Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-28-10, 01:35 PM   #51
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: shiro_b 查看文章
咁女仔係咪多數唔俾男朋友同ex見面

本人的男顏知己們經常瞞住女朋友見ex, 仲時有過火行為!

所以.... 本人認為放男人去見ex更加危險!!
好同意!!!!
我唔會放佢單獨去
一係就一齊去有咩3口6面講
有咩咁唔見得光

舊 05-28-10, 02:18 PM   #52
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
大方少少
但唔該表達你自己內心感受比對方知道
對方如果著緊你好明顯就會識做

舊 06-29-10, 11:14 AM   #53
caller28
Junior Member

註冊日期: Jul 2004
絕對唔會,除非一齊出去
caller28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 11:21 AM   #54
caller28
Junior Member

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: shiro_b 查看文章
但係如果係一堆同學, 20人去BBQ, 又冇理由唔俾人去
所以動機重要

曾經約見過一個ex. 十年前的ex了.
佢同佢的老死(男)我又帶我的bf出來
然後兩個男人好投契....

跟住先知佢地係同一forumn的網友.....!!!!

然後佢地好好傾, 交換contact, 我就悶左一日

同佢老死兩個人默默地吃飯.
所以咪話要一齊出去囉,起碼有眼自己睇,唔駛乜都問乜都估估下,
caller28 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:53 PM

手機版 | APP版