Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-05-04, 09:12 PM   #1
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
依到有冇人揸電單車架?

我就黎考到啦 ,買咩車好呢 ,你地又揸咩車呀

此篇文章於 11-05-04 10:11 PM 被 荒木飛呂彥 編輯。
荒木飛呂彥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-04, 09:49 PM   #2
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 荒木飛呂彥
我就黎考到啦 ,買咩車好呢 ,你地又_咩車呀
香港真係唔清楚...
響殖民星,綿羊才是王道
本童子個部...二手台灣車黎咋......(不過都片得兩野 )

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-04, 10:10 PM   #3
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

我係到煩緊第一年出咩車好,過左p我想出super four呀~!!

舊 11-06-04, 06:46 PM   #4
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

@@
依到咁少人揸電單車架!!

舊 11-06-04, 07:09 PM   #5
柳田理科雄
Crazy Gamer
空想科學研究所研究員

註冊日期: Oct 2004
我記得北街新開左間電單車鋪,D電單車幾型的

舊 11-06-04, 07:18 PM   #6
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
有車既人己經少
有電單車更加少啦~
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-04, 07:36 PM   #7
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: SamTse
有車既人己經少
有電單車更加少啦~
點解呢
香港依家好多人都揸架喎<----(女仔都好多)

舊 11-06-04, 08:37 PM   #8
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
P仔出電單車
貪佢貴?

舊 11-06-04, 08:56 PM   #9
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: 勃勃
P仔出電單車
貪佢貴?
???
唔通等一年先出呀

舊 11-06-04, 09:01 PM   #10
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
Ducati
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-04, 09:03 PM   #11
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:

???
唔通等一年先出呀
保費好開心 b

舊 11-06-04, 09:14 PM   #12
SamTse

PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
出錦羊仔應該唔會太貴既
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-04, 10:17 AM   #13
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

原來:
未甩p都可以出SuperFour架,肯俾
保險就得(over HK$5,000)。

舊 11-07-04, 09:50 PM   #14
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

自從911事件後,各大保險公司都再度收緊電單車第三者責任保險的投保資格。現時的情況是,持有暫準駕駛執照(P牌)的駕駛者,需要25歲以上,從事非高危行業並擁有兩年以上的私家車執照,才可成功投保250cc的轉波電單車。首年保費約港幣HK$5,700。雖然貴但比起早前的狀況己有改善。

邊個先真架

舊 11-07-04, 11:02 PM   #15
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
點解呢
香港依家好多人都揸架喎<----(女仔都好多)
大吉利是講句, 呢兩年我有兩個朋友死於電單車意外.....

Rice

舊 11-07-04, 11:15 PM   #16
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: riceking
大吉利是講句, 呢兩年我有兩個朋友死於電單車意外.....

Rice
...............
你講依D黎做咩呢

舊 11-08-04, 12:27 AM   #17
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
我得1,2號牌,仲未有電單車牌,都想去考,不過覺得渣電單車冇渣私家車咁爽

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-04, 12:58 AM   #18
Rivky2003
Game Master
三吋王

註冊日期: Dec 2002
冇錢買車啦!!!
我地收入好低的

Rivky2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-04, 09:42 PM   #19
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

今日去mk睇頭盔,睇中左一個shoei,不過要$2580

舊 11-11-04, 10:17 PM   #20
某F
我的歌聲裡

係大陸揸綿羊仔代步

揸揸下就識

舊 11-11-04, 11:04 PM   #21
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 不死game神
我得1,2號牌,仲未有電單車牌,都想去考,不過覺得渣電單車冇渣私家車咁爽
響殖民星,你係冇得選擇
渣四個轆,保證你返工遲到

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-04, 06:34 PM   #22
nerv173
Game Master

我已有車牌, 但我都想整番個電單車牌, 因為覺得方便過私家車好多, 但家人同女友都反對 你地身邊d人有無反對過呀
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-04, 06:37 PM   #23
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
我就黎考到啦 ,買咩車好呢 ,你地又揸咩車呀
頭1-2年牌, 你都網想出到牌~!!!

此篇文章於 11-12-04 06:40 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-04, 07:22 PM   #24
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
你講依D黎做咩呢
唔知俾d四個轆hi一hi,部電單車同個人會點呢
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-04, 10:36 AM   #25
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
你講依D黎做咩呢
咪係
查咩車都會有意外ga la
點車主點查者....
都唔係太關部車事
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:19 PM

手機版 | APP版