Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-23-11, 03:01 PM   #426
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
頭先同雷太通過電話,
講過芭比個情況,
佢屬意今次係當版聚;
不過佢而家忙梗,會o係今晚先至出 post 。 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-11, 06:06 PM   #427
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
唔係ar..我唔想Middle版大你難做,唔想你有機會比人話.
甘多年GAF要規距我都知^^

真架,你地玩得開心D,玩埋我果份^^
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-11, 06:11 PM   #428
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
我而家唔想去了...

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-11, 08:27 PM   #429
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 過客 查看文章
唔係ar..我唔想Middle版大你難做,唔想你有機會比人話.
甘多年GAF要規距我都知^^

真架,你地玩得開心D,玩埋我果份^^
其實規矩沒改呀,亦無人會話,
你帶埋朋友參加 OK,報名時你向搞手confirm 帶幾多朋友就得,
搞手到時會再決定架嘛

舊 07-24-11, 01:25 AM   #430
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Middle 查看文章
其實規矩沒改呀,亦無人會話,
你帶埋朋友參加 OK,報名時你向搞手confirm 帶幾多朋友就得,
搞手到時會再決定架嘛
規距由頭到尾都無改過,上次盲鬼都帶過朋友參加啦
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-11, 01:37 AM   #431
碧克

註冊日期: Aug 2003
而家又唔似以前個個搶住報名又有口碑,
仲set咁多規則想趕客咩

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-11, 02:31 AM   #432
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
好啦好啦唔駛咁多猜測-.-

對唔住呢幾日書展太忙我分身不暇...=.=

而家冒住雷夫人會餓死既危險,終於出到POST了:
http://www.gaforum.org/showthread.ph...00#post9279200

希望各位踴躍支持!

舊 07-24-11, 03:15 AM   #433
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
講起書展,今年勁多人.... 我同個仔入左去十分鐘頂唔住....走人....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-11, 11:04 AM   #434
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
嗯?Middle版大,我突然諗到個方法唔知可唔可行,
如果我那2位女朋友都黎到(因為佢地都要看日子...)
甘每位係我度扣100POST甘又得唔得呢~?
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-11, 11:19 AM   #435
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 過客 查看文章
嗯?Middle版大,我突然諗到個方法唔知可唔可行,
如果我那2位女朋友都黎到(因為佢地都要看日子...)
甘每位係我度扣100POST甘又得唔得呢~?
都說在以前的版聚會員本來就是可以申請帶自己的朋友來 ...... ~_~

只要報名的時候跟搞手預先通知就行,

搞手可因應情況(例如會員人數比例)而決定是否讓那會員的朋友參加。

不用扣甚麼 POST 喇,再說一次,以上的規矩一直都有、並不是特別改的。

舊 07-27-11, 08:34 PM   #436
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
人一生好簡單,

前排仲見到面精神仲好好,只係過左一、兩星期先知已經去左…

但點都好,都算係解脫。

舊 07-27-11, 08:48 PM   #437
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: Orage 查看文章
人一生好簡單,
前排仲見到面精神仲好好,只係過左一、兩星期先知已經去左…
但點都好,都算係解脫。
人就係咁化學,節哀順變\R.I.P
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-11, 09:48 PM   #438
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
人就係咁化學,節哀順變\R.I.P
我知個陣都冇咩野,只係有啲驚訝

無論如何,多謝。

舊 07-27-11, 11:16 PM   #439
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

註冊日期: Sep 2002
終於親手掟左段4年既感情.....鬆晒~

舊 07-30-11, 11:21 PM   #440
Godfather教父
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: 蘿莉星人 查看文章
終於親手掟左段4年既感情.....鬆晒~
好耐冇見
你而家有廿歲了吧
Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-11, 06:03 PM   #441
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
尋晚同d fd講起d 港女收兵, 以下係我回應:
嘿~我?? 我wor收兵?
超周圍d想埋身既仲潺過我既話, 駛咩收先?
想不到今日既我仲有如此氣焰

此篇文章於 07-31-11 06:06 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-11, 07:43 PM   #442
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

引用:
作者: Godfather教父 查看文章
好耐冇見
你而家有廿歲了吧
2X歲LA我....

你係....

舊 07-31-11, 07:54 PM   #443
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
2X歲LA我....

你係....
我地老友呀

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-11, 08:46 PM   #444
才子
量地總監

拍拖通常都係4年左右唔結婚就會分手, 我認真拍的兩次都係......

(`・ω・´)
舊 07-31-11, 09:10 PM   #445
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 才子 查看文章
拍拖通常都係4年左右唔結婚就會分手, 我認真拍的兩次都係......
四年緊,我係咪要驚

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-11, 09:13 PM   #446
才子
量地總監

引用:
作者: 碧克 查看文章
四年緊,我係咪要驚
結婚咪唔屎京囉

(`・ω・´)
舊 07-31-11, 10:41 PM   #447
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

引用:
2個既原因都係因為唔結婚?

舊 07-31-11, 11:09 PM   #448
才子
量地總監

引用:
2個既原因都係因為唔結婚?
不是...

2次都係開始淡同耐性耗儘

如果果時結婚我都會yes i do

(`・ω・´)
舊 07-31-11, 11:46 PM   #449
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
唉.....咁都會撞到......世界真係細......

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-11, 09:45 PM   #450
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

引用:
不是...

2次都係開始淡同耐性耗儘

如果果時結婚我都會yes i do
咁你唔求婚 ?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[飲食新聞] 神人再度出現,與<<小林尊>>同屬UFFO組織成員--- <<小國敬史>>出場 Abale~姬絲汀小美 飲食版 6 11-07-05 12:14 AM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
>>>>>>>重要聲明<<<<<<< kog 收藏品討論版 35 08-30-05 01:30 AM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 04:11 PM

手機版 | APP版