Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-21-10, 05:27 PM   #101
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
其實d人一出topic就比人插得咁恆, 都幾難有人敢出topic

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 05:47 PM   #102
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
其實d人一出topic就比人插得咁恆, 都幾難有人敢出topic
又唔可以話插,有D熱心人有時都有好意見,睇下用咩心態去睇
呢度平均一星期先有一個新主題,所以會去情版留言都會集中哂一個Topic,所以唔係一個好現象

舊 09-21-10, 06:20 PM   #103
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
又唔可以話插,有D熱心人有時都有好意見,睇下用咩心態去睇
呢度平均一星期先有一個新主題,所以會去情版留言都會集中哂一個Topic,所以唔係一個好現象
你講真?你總算估計得樂觀
淡起上黎半個月都冇新話題,講多兩句都俾人話離題封帖

有時寧願唔出聲好過出聲。

舊 09-21-10, 06:45 PM   #104
WooPui
Junior Member
cdr

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你講真?你總算估計得樂觀
淡起上黎半個月都冇新話題,講多兩句都俾人話離題封帖

有時寧願唔出聲好過出聲。
睇返每個topic都見你有出聲或抽水(包括而家),
你o既有時都真係幾有時,嘿嘿

回樓主
同人地發展成點?
WooPui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 06:57 PM   #105
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: WooPui 查看文章
回樓主
同人地發展成點?
都係叫樓主順其自然啦,係咁猛吹佢可能適得其反,好似推佢去死咁,行動太快未必係好事

舊 09-21-10, 07:13 PM   #106
WooPui
Junior Member
cdr

註冊日期: Sep 2010
引用:
都係叫樓主順其自然啦,係咁猛吹佢可能適得其反,好似推佢去死咁,行動太快未必係好事
我係問佢同人發展成點,
又唔係叫佢做啲乜野同人發展,
我地係度講咩都好,樓主同人實際上發生咗啲咩,係另一件事...
WooPui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 07:54 PM   #107
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
~SKIP~
唔好成日響我朵啦, 李生

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 08:24 PM   #108
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: WooPui 查看文章
睇返每個topic都見你有出聲或抽水(包括而家),
你o既有時都真係幾有時,嘿嘿

回樓主
同人地發展成點?
嘩每個topic我又唔敢當呀
難為你要開個新ac黎講野抽水
你都真係幾得閒
引用:
其實而家有冇機會成事都未知
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
唔好成日響我朵啦, 李生
你叫我?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:05 AM

手機版 | APP版