Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-11-17, 03:45 AM   #35626
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: gingq7 查看文章
呢d唔關database事, 差好遠, 一開頭綠茶個技能組根本set錯野, 毒特攻但佢自己放唔倒毒之餘, 仲無乜幾多隻有毒 (印象中好似直情係無)
如果講未修正前真係得佢個寶具先有而家就有静謐同酒呑
引用:
作者: pet3 查看文章
有毒既....
孔明寶具之後就有毒
要用5星去救3星XD
孔明係咒唔係毒(雖然都係扣500血)

此篇文章於 05-11-17 03:57 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 03:57 AM   #35627
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
http://news.fate-go.jp/2017/0510trcc/
不具合修正
黄金の果実1個

真係俾我估中左...而家係無石派

其係好想殺生院出做ビースト(雖然明知無可能,但好想齊職)
有ルーラー特攻又唔好似之前有師兄講咁出ムーンキャンサー,好似怪怪地咁
好奇問下,官方介面第一句"覚者の敵対者"係乜意思?同埋想問埋,點解一個人可以變成ビースト
(如果會ネタバレ我就自己乖乖地努力打爆隻CCC同個event佢la)
以我理解ビースト係有能力滅世o既災難,佢一個人可以有咁o既能力?!

舊 05-11-17, 07:59 AM   #35628
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
以後見到歐洲翔話自己非就咒到佢乜都抽唔到
由手機版發出
入限定池連續兩次射斜都要咒咁唔人道?
唔洗你咒我都已經預左黎緊堆泳衣我會死得好直架啦

話說依排我係咁用你隻bba船長覺得bba本身輸出同np回轉都好op好似應該練先?

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-11-17 08:20 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 08:01 AM   #35629
細路翔
The One

引用:
作者: the fool 查看文章
http://news.fate-go.jp/2017/0510trcc/
不具合修正
黄金の果実1個

真係俾我估中左...而家係無石派

其係好想殺生院出做ビースト(雖然明知無可能,但好想齊職)
有ルーラー特攻又唔好似之前有師兄講咁出ムーンキャンサー,好似怪怪地咁
好奇問下,官方介面第一句"覚者の敵対者"係乜意思?同埋想問埋,點解一個人可以變成ビースト
(如果會ネタバレ我就自己乖乖地努力打爆隻CCC同個event佢la)
以我理解ビースト係有能力滅世o既災難,佢一個人可以有咁o既能力?!
佢一個人係唔得呀,但佢調教到變左肉便器果條魔神柱有咁既容量呀嘛

再食多128條鯖就成佛啦(誤

原作ccc就因為佢食晒BB全家+櫻依幾個GM先有權限,但都係比技安一招天元突破EA收左皮

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-11-17 08:04 AM 被 細路翔 編輯。
舊 05-11-17, 08:04 AM   #35630
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: the fool 查看文章
好奇問下,官方介面第一句"覚者の敵対者"係乜意思?!

覺者是一位英靈, 特殊職階SAVER.
Fate/EXTRA的最強敵人.

真身就是佛教最高地位的那位人兄, 理論上應該算係陳小姐(金蟬子)既師傅(真係幾想知道實裝後陳小姐會有咩反應)
咁你應該會明點解會同三毒化身的殺生院對立吧XD

此篇文章於 05-11-17 08:08 AM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 08:09 AM   #35631
細路翔
The One

引用:
作者: 大破人間 查看文章
覺者是一位英靈, 特殊職階SAVER.
Fate/EXTRA的最強敵人.

真身就是佛教最高地位的那位人兄.
咁你應該會明點解會同三毒化身的殺生院對立吧XD
其實個位仁兄都要死左差唔多四百年之後佛教先真係入到中國再傳開去

所以我一直覺得如果saver係佢被封為佛祖前既狀態應該只會同印度槍差唔多lv先係

不過依個系列要的是潮不是真相

英國說大家抱團死
舊 05-11-17, 08:27 AM   #35632
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
入限定池連續兩次射斜都要咒咁唔人道?
唔洗你咒我都已經預左黎緊堆泳衣我會死得好直架啦

話說依排我係咁用你隻bba船長覺得bba本身輸出同np回轉都好op好似應該練先?
歐洲人要求非洲人講人道?
船長係勁 不過你都係練好埋拉二先啦(你睇你幾歐)
隻隻練一半兩頭唔到岸
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 08:32 AM   #35633
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
佢性能係點你都唔知
好似無還過手
你只係知等夠鍾一野我佛你就教你做人
話唔定能力點晒去防禦到

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 08:33 AM   #35634
細路翔
The One

引用:
歐洲人要求非洲人講人道?
船長係勁 不過你都係練好埋拉二先啦(你睇你幾歐)
隻隻練一半兩頭唔到岸
由手機版發出
推我入坑果個話唔練孔明先一定係低能既

但我又真係無幾可抱過孔明大腿

依家extra眾我真係差嫁王就齊腳(妖尼姑唔計,中唔中都無所謂)

