Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-29-23, 03:00 PM   #26
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
又係冇乜男主角嘅一話,隻貓之後一定要接受心理治療~

最緊要係似乎各人嘅「身世」都有曝光嘅可能性,下一話會係中篇,唔再係短到痺嘅故, 都好。

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-23, 06:12 PM   #27
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-23, 08:20 AM   #28
武藤遊戲
The One

舊 11-05-23, 05:23 PM   #29
肉羊哩咖
griffin611

今話開咗個頭,都係舖排為主,阿爸終於有返啲戲份,而三重顏藝攻擊?!正呀喂!

終於現身嘅某角,佢究竟係乾屍定係外星人?木宰羊。

舊 11-05-23, 08:17 PM   #30
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
長編故事好睇過日常好多
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-23, 04:15 PM   #31
肉羊哩咖
griffin611

一個願打,一個願⋯⋯好認真地搞笑。繼續好女兩邊瞞~

舊 11-13-23, 12:56 PM   #32
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 真!DC 查看文章
長編故事好睇過日常好多
由手機版發出
最初聽到話有電影版,仲以為會拍郵輪篇。

舊 11-19-23, 03:16 AM   #33
肉羊哩咖
griffin611

阿呢亞出口就化解咗障礙,好嘢~

舊 11-26-23, 04:20 AM   #34
肉羊哩咖
griffin611

煙花同血花四濺

以為可以「輕鬆」搞掂,點知一嘢界刂開心口就同步率颷升到 400%,好恐怖;仲有部長原來人係老咗嘅 Wick 潺;記得最後有 post-credit。

此篇文章於 11-26-23 06:18 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 11-26-23, 04:08 PM   #35
真!DC
Banned User
奉行我道

動作場面做得好好
人地都可以成船都係殺手了
部長做乜唔安排多d人支援
由手機版發出
舊 11-26-23, 10:54 PM   #36
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
引用:
作者: 真!DC 查看文章
動作場面做得好好
人地都可以成船都係殺手了
部長做乜唔安排多d人支援
由手機版發出
因為約兒一個就搞掂
部長都係後緩清場XD

煙花與血既演出一絕!!!
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-23, 04:03 AM   #37
肉羊哩咖
griffin611

呢話似乎有少少反高潮,不過阿爸終於有啲嘢做吓 -- 不過阿妮阿咁算唔算~~~?!

舊 12-04-23, 11:04 AM   #38
武藤遊戲
The One

做好短片
舊 12-04-23, 07:28 PM   #39
武藤遊戲
The One

舊 12-09-23, 03:23 AM   #40
武藤遊戲
The One

舊 12-10-23, 04:22 AM   #41
肉羊哩咖
griffin611

大半日真係做到咁多嘢?!「黃昏」終於爆出做阿爸嘅辛酸~ 一屋大話精。

下回名正言順變返做日常~~~

舊 12-10-23, 08:25 AM   #42
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
啊~~~~~太太沒有穿比堅尼
這集不用看了(拖走

要引用隔離的話嗎?
「大人都是骯髒的」

此篇文章於 12-10-23 08:42 AM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-23, 09:21 PM   #43
真!DC
Banned User
奉行我道

https://youtu.be/EpUAso8ITVw?si=feLjJhasr-d0qg2W
『劇場版 SPY×FAMILY CODE: White』公開直前PV【12月22日(金)公開】

此篇文章於 12-11-23 09:24 PM 被 真!DC 編輯。
舊 12-14-23, 03:31 PM   #44
武藤遊戲
The One

game沒續報...
舊 12-22-23, 08:09 AM   #45
武藤遊戲
The One

舊 01-15-24, 08:50 PM   #46
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
2月1

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-24, 04:55 AM   #47
肉羊哩咖
griffin611

好後悔冇嚮「鄉下」睇,有早上 8 點半場, 好癲!

舊 01-16-24, 06:08 AM   #48
武藤遊戲
The One

【TiCA24】《SPY×FAMILY 間諜家家酒》動畫製作人中武哲也將來台舉辦簽名座談會

https://m.gamer.com.tw/gnn/detail.php?sn=262103

請個唔識人來

聲優扮到唔來
兩位問題已婚 一個掛住唱歌

去鬼滅
幫大家畫重點! 1. #早見沙織跟#松崗禎丞2/24要來台灣(約兒跟桐人

此篇文章於 01-16-24 06:10 AM 被 武藤遊戲 編輯。
舊 02-13-24, 12:28 AM   #49
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
感受

唔知係咪預左街客未必認識
又唔想整太多劇情包袱
於是整體故事都係打穩陣
大事件同日常有段時間都幾抽離
無咩激烈又持續嘅野挑戰到家人嘅關係
呢方面有啲失望
作畫方面雖然有約兒打巨人咁款嘅神段落
但明顯梗硬加左段便秘落去燒錢

電視做到第三季就會觸及到兩三個放大人物圈子嘅伏筆
如果電影有第二部,希望會善用

此篇文章於 02-13-24 12:31 AM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日本] 求生走佬 Family | Survival Family 小日向文世,深津繪里 IDGAF 電影版 0 03-26-20 07:02 PM
【售】Wii的《Family Trainer 1+2》連《齊來冒險!Family Trainer》連 專用毯 青頭仔 買賣專區 0 06-07-13 04:05 PM
[Wii] Family Ski / Family Jockey / Family Stadium neo 電視遊戲討論版 88 03-16-08 12:27 PM
[CW24][V9]FAMILY 同人翻唱CD出售! 冰雪露兒 Cosplay同人MIX討論區 0 08-21-07 01:12 AM
The Family Man(加料感情線) Wtak 電影版 0 09-03-05 03:08 PM

現在的時間是 12:52 PM

手機版 | APP版