Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5
<<繼續談情>>>我就黎亂諗野諗到痴線,請大家幫幫手......
藍莓咖啡 05:27 PM 09-21-10
其實d人一出topic就比人插得咁恆, 都幾難有人敢出topic
龍寶寶 05:47 PM 09-21-10
作者: 藍莓咖啡:
其實d人一出topic就比人插得咁恆, 都幾難有人敢出topic
又唔可以話插,有D熱心人有時都有好意見,睇下用咩心態去睇
呢度平均一星期先有一個新主題,所以會去情版留言都會集中哂一個Topic,所以唔係一個好現象
綾小路雷太 06:20 PM 09-21-10
作者: 龍寶寶:
又唔可以話插,有D熱心人有時都有好意見,睇下用咩心態去睇
呢度平均一星期先有一個新主題,所以會去情版留言都會集中哂一個Topic,所以唔係一個好現象
你講真?你總算估計得樂觀
淡起上黎半個月都冇新話題,講多兩句都俾人話離題封帖

有時寧願唔出聲好過出聲。
WooPui 06:45 PM 09-21-10
作者: 綾小路雷太:
你講真?你總算估計得樂觀
淡起上黎半個月都冇新話題,講多兩句都俾人話離題封帖

有時寧願唔出聲好過出聲。
睇返每個topic都見你有出聲或抽水(包括而家),
你o既有時都真係幾有時,嘿嘿

回樓主
同人地發展成點?
龍寶寶 06:57 PM 09-21-10
作者: WooPui:
回樓主
同人地發展成點?
都係叫樓主順其自然啦,係咁猛吹佢可能適得其反,好似推佢去死咁,行動太快未必係好事
WooPui 07:13 PM 09-21-10
都係叫樓主順其自然啦,係咁猛吹佢可能適得其反,好似推佢去死咁,行動太快未必係好事
我係問佢同人發展成點,
又唔係叫佢做啲乜野同人發展,
我地係度講咩都好,樓主同人實際上發生咗啲咩,係另一件事...
才子 07:54 PM 09-21-10
作者: 綾小路雷太:
~SKIP~
唔好成日響我朵啦, 李生
綾小路雷太 08:24 PM 09-21-10
作者: WooPui:
睇返每個topic都見你有出聲或抽水(包括而家),
你o既有時都真係幾有時,嘿嘿

回樓主
同人地發展成點?
嘩每個topic我又唔敢當呀
難為你要開個新ac黎講野抽水
你都真係幾得閒
其實而家有冇機會成事都未知
作者: Beanhoho:
唔好成日響我朵啦, 李生
你叫我?
1 2 3 4 5

返回主題版面