Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.020
代官 07:19 PM 05-10-17
唔用炸彈用ar屈都得
Kaori Yae 09:44 PM 05-10-17
岩岩野團我GU同另一個SU傷都未傷過,另外兩個法爺可以輪住死哂5次
Thaws 10:24 PM 05-10-17
這不是我想戰的魔人ファレグ.....弱到呢....
D.SANJI 09:48 PM 05-11-17
唔夠打
無咁好反應
Squall-Lucifer 08:47 PM 05-13-17
6月7日起エキスブロック的進入條件追加要求弄了一套+10的12星防具
Thaws 10:49 PM 05-13-17
終於都黎ヤマト強化版....ファクター・・・・ファクター・・・・
kiburedo 10:40 AM 05-15-17
最近VR想點,無一場贏到
Squall-Lucifer 02:17 PM 05-15-17
臨急臨忙隨便找了3件12星防上了+10,這麼易上的?
綾風祐希 08:49 PM 05-15-17
作者: Squall-Lucifer:
臨急臨忙隨便找了3件12星防上了+10,這麼易上的?
造神/月母之後上其實好方便 (成功率再加20%)

作者: kiburedo:
最近VR想點,無一場贏到
你乜Block先
Squall-Lucifer 02:01 PM 05-16-17
PSO2隻新的LINE貼圖是日本限定ORZ.....
Kaori Yae 09:03 PM 05-16-17
打創世神用D奇怪職業構成既人100%係地雷
最常見既唔係玩斬龍普攻既HUBR同一睇就知唔識玩既SUHU
Thaws 09:25 PM 05-16-17
有指介仲使乜bra
綾風祐希 10:24 PM 05-16-17
作者: Squall-Lucifer:
PSO2隻新的LINE貼圖是日本限定ORZ.....
結果都要玩VPN重新Login大法……
https://www.wanghenry.com/2016/11/Ne...n-Sticker.html

話說今日打造神……
雙個Mon突然一黑,等恢復過來時候PSO2就被GG強制關閉
之後唔Reboot,個啟動器死都話PSO2仲開住

結果睇返Event Log,好似係N記Driver出事
原因好似係因為其中一個Mon(DP->HDMI )突然中斷連線(但造成此現象的HW原因不明),Trigger到系統重新幫Mon排序

邊個白癡設計DP玩PnP到唔可以好似HDMI咁至少維持下個Mon連線
Squall-Lucifer 10:47 PM 05-18-17
作者: 綾風祐希:
結果都要玩VPN重新Login大法……
https://www.wanghenry.com/2016/11/Ne...n-Sticker.html

話說今日打造神……
雙個Mon突然一黑,等恢復過來時候PSO2就被GG強制關閉
之後唔Reboot,個啟動器死都話PSO2仲開住

結果睇返Event Log,好似係N記Driver出事
原因好似係因為其中一個Mon(DP->HDMI )突然中斷連線(但造成此現象的HW原因不明),Trigger到系統重新幫Mon排序

邊個白癡設計DP玩PnP到唔可以好似HDMI咁至少維持下個Mon連線
結果都是要開個面書帳號給LINE轉區用.....
Squall-Lucifer 10:37 PM 05-27-17
已變成休閒アークス的我終於有一個職業上到Lv80......
Rv250 10:40 AM 05-28-17
冇報酬boost打券都好慢

之前幾個collection冇打, 出咗genesis系列之後感覺又被大幅拉開咗, 一街都係+200, 仲要潛在double up
D.SANJI 01:10 PM 05-28-17
呢家好多全套200能力 唔同佢地癲啦 邊有$課咁多同埋時間
kiburedo 12:41 PM 05-29-17
作者: D.SANJI:
呢家好多全套200能力 唔同佢地癲啦 邊有$課咁多同埋時間
打擊/PP2真係唔抵買, 抽到都賣啦
我放棄治癒185攻算數
D.SANJI 04:28 PM 05-29-17
我放棄治癒185攻算數
無課玩家表示無針135算啦
Kaori Yae 06:51 PM 05-29-17
打擊/PP2上次抽到3個除左整件金聖衣我都唔捨得用
代官 07:18 PM 05-29-17
睇你荷包幾深姐
差果0.幾%你落普通打PP針+屬追便宜又大碗啦
綾風祐希 08:44 PM 05-29-17
作者: Rv250:
冇報酬boost打券都好慢 +1
講起Boost……
1一張東京金4張東京銀5張禍銀1張拉比F,上曬飲品公會樹75+125%Exp
先勉強從75上到77

我放棄治癒185攻算數
未想到點整長杖……
想補返淨化同紅防相差的140HP

到EP4完都只是用緊150法9pp淨化長杖
D.SANJI 01:25 AM 05-30-17
買個打PP針都要千幾萬 真係無咁好心機

日日返工咁打 我唔係呢d人
綾風祐希 05:00 PM 06-07-17

https://www.famitsu.com/news/201706/07134748.html

睇到荷包好似馬龍咁大爆炸

如果有無夜我就要追啦
Rv250 07:50 PM 06-07-17
唔知幾多次我都係見到コラボ好期待,
見到實物就
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面