Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-11-14, 12:41 AM   #1
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
發覺而家好多男人真係好鐘意做狗公⋯⋯

https://www.facebook.com/groups/jack...5223777902446/
只係貼張單車加真人相已經搞到滿城風雨,而相片主人本身係名花有主
唔通識個女仔真係咁困難?
定係單純想做狗公

我唔否認相中主人其實都係靚的
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 12:50 AM   #2
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
得罪你 taste 講句,個女仔完全同個靚字無緣lor~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 09:19 AM   #3
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: Lilith 查看文章
得罪你 taste 講句,個女仔完全同個靚字無緣lor~~~
各花入各眼啦
但個貼最後搞到刪POST都係事實
唔明的係,女仔踩DUP頭,做乜會咁多(男)人自願做狗公
舊 06-11-14, 11:31 AM   #4
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
入面乜都睇唔到,點討論呀
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 01:09 PM   #5
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
傾計無相無計傾
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 01:16 PM   #6
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
唔係話唔信你

不過你開左個post,我滿心期望入到黎

一打開,Hi,原來圖都冇幅

如果你有幅圖既,就算假既都好過冇

起碼我都知你條友仔係度吹水唔抹嘴,

點知家陣冇野證明到你講既野係岩

又冇野證明到你講既野係錯

就好似係街果D gay篤桃咁,同你講上帝存在

問佢點解存在,又話係因為你證明唔到佢唔存在

大佬呀,我已經好煩,唔好再同我講埋佛計(偈)

一句到尾,你而家都係冇圖

冇圖既你開個post做乜?

人地入到盞令伯友難做,點解要咁不孝?

不孝有三,無圖為大,而家我唔理你,話知你猴子偷圖,點都死幅圖出黎

Btw狗公尼家野不嬲都多
試下wechat扮女人已經知
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 01:21 PM   #7
sunhikari
Crazy Gamer

昨晚仲有的,但人地CUT POST CUT太快,加上涉及人地私私隱,咁唯有CLOSE FILE好了

知乜事的人可以移步到指定地方討論(喂
舊 08-08-14, 02:54 AM   #8
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
淨係答你依句
識個女仔真係咁困難?
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