Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
收藏品討論版>武装神姫討論區vol.5 - 新武裝神姬???
:bface: 11:13 PM 03-16-11
孤注買左last 1 set,hkd1128
tung999 11:25 PM 03-16-11
作者: :bface::
孤注買左last 1 set,hkd1128
last set竟然加價o_O
chunwai0091 11:45 PM 03-16-11
咁快冇哂= =
ゆり 11:48 PM 03-16-11
mk一抽冇晒黑白白黑

3樓好似都係未有貨?
:bface: 12:27 AM 03-17-11
作者: tung999:
last set竟然加價o_O
6:00pm去到已經加左去1128.......
行左圈信和見唔到其他地方有,之後返去孤注佢話得返last set唯有榜左水先講
up2u2003 08:31 AM 03-17-11
作者: 秋山澪:
mk一抽冇晒黑白白黑

3樓好似都係未有貨?
未收到電話通知
希望唔好沉左落海\/
Q-  12:22 PM 03-17-11
作者: chunwai0091:
咁快冇哂= =
生日快楽\
chunwai0091 01:20 PM 03-17-11
作者: Q- :
生日快楽\
そんな生日禮物で大丈夫か?
(冇晒平黑白白黑意味
Q-  05:27 PM 03-17-11
方才♠.2F睇冇現貨
...都係等環銅吧 //
gazzii 08:26 PM 03-17-11
紅藍鳥到手了,QC沒想像中差,出乎意料還不錯呀.見佢由大盒拿出來,有晒原紙保護。
好多人都同一時間拿,唔知會唔會係你地其中一個。
chunwai0091 08:58 PM 03-17-11
作者: gazzii:
紅藍鳥到手了,QC沒想像中差,出乎意料還不錯呀.見佢由大盒拿出來,有晒原紙保護。
好多人都同一時間拿,唔知會唔會係你地其中一個。
出了?
邊度?
tung999 09:18 PM 03-17-11
白黑子新部件

組好的樣子

黑白子新部件

組好的樣子

黑白子那些追加部件裝好之後整個feel都不同了o口o
白黑子倒是變化不大
gazzii 09:23 PM 03-17-11
係橫虫.不過我照過張卡..兩隻一樣係普通白鳥卡..如果有人想換可以同我換..==||

作者: chunwai0091:
出了?
邊度?

gazzii 09:26 PM 03-17-11
黑白子其實真係幾靚,本來都想入,不過價格真係太貴了..

白黑子新部件

組好的樣子

黑白子新部件

組好的樣子

黑白子那些追加部件裝好之後整個feel都不同了o口o
白黑子倒是變化不大

ゆり 09:31 PM 03-17-11
始終覺得白黑子好怪...

黑白子就唔錯

但感覺都係正常色最好睇
tung999 09:33 PM 03-17-11

黑白子就唔錯

但感覺都係正常色最好睇
白黑子新加既圍巾其實幾好看
不過變化冇黑白子來得大
2隻都唔錯>﹏<+
gazzii 09:34 PM 03-17-11
原色的確係最好.果時我都有入原色mk2,又係天價..不過呢對入得對.==+

黑白子就唔錯

但感覺都係正常色最好睇

ゆり 09:36 PM 03-17-11
放心吧

psp隻2特典應該又會出多隻白子mk-II+裝備

果幾十秒動畫已經出賣左隻GAME
tung999 09:46 PM 03-17-11
頑童今次紅藍色竟然沒現貨o_O
tung999 09:57 PM 03-17-11
放心吧

psp隻2特典應該又會出多隻白子mk-II+裝備

果幾十秒動畫已經出賣左隻GAME
應該唔會咁搞掛 如果第2套特別版又係同一隻野我會吐血
可以來對輕黑白子MK2 再加原色MK2追加配件吧=﹏=
然後賣你上次一樣的價錢wwww
up2u2003 09:51 AM 03-18-11
原來白黑子MK.II背後兩條紅色係頸巾
一路都以為係新武器配件

尋晚帶左紅藍鳥歸家
紅鳥就見第一盒就OK
藍鳥要職員俾多盒我先OK......
QC真係
zaladestiny 11:01 AM 03-18-11
作者: gazzii:
原色的確係最好.果時我都有入原色mk2,又係天價..不過呢對入得對.==+
我想用天價都入不到T_T
gazzii 11:51 AM 03-18-11
我反而係藍鳥第一盒就OK,紅鳥就要換另一盒(因為見到個盒花得幾嚴重個人覺得,隻MMS其實都OK)

作者: up2u2003:
原來白黑子MK.II背後兩條紅色係頸巾
一路都以為係新武器配件

尋晚帶左紅藍鳥歸家
紅鳥就見第一盒就OK
藍鳥要職員俾多盒我先OK......
QC真係

gazzii 11:55 AM 03-18-11
我覺得日本而家咁,應該唔會咁快出新野..
個人反而想佢出D特別武器SETS夾返舊果D MMS.異色就真係玩夠了..

應該唔會咁搞掛 如果第2套特別版又係同一隻野我會吐血
可以來對輕黑白子MK2 再加原色MK2追加配件吧=﹏=
然後賣你上次一樣的價錢wwww

tung999 12:54 PM 03-18-11
預定夏天出既野
一定已經整好左
好似上次MK2咁閃電公佈 O3O
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面