 AM   #49
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
某個朋友原來跟我說她仲未放低之前果段感情..
可以做既..只有等?
不過我知到她對我既印象唔係差先..今日我有個FD佢同佢一齊搭地鐵果時試探佢
佢起馬覺得我有上進心先(雖然果種印象好唔同男女果種..不過佢係個讀書好比心機既女仔黎..)
對我既態度開始有少少變好左(當然可能大家係再熟左)

私は。。情けない男です。。
KEEP ON ATTACK ATTACK ATTACK....

舊 07-10-09, 12:17 AM   #50
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
樓主的心情.....幾年前我都明白....
放下...便是擁有....
愈是執著..愈落放下...你放不下...便很難擁有..
至於放低d咩...就要你慢慢諗喇
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:51 AM

手機版 | APP版