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-11-17 08:42 AM 被 細路翔 編輯。
舊 05-11-17, 08:36 AM   #35635
細路翔
The One

引用:
作者: 代官 查看文章
佢性能係點你都唔知
好似無還過手
你只係知等夠鍾一野我佛你就教你做人
話唔定能力點晒去防禦到
其實依佛教思維,佢應該係直接開固有結界令到入面唔受時間干涉,然後任你打打到你mp條乾晒自滅先係(ry

一隻手指都唔洗郁就收你皮先夠潮(誤

英國說大家抱團死
舊 05-11-17, 08:40 AM   #35636
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
其實係滿足完佢m的慾望>高潮>大往生
點解好似同某個人一樣

此篇文章於 05-11-17 08:43 AM 被 代官 編輯。
代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 08:49 AM   #35637
細路翔
The One

tm世界觀三大op要素:拳法家、宗教人士、老家係山上面

妖尼姑同佢三樣都中晒,想唔勁都難

英國說大家抱團死
舊 05-11-17, 09:30 AM   #35638
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
8pack都唔中妖尼姑
一次過還返哂

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 09:38 AM   #35639
細路翔
The One

其實我真係對妖尼姑咁快入池有d不滿

今次既女主角下空莉莉絲要領便當再嘔返隻無任何記憶既出黎,妖尼姑殺左咁多人可以當咩事都無發生過保留記憶加入?

要比妖尼姑入池係咪應該留返遲下主線安排個理由好d

英國說大家抱團死
舊 05-11-17, 09:44 AM   #35640
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
其實我真係對妖尼姑咁快入池有d不滿

今次既女主角下空莉莉絲要領便當再嘔返隻無任何記憶既出黎,妖尼姑殺左咁多人可以當咩事都無發生過保留記憶加入?

要比妖尼姑入池係咪應該留返遲下主線安排個理由好d
不滿又走去抽
仲要中2隻猛野

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
舊 05-11-17, 09:52 AM   #35641
細路翔
The One

引用:
不滿又走去抽
仲要中2隻猛野
我係收工搭車時見到"咦?真係出妖尼姑?唔係玩野呀嘛"既心態比兩單落去試水溫

佢要射斜青neet同6星過勞死比我我都無辦法架喎

我抽個時真係無帶腦架

反正推我入坑果位同我一樣一邊鬧但佢抽到寶3就是了

聽講妖尼姑絆5對白就係同gd賭會係自己被洗白先定係gd會被調教成肉便器先,背剌不可避

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-11-17 09:57 AM 被 細路翔 編輯。
舊 05-11-17, 09:58 AM   #35642
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
我係收工搭車時見到"咦?真係出妖尼姑?唔係玩野呀嘛"既心態比兩單落去試水溫

佢要射斜青neet同6星過勞死比我我都無辦法架喎

我抽個時真係無帶腦架

反正推我入坑果位同我一樣一邊鬧但佢抽到寶3就是了
一單即係多少?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 09:59 AM   #35643
細路翔
The One

引用:
一單即係多少?
10000yen

英國說大家抱團死
舊 05-11-17, 09:59 AM   #35644
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

望住射斜返黎果2隻三藏, 真係百般滋味
想當年日呻夜呻冇5星C職
而家抽C職抽到不要不要的
想睇下呢度對三藏評價, 結果.....

引用:
作者: gingq7 查看文章
寶2海倫娜寶具傷害多過寶1三藏

歡迎pm查詢、預約

此篇文章於 05-11-17 10:01 AM 被 雷帝.嘉芙 編輯。
舊 05-11-17, 10:01 AM   #35645
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
10000yen
2萬都1400.......
就咁輕鬆抽

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 10:02 AM   #35646
細路翔
The One

引用:
想睇下呢度對三藏評價, 結果.....

有奶就贏一半了,你想天天看著兩個男人說故事嗎?

原來蘿莉媽媽有咁勁?我寶四左但c職已經完全用佢唔著亦都無料餵....

英國說大家抱團死
舊 05-11-17, 10:03 AM   #35647
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
有奶就贏一半了,你想天天看著兩個男人說故事嗎?
唔吸引
連你地個個都話難J果隻 我都覺得好J過三藏

歡迎pm查詢、預約
舊 05-11-17, 10:06 AM   #35648
細路翔
The One

引用:
2萬都1400.......
就咁輕鬆抽
當你份工好多時見個客都要食2-300蚊個下午茶既時候

1400當自己過大海拉左幾次老虎機絕對唔係奇事(眼神死

英國說大家抱團死
舊 05-11-17, 10:09 AM   #35649
細路翔
The One

引用:
唔吸引
連你地個個都話難J果隻 我都覺得好J過三藏
難J叫難J唔係因為本身唔好J,而係直覺你一想J佢就會覺得你下半身小頭有問題會強制幫你切除就軟了

X).....

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-11-17 10:12 AM 被 細路翔 編輯。
舊 05-11-17, 10:09 AM   #35650
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: newb 查看文章
用盡所有存庫既石然後乜都抽唔到 算
你不是一個人 /

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:59 AM

手機版 | APP版