Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
<<繼續談情>>>25歲有男朋友既女仔點識多個男朋友
04:31 PM 08-06-09
作者: smalltung:
做住我半個女朋友先得唔得?
大家留返d空間去溝第個丫嘛

諗呢句野
行街睇戲等你找數果半
炒飯就另外一半負責
smalltung 04:48 PM 08-06-09
作者: 古惑的狼:
行街睇戲等你找數果半
炒飯就另外一半負責
睇左右一半定上下一半喇
Seppie 05:21 PM 08-06-09
作者: Middle:
唔一樣、唔等於就係唔可能得到共識o既。
而且而家都只係就假設情況唻諗ja ,又唔係真係發生左;
到真係發生時一定無而家做完就錯、講完就分咁簡單,
兩個人一齊,有好多數要慢慢計
即係such as 校規
總有d學校係校規嚴d既, 總有d校規係嚴重到可以即刻俾人踢出校架ma, eg 吸毒, etc....

偷食o係我眼中係嚴重到係即踢出校既次元!

可能有其他女性接受到, 但我一定唔得lor

就算對方又ai 又盛咁扮死狗話以後唔會有下次
點叫人相信佢ar?
應該知咩野係一次不忠百次不容卦?

作者: 古惑的狼:
唔需要將自己想法強加係其他人身上
更無必要用「稍為有獨立思想既都會咁諗」去間接貶低唔同諗法既女性...(某女會員好似講過. 逢場作戲唔緊要,最緊要知掟返屋企、以及有病唔好惹到佢)

雖然唔代表我諗法
不過對住同一對象幾年、十年幾、廿幾年
想搵新鮮感好合理,亦唔等於唔愛對方(唔係鼓勵既, 諒解o者...)
我絕對冇貶低其他女性既意思lor, 呢d 係個人取向決定je
我只係話相信唔少人會好似我咁諗
Rotagen 06:57 PM 08-06-09
作者: smalltung:
睇左右一半定上下一半喇
即係要睇兩樣做一半好D,定二選一做全套好D
smalltung 08:15 PM 08-06-09
作者: Rotagen:
即係要睇兩樣做一半好D,定二選一做全套好D
炒飯左右一半定上下一半
藍莓咖啡 10:07 PM 08-06-09
事實上好多人都好自私, 根本唔識點樣去愛人
但呢個世界並唔係非黑即白的

人地有自由將性同愛分開去諗 唔係個個人都係聖人
我地唔能夠將自己的想法硬加諸在人地身上 或強迫人地接受

亦都有女性認為冇男人唔滾的 其實咁都係標籤左d男士
事實上真係有dragonwing果種專一的男仔
女性亦唔一定係鍾意擁兵自重, 如seppie咁的女仔
dragonwing84 10:26 PM 08-06-09
作者: 藍莓咖啡:

我只係就住你個FD果句玩還玩泥講姐
可況我都講左有2個情況啦 你地唔好當睇唔到先得
唔駛講到我懶係專一咁
藍莓咖啡 10:41 PM 08-06-09
我的重點唔係話你懶專一
而係想講人人有自己的想法, ok?
Diana 10:49 PM 08-06-09
作者: 藍莓咖啡:

唉...我都唔識...都唔敢去愛人...
自己痴痴地...我真係驚自己中意O既人因為我痴痴地而同我痴埋一份...害左對方
藍莓咖啡 10:50 PM 08-06-09
作者: 戀戀芭比:
唉...我都唔識...都唔敢去愛人...
自己痴痴地...我真係驚自己中意O既人因為我痴痴地而同我痴埋一份...害左對方
都要對方肯同你痴先痴得成的

返回主題版面