Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-24-10, 03:48 PM   #1
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
[雜誌轉貼] 中女VS中佬

舊 05-24-10, 04:11 PM   #2
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
作出黎架ja
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-10, 05:13 PM   #3
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
哈哈....一笑...
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-10, 05:23 PM   #4
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
好冷...
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-10, 05:40 PM   #5
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
男女大不同~

舊 05-24-10, 06:19 PM   #6
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
中女果幾樣大獲好多, 大肚腩爛gag不知幾多女好.............

舊 05-24-10, 08:12 PM   #7
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
中佬如果有錢就唔同講法~

舊 05-24-10, 09:51 PM   #8
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: sgouki 查看文章
中女果幾樣大獲好多, 大肚腩爛gag不知幾多女好.............
大肚腩爛gag < $

舊 05-24-10, 09:58 PM   #9
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
禾笑鳥

舊 05-24-10, 10:34 PM   #10
shiro_b

好多讀者同意架
呢本係女性雜誌, 以OL為目標客

舊 05-24-10, 11:55 PM   #11
碧克

註冊日期: Aug 2003
個結論...好似冇講過野咁

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 12:21 AM   #12
shiro_b

引用:
作者: 碧克 查看文章
個結論...好似冇講過野咁
女性友人表示: The content is pretty funny and it states the truth~

另外呢!!!

話時話你個FB係咪有毒, 10分鐘先我收到你msg叫我買某壯陽用品
仲"自稱"你用左大左唔知幾多cm......

係中毒吧!?

舊 05-25-10, 12:24 AM   #13
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: shiro_b 查看文章
話時話你個FB係咪有毒, 10分鐘先我收到你msg叫我買某壯陽用品
The content is pretty funny and it states the truth~

幾多歲就叫中女?
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 12:27 AM   #14
shiro_b

引用:
作者: 二伍 查看文章
The content is pretty funny and it states the truth~

幾多歲就叫中女?
根據TVB: 35以上
根據一般香港人: 25以上
根據某小朋友科林: 18以上

我當左我係先啦:P

舊 05-25-10, 12:33 AM   #15
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
中佬未必係中坑

年紀界別又同中女爭幾多?

此篇文章於 05-25-10 10:10 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 12:33 AM   #16
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:

用呢度標準o既話 over 18 都叫熟女喇~

舊 05-25-10, 02:04 PM   #17
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
好無聊
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 02:07 PM   #18
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 神京 查看文章
大肚腩爛gag < $
咁都係衰一樣姐.....

引用:

套劇講35姐, 之前新聞透視好似講30-40, 咁樣合理D........
25以上應該係呢度標準, 18以上應該呢度某示申標準........

舊 05-25-10, 02:09 PM   #19
shiro_b

引用:
作者: sgouki 查看文章

套劇講35姐, 之前新聞透視好似講30-40, 咁樣合理D........
25以上應該係呢度標準, 18以上應該呢度某示申標準........
新聞透視好似話要單身仲要冇男人先可以入中女
即係唔係HK出世女人=港女
中女都係一個SPECIAL TERM咁話

如果我老左有蛯原友里,林志玲,大S等等咁靚就好lu
佢地雖然年紀大但好靚!!!

舊 05-25-10, 02:14 PM   #20
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
女性友人表示: The content is pretty funny and it states the truth~

另外呢!!!

係中毒吧!?
中毒就應該係...前排試過被騎劫首頁搞兩日先搞得返.
不過用過晒掃毒掃spyware既都發現唔到問題...

總之唔好理就係...

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 10:23 PM   #21
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
新聞透視好似話要單身仲要冇男人先可以入中女
即係唔係HK出世女人=港女
中女都係一個SPECIAL TERM咁話

如果我老左有蛯原友里,林志玲,大S等等咁靚就好lu
佢地雖然年紀大但好靚!!!
呢個行業多少都要 d 後天加工, 不過作為消費者, 我唔打算深入查證, 免得無晒樂趣.

作為女人, 你要以藝人為榜樣亦都無不可, 睇你天生有幾多, 而又肯付出幾多既姐.

此篇文章於 05-26-10 01:54 AM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 11:27 PM   #22
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
幾多歲既男人會比視為中佬?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-10, 12:11 PM   #23
某F
我的歌聲裡